• Mr Anderson
    13.5k
    Aj se lijepo razgovarajnemapredaje

Prestani ti izmišljati pa ću se ja onda lijepo razgovarati.
  • Ludovic IX
    9.6k
    Opet ovdje neki žele bit veći pape od pape. Livaja lani je stao na nogu protivnika i dobio penal.

Potpuno druga situacija neg ovdje. Vidovic je ispred igrača i ovaj ga lupa s leđa po nozi. Kak je to isto ko livaja u vz.
  • ElDorado
    5.4k
    Pa i penal za osijek cisti. Lik je tourea doslovno davio. Oni vele potezanje. Mamutov crveni nula bodova.
    Ovo postaje komicno i zabrinjavajuce
  • Noel
    15.1k

Ovo treba bit motiv cijelom klubu, navijačima stručnom stožeru i igračima da unakazimo i pregazimo sve u ligi i ostavimo ih na - 20 da se ko gamad u otrovu koprcaju. Treba se rugat cijeloj ligi na terenu. Baš rugat.
  • ElDorado
    5.4k
    Riječani na Ofenziva podcast kazu čisti penal
  • skener
    5.9k
    Nitko nigdje nije problematizirao penal od utakmice do danas i onda sudačka komisija kaže nije penal.

Kada cijela država vidi da je neka odluka kriva oni uvijek kažu sudac je bio u pravu.

Ne bi se čudio da ovo bude jedini penal u cijeloj sezoni koji će oni ići kontra odluke sudaca
  • rokikaciga
    4.6k
    Penal bi bio cisci jedino da je Ndokyt udario Vidovica kramponima u leda.

Jebem ti kad sve moje utakmice koje sam igrao, gledao padaju u vodu kad netko kaze da obrambeni igrac NASRCE na igraca s loptom, rusi ga bez da je probao doci do loptu, dolazi do full body MMA kontakta...i nije penal
  • NKDZ86
    5.4k
    .i nije penalrokikaciga

jer....nije imao bili dres
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Meni objašnjenje komisije za penal na Vidoviću ima smisla. Vidović ide na građenje lopte / iznuđivanje penala, ubacuje se u putanju Ndockyta i ovaj ga zato pokupi, ALI tu se treba vratiti temeljima VAR-a i smatram da treba ostati odluka suca na terenu jer to nije jasna i očigledna pogreška. Elemenata za penal ima, razumijem i stajalište komisije, međutim VAR nije tu da ispravlja odluke koje su u 5 deka, nego one jasne i očigledne pogreške kao što je npr. jasna i očigledna pogreška bila kada je Karačić startao prvo na loptu pa je Bel sudio penal za Slaven i tu je svakako trebalo reagirati. Dakle, odluka Kolarića na terenu je takva kakva je i treba ju podržati.
  • Crni86
    14.3k
    Meni objašnjenje komisije za penal na Vidoviću ima smisla. Vidović ide na građenje lopte / iznuđivanje penalaIzet Hajrović

Kakvog ovo smisla ima???? Da ides gradit loptu, kaj trebas se maknut i pustit da ju protivnik uzme? Gradenje vise nije dozvoljeno??? Ne kuzim kako ovo ikome ima ikakvog smisla. Pa svaki faul je nespretnost, netko ide izbit loptu pa saplete protivnika i sve je do lukavosti i postavljanja, pa svaki jebeni penal u svijetu je “iznuden”. Nemre covjek te pregazit jer ti gradis loptu, kaj pricas ti? Si dobro?

Kakve su ovo gluposti i idiotarije. Prvo ona dbeilana sa dadicem i vec tad je onaj francuz trebao odletit a sad nas se kara u glavu vec treve kolo. Znaci briga me jesmo gospodski klub ili nismo, vrijeme je za ogroman pritisak u svrhu zastite nasih interesa jer se u prva tri kola vec stvorio narativ da se nama sve poklanja i da nas se gura, a mi samo nekim cudom nemamo ozlijeda koliko nas tuku.

Jebote savez koji vise stiti drvosjece radeljica, petrovica, babeca i ekipu neego igrace radi kojih se kupuje karta vise kao fruk, letvaja, stojek, villar i slicni. Mozda da se i ukine suspenzija radih zutih kartona a??? Kusticu kupi prnje!
  • Marcinko
    786
    Riječani na Ofenziva podcast kazu čisti penalElDorado

A penal za koji su se svi složili da je simuliran i lako dosuđen(onaj drugi hajduka protiv Gorice) je komisija okarakterizirala kao ispravnu odluku...
  • Peškaman
    7.6k
    Ali ovo je sve,ljudi nisu ubacili potencijalni crveni karton Mamuta nad igračem Osijeka,hahahahha.
  • The Undertaker
    8.6k
    Komisija je, po meni, u pravu. Ovo je nepropisno građenje i iznuđivanje prekršaja. Imali smo sličnu situaciju sa Petkovićem protiv Monaca.
  • Crusades
    18.1k
    Komisija je, po meni, u pravu.The Undertaker

Po tko zna koji put, drugo od tebe nismo ni očekivali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.