• Teofil Kateran
    3k
    Po njihovoj teoriji Vidović je mogao zagraditi loptu, Ndockyt mu uklizat sa dvije noge i to ne bi bio penal jer je Vidović građenjem išao iznuditi penal.

Epilog njihove teorije: žuti karton za Vidovića zbog iznuđivanja

Ova objašnjenja veze sa nogometom više nemaju.
  • Kumerle
    1.3k
    Oni ovdje razmišljaju na način da je Vidović podmetnuo nogu zapravo Rijekinom igraču jer mu noga nije na podu (nešto slično kao u košarci za nepravilan blok)

E sad, jel to faul ili nije trebaju oni znat i slijediti ga svaki put.

Po meni je penal i to i onaj Devetka na Vidoviću ranije jer se ko traktor bez serva zaletio u njega.
  • Jos-Optimus
    7.1k
    Katastrofa. Davor Šuker je to zagrađivanje za iznuđivanje penala doveo do savršenstva, to je umjetnost, a ne varanje. Ti se postaviš, lik te poklopi i jbg...apsurdno mi je da itko tko ima veze s nogometom napiše da to nije penal...a pazi, taj penal nitko nije ni dovodio u pitanje.
  • Noel
    15.1k
    Jebeni gitak tv u stvarnom svijetu. Nemam druge riječi za ovo. Nemoguće.
  • Crusades
    18.1k
    Kaj je sa prekršajem na Vidoviću na početku utakmice? Bilo je prerano za penal?
  • Crni86
    14.3k
    ni blizu. Ak su tebi to iste situacije, onda dragi nisi igro nogomet.

Edit. Kradu nas i jos nas karaju i prave ludima. Dosta je bilo. Danas odradit skupstinu a onda pocet radit reda po tom mrtvom savezu.

Di je crveni na villaru? Dva penala protiv osijeka i jedan protiv vukovara? 58 zutih osijeku vukovaru i rjjeci skupa??? Govna smrdljiva odvratna! Kakva potpora mrtvom kusticu. Nek odj..e.
  • Zg123
    2.3k
    je ali ajmo realno jel Suker igrao prije 5 godina ili prije 25 godina? Ja mislim da je otada nogomet evoluirao i da su se pravila nogometne igre poprilicno izmjenila. Ja bih se naljutio da se takvi penalo sviraju protiv nas
  • hardek
    5.7k
    Kakvi klaunovi, pa nitko iz tabora Rijeke se nije ni žalio na ovu situaciju sa Vidovićem
  • Efes Pilsen
    12.4k
    I Pjatov je iznudivao KTCa, pa napad nije bio na suca, Pjatova ili nekog treceg nego na KTCa sto je nasjeo. Dapace, KTC je i danas mnogima na krizu. Bezveze, pa iznuden je.
  • Jaro
    10.6k
    Penal na Vidoviću je isti slučaj kao Bernauer protiv Monaca ili Šutalo protiv Milana - glup, nesretan ali penal... Nemoš mahat ili klizat ili letit ko sivonja u svm kaznenom prostoru...
    Ono Livajino nema veze s ovim - ono je kao Mandžin crveni protiv Islanda(?) kad je "gradio loptu" pa nagazio protivnika...
  • Svi na Sjever
    3k
    Poanta nogometa je doći u opasnu zonu ,kontrolirati loptu u opasnoj zoni i dati gol.

Školski i znalački primjer penala je ovo, ovo treba kadetima i juniorima pokazivati kako se gradi lopta na pravilan način i na vrijeme u opasnim situacijama u 16 m, a obrambenima ukazivati na potencijalne situacije.
  • Jurki
    19k
    Vidovic prima loptu, okrece se prema petercu, Ndockyt se zaletava u Vidovica i rusi ga.

Rekel bi da Ndockyt nije ni htel probati uzeti loptu.. vec zrusiti ko debil Vidovica.

Kakvo je to iznuđivanje???
  • bbb medimurje
    4.3k
    Znaci onaj 'lagani' penal na mlacicu je sve cisto a ovo nije penal? Haaaa?????
  • Jos-Optimus
    7.1k
    Pa danas se sviraju puno lakši prekršaji nego li prije, ovakvi kontakti su neupitni kada se postaviš i lik te pokupi
  • Sajla
    12.5k
    čitam ovo "objašnjenje" opet i opet i ne mogu doći k sebi. mene je najiskrenije strah kaj nas čeka u ostatku sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.