• Paggini
    49.8k
    Sportska politika je glavni krivac a nikako igrači.Patak

Kada se gleda cijela sezona u globalu, ok, ali jel ti meni želiš reći da je sportska politika kriva za onu šetnju u Gorici? Varaždinu gdje nisu opucali na gol cijeku utakmicu? Protiv Lokse koja se micala da prođu?

I da će sportska politika biti kriva ako sjebu protiv Varaždina?

Daj me ne nasmijavaj
  • ElDorado
    3.7k
    Evo jedno jednostavno pitanje a tiče se apsolutno svih tekmi u HNLu:
    - tko je odgovoran što mi ne znamo prenjeti loptu preko centra iliti po hrvatski napraviti build up, već se naša igra svodi na Neva-KTC-Galešić-KTC-Neva bum duga u bunar?
    Da li su to igrači ili 4 trenera koji nisu bili u stanju to s ovim igračima uigrati???
    Meni osobno to će ostati vječno pitanje.
  • Droljo
    16k
    Kakva je sportska politika kad pobjedimo Milana a kakva je kad spljugamo od Gorice? Imamo varijabilnu sportski politiku?
  • sport
    4.6k
    "Sportska politika je glavni krivac a nikako igrači."
    Na terenu su ovu sezonu igrali više ili manje ovi igrači:Nevistić,Ristovski,Galešić,KTC,Torente,RPG,KTC,Mmaee,Franjić,Mišić,Sučić,Baturina,Stojković,Rog,Ademi,Kačavenda,Hoxha,Pjaca,Petković,Kanga,Kulenović,Cordoba,Mbuku,Špikić,Perković,Pavić
    Znaći li to da ti igrači nemaju dovoljno kvalitetete za osvojiti naslov prvaka pa je kriva sportska politika ili su oni odlični ali je umjesto njih na terenu igrala sportska politika.
  • Crni86
    10.4k
    krivi su vezni igraci koji se krecu ko kornjace. Misic i baturina su bez lopte boze oslobodi. Onda kad na to dodas da nema petka koji se znao spustitbu taj prostor i malo sskrit kriminalno kretanje veznog reda dobis ovo kaj gledamo ove sezone.

Povratkom Pere u staru formu smo zato i prodisali jer je on jedini koji radi sa i bez lopte. Najopasniji smo upravo i preko te desne strane gdje pero rudari, a nadodaju se trkom i voljom stojke i rpg.
  • Mali dioničar
    17.3k

Vi se baš trudite na stup srama pribiti samo igrače i Marića.

Od upravljanja nogometnim klubom amnestirati upravljanje sportskim sektorom.

U prvoj sezoni u kojoj je IO faktor u odlučivanju u klubu, vi amnestirate IO, a drvlje i kamenje bacate po ljudima, neposrednim proizvodjačaim kojima je netko u klubu dao Ugovore i smatrao ih sposobnima osvojiti prvenstvo.

Što jest još uvijek ostvarivo, ali sa 8 ili više bodova manje od do sada najgoreg rezultata u Ligi 10.
  • Ivanmtk
    1.3k
    Najveći krivci su igrači. Nemoguće da su četiri trenera neznalice, ne odgovara im kad im je trener frend (Jakir, Perković), ne odgovara kad ima nove zamisli, kad želi fous staviti na trku i modernizirati igru (Cannavaro), ne odgovara kad igra šablonski i favorizira senatore (Bjelica). Ako nisu u stanju doma pred onakvim navijačima pobjedit Lokomotivu koja igra pod kočnicom, bez agresije (vidit ćete Varaždin) i uz suca koji je sve odluke 50-50 sudio na tvoju stranu onda ih sve redom treba biti sramota. I tu ću stat, neću reć šta još mislim o njihovim predstavama jer ću dobit trajni ban. Nadam se da na karakter mogu dobiti ovu zadnju ii da uzmemo bar to drugo mjesto i nadamo se da će Rijeka uzet dvostruku krunu, ako ne kiksa protiv Belupa. Jer igrat EL je mana sa neba nakon ovakve sezone, a završit iza Hajduka dva tjedna nakon što si ih dobio na Poljudu i igranje Q2 KL bi bio debakl i sramota neviđenih razmjera.
  • Sajla
    8.8k
    već sam to negdje napisao - moje mišljenje je da je za sezonu kriva sportska politika tj. oni koji su je vodilli, ali za pojedine utakmice su krivi igrači.
    kancelarije su krive što su na terenu igrači koji ne mogu, neće, ne znaju, nisu spremni, a vodi ih sličan trener. ali igrač je kriv kad ne ispoštuje suigrača u boljoj poziciji, kad stane i pusti protivnika umjesto da ga isprati, kad trčkara, a trebao bi sprintati i sl.
    bilo je izvrsnih utakmica i za to su zaslužni svi skupa. ali i za loše su krivi. baš zato što je bilo dobrih utakmica i znamo da su sposobni za to.
  • Paggini
    49.8k
    kojoj je IO faktor u odlučivanju u klubuMali dioničar

Koji točno faktor? IO dobije prijedlog kupovine Kange na stol i oni svi trebaju biti sportski analitičari i skauti da stopiraju taj deal jer nije dovoljno dobar igrač?

