• Sajla
    8.9k
    mislim da je to iz prve Večernje škole koju su snimili

kad ti je netko najbolji prijatelj +60 godina... ne mogu ni zamisliti kako se osjeća
  • Droljo
    16.4k
    Šibenčani. Jel mogu preko nekog od vas rešit 30 litara plavog za barku? U petak ujutro sam tamo. Piva i kroasan se podrazumijevajuDroljo

Ja danas krećem a od braće ni traga ni glasa... Očekivao sam bar pivo popit... Tko je uopće iz Šibenika tu. @BBB Sibenik @Don
  • don
    13.2k
    pogledaj inbox :grin:
  • Marktwain
    369
    Zadnji post je ko upad pičkopaćenika nekoj napucanoj instagramuši.
    Sorry dečki, morao sam. Nhf.:wink:
  • NKDZ86
    4.2k
    toliko je gluposti napisano na ovom forumu u zadnje vrijeme (od dnovinarskih naklapanja i ostalog), mislim da ću i ja na ljetni odmor od zone otić i doć kad počnu pripreme
  • Marley
    4.2k
    takodjer, bilo bi mi najpametnije :meh:
    (iako, to se vjerojatno nece dogoditi jer ja nikad ne napravim ono sto je najpametnije)
  • Time
    1.3k
    https://viteski.ba/vijesti/srednja-bosna/heroji-lasvanske-doline-dobili-veliki-mural-u-novom-travniku-medu-njima-slobodan-lang-fra-franjo-grebenar-sarafina-laus/

U selu Bučići, između Viteza,Travnika i Novog Travnika napravljen je mural herojima Lašvanske doline.Bijeli put koji je nakon 11 mjeseci spojio dolinu sa svijetom,bake Kata i Sarafina koje su izgubile muževe i 6 sinova, 8 anđela koje je ubila neprijateljska granata na igralištu,franjevac Franjo Grebenar koji je u crkvi otvorio ratnu bolnicu,doktor Lang koji je organizirao Bijeli put itd.U opkoljenoj Lašvanskoj dolini u 11 mjeseci život je izgubilo više od 2000 Hrvata.U najgorem danu 9.1.1994 Lašvanska dolina je bila pred padom,pala su sva okolna sela te su muslimanske snage skoro pa krenule ulaziti u Vitez.HVO u zadnji čas uspijeva organizirati kontraofenzivu te vraća sva izgubljena sela i stvara jaku obrambenu crtu koja se do kraja rata više nije pomicala uz svakodnevne teške napade Armije BiH.Hvala vam na svemu,zbog vas danas imamo naše škole,bolnice,ustanove,možemo navijati za Dinamo i Hajduk, reprezentaciju,nositi hrvatski dres i slobodno reći da smo Hrvati.

Srebrena Bosno, kolijevko naša
    Molimo za tebe sto Očenaša
  • Juznjak
    4.2k
    Idem na mali odmor od Zone, vjerojatno tamo do početka iduće sezone. Iscrpilo me sve ovo. Ne želim na kraju ovakve sezone čitat članke koji su čiste laži i izmišljotine. Nepotrebno nerviranje u životu. S obzirom na to da bi mi se dosta vas javilo za neke savjete oko dolaska i boravka u hit županiji po broju članova Dinama, provjerit ću svako par tjedana treba li kome nešto po pitanju toga, a i slobodno se raspitajte za moj broj na Zoni, ima dosta forumaša moj kontakt. Držite mi se braćo, mirno raspravljajte o transferima i promjenama u klubu, slušajte moderatore i sve će bit dobro. Živili!
  • Paggini
    51.2k
    Idem na mali odmor od Zone,Juznjak

Za dva dana:

"Znam da sam rekao da idem na odmor od zone, ali sad cu ti nešto napisati a moderatori nek me slobodno baniraju..."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.