• Chempers
    616
    Razumijem ako je netko zaljubljen u nekog igrača ili mu je uža familija, ali kako netko tko navodno navija za Dinamo može naći trunke opravdanja za ovakvo ponašanje igrača ove sezone je zaista fascinantno. Zadnjih par postova spadaju u shit of the season.
  • ksapi
    4.8k
    Samo vi bezuvjetno pljescite nakon ovakvih tekmi di se gospoda secu, ja sigurno necu. I jos poslije govna