Pa nije njihov posao da se petljaju u odluke "sportskog sektora" odnosno Marića i Zajeca
  • Mali dioničar
    17.3k

Pa IO se hvali da je odbio ponudu za Sučića od Coma.

Ali za druge odluke su tihi.

I da - za Kangu i transfere više od 3 milje daju amen.

Ili…?
  • Crni86
    10.4k
    Sportska politika je bila losa, ne samo ove sezone vec zadnje 3,4. Ali isto tako ovaj kadar je trebao bez problema sakupit 70 bodova i pobjedit gorice, belupa, istre, lokomotive, varazdine. I tu je najveca krivica igraca koji nisu opravdali svoje place vec su igrali sa stavom lako cemo. Ne kuzim kome to nije jasno.
  • jedan u nizu
    13.2k
    - tko je odgovoran što mi ne znamo prenjeti loptu preko centra iliti po hrvatski napraviti build up, već se naša igra svodi na Neva-KTC-Galešić-KTC-Neva bum duga u bunar?
    Da li su to igrači ili 4 trenera koji nisu bili u stanju to s ovim igračima uigrati???
    Meni osobno to će ostati vječno pitanje.
    ElDorado

vec sam 1000 puta pisao o tome.
    Problem je prvenstveno u igracima, a zatim u treneru i na kraju, onome tko ga je postavio.

Ne mogu se igraci dvije sezone presetavati i stajati mirno dok smo u posjedu. Zato nemamo izlazak iz obrane, zato nemamo tranziciju.

Kad god imamo loptu, svi nasi igraci stoje i cekaju loptu sa protivnikom na ledima.
    Nitko se ne nudi, nitko ne prilazi, nitko ne odigrava dupli pas. Nitko ne napada prostor, trci iza protivnika, razvlaci obranu.

Po meni je najveci krivac stav igraca 'lako cemo'.
    Tekma ce se rijesiti sama od sebe. Kvalitetni smo svi, pa ce suigrac nesto izvuci i napravi.
    Meni ce se servirati idealna lopta. Dodat cu Petku/Baturini, oni ce nesto napraviti.
    Necu ja trcat, drugi ce.

Taj stav im se malo promijeni kada im se igra utakmica, najcesce u europi. A ostatak je ovakav stav.

Cim smo dobili Slaven 5-0, odmah se od prve minute protiv Lokomotive vidio taj stav. Kao dobili smo proslu sa 5 komada, ovi ce past sami od sebe, prejaki smo mi.
    I onda imamo ovaj kurac od igre.

Prvo igraci a onda trener.

Kako ne razumijem igrace da to rade, jos manje razumijem trenera koji to gleda i dozvoljava.
    Pa stari ako ti igra izgleda tako, sljedeci tjedan su ti igraci na klupi.
    Nema autoriteta, nema nista, a to je kriva atmosfera, senatori i sve cemu je vodilo to da nijedan trener nije posjeo nekog iskusnog igraca na klupu zbog lose igre.
    u turbulentnoj godini nijedan trener nije imao muda, a ni podrsku da zvjezdice stavi na klupu par utakmica. Jer su ga odma poceli busiti i siguran sam da je dolazilo do nezadovoljstva nekih igraca i razgovora sa upravama, sportskim direktorima i slicno. ''ili on ili ja'' tip razgovora.

Tako da posljedicno je kriva i sportska politika koja nije ili odabrala boljeg trenera, ili nije stala iza tog trenera i napravila velike potrese u svlacionici i pokazala da nijedan igrac nije veci od kluba.
  • Droljo
    16k
    da - za KanguMali dioničar

To nisu morali amenovat jer je transfer bio ispod 2 mil ako se ne varam.
  • Zagi
    9.7k
    U prvoj sezoni u kojoj je IO faktor u odlučivanju u klubu, vi amnestirate IOMali dioničar

Dobro nije li prva odluka kancelarija nakon dobijanja ovlasti otkaz Mariću i minimiziranje ovlasti Zajecu i dovođenje Bobana?
    Ja ne vidim kaj su drugo trebali ili mogli napraviti i kada?
  • Paggini
    49.8k
    I da - za Kangu i transfere više od 3 milje daju amen.

Ili…?
    Mali dioničar

Pa daju, da, ali ono na čeg ciljam je da u IO ne sjede ljudi kojima je posao istraživati je li neki igrač dovoljno dobar ili loš za Dinamo, nego jel klub tu kupovinu može financijski podnijeti, odnosno u slučaju Sučića, je li ta prodaja dobra za klub ili ne.

Opet, moguće da sam ja krivo pokapirao, ali kako je točno IO kriv jer mi nemamo LB, šesticu, obrambenog koji zna iznijeti loptu, desno krilo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.