• Mr Anderson
    11.8k
    Uz svo poštovanje Zvoni bilo bi odlično da moćemo napisati da uz njega stoji vojska dinamovih navijača ali nažalost to nije istina.Zagi

Jadan je taj navijač Dinama koji krene pljuvati trenera prije nego je barem jednu utakmicu vodio. Ja ih nebi ni nazvao navijačima. Na žalost tako je to kod nas, 4 milijuna izbornika i barem miljun stratega Dinama. Nema veze što 90% njih nije nikad potrčalo nogometnim travnjakom.
  • crophantom
    709
    Neznam, možda previše generaliziras. Po Kovi ne vidim da neko nešto puno pljuje, više izražavaju/mo svoju skepsu, ali to je po meni ok.
    Po dovođenju Cannavara sam pljuvao od prvog dana i opet bi jer mi nije bilo jasno koji k za osvojiti prvenstvo (tako je Maric reko, da si povećavamo s tim sanse za osvojiti) dovodis lika koji je unatoč svom renomeu 100 godina u Kini i nema blage veze o HNLu, klubovima, blatu u Gorici, buri na Šubicevcu itd.
    Tad mi je to apsolutno bio potez za pljuvanje i nije neko zato manji navijač Dinama.
  • Mr Anderson
    11.8k
    Što se mene tiče svaki trener Dinama zaslužuje podršku u početku.
  • crophantom
    709
    naravno da nisam na stadionu zviždao Cannavaru i vezo mu sve po spisku, ali nismo sekta da nemozemo reci kako je to realno ogromna kocka bila, čovjek nema blage veze o HNLu ponavljam, i kako čovjek uz takvo ime i prezime i renome u nogometu da išta valja već bi bio u Serie A ili tako negdje.
    Zaostajes neznam kolko tada, 7 bodova ak se dobro sjećam, i nemaš vremena da on upozna prvo svoje igrače, ekipu, a onda i ligu, terene i sve ostalo. Pa ne igramo mi na tepisima.
  • Nogo
    6.6k
    Chat-GPT-Image-31-svi-2025-23-26-19.png

Kova, podigni nas iz sna i povedi plavi stroj u nove avanture! :strong:
  • The Undertaker
    8.1k
    Zar nije ovo što si napisao zapravo Bielsina filozofija? Igračima koji su vrhunski talenti možeš dati slobodu jer oni talentom rješavaju komplicirane situacije na terenu. Manje talentirani mogu to isto ili približno isto samo ako ih istreniraš na te situacije (šabloniziraš). Mislim da je ovdje bio i neki video o toj temi.
  • Igor VG
    245
    Prije nepunih dva mjeseca nakon pobjede od 2-1 protiv Osijeka bio je je jedan od najbitnijih članova stožera Slavena na pivu u Zg s frendom. Ovo su njegove riječi manje više: stojim na terenu i gledam zagrijavanje svojih igrača i bacim pogled na igrače Osijeka. Niti jedan naš igrač ne može se usporediti s Osijekovim. Brzina, eksplozivnost, tehnika, primanje lopte, udarci i sl. Međutim, u tekmi ih Kova ubio s par zamki u koju su se upecali kao pravi šarani. Sve pohvale ima za trenera Kovačevića, posvećen poslu, socijalno inteligentan, normalan, pristupačan, skroman, sklon razmijeni mišljenja i ne robuje nekim fix idejama.
    Ovo nije moje mišljenje nego riječi jednog od najbližih suradnika Kovačevića!

Ako je 50% istina uz dobar odabir novih igrača što je u domeni Zvone smatram kako nam se smiješi svijetla budućnost!

Dobro nam došao Kova!

DZIS
  • skener
    2.9k
    Doznajemo da bi Kovačević u utorak ujutro trebao doći u Slavenove klupske prostorije u Miškininoj 10, zakazan je sastanak na kojem bi se trebao dogovoriti modalitet rastanka.

Službeno je Kovačević i dalje Slavenov trener, ima ugovor još godinu dana, a prijevremeni raskid će ga stajati 180.000 eura. Jasno je da će taj iznos platiti njegov novi poslodavac, odnosno Dinamo, koji bi ga mogao predstaviti već u utorak.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/mario-kovacevic-stize-u-dinamo-evo-kada-bi-trebao-biti-oprostaj-od-slavena-i-predstavljanje-na-maksimiru-15590520
  • badjibadara
    4.9k
    stojim na terenu i gledam zagrijavanje svojih igrača i bacim pogled na igrače Osijeka. Niti jedan naš igrač ne može se usporediti s Osijekovim. Brzina, eksplozivnost, tehnika, primanje lopte, udarci i sl. Međutim, u tekmi ih Kova ubio s par zamki u koju su se upecali kao pravi šarani.Igor VG

Isto sam pomislio gledajuci zagrijavanje igraca Milana na Maksimiru, samo su akteri malo drugaciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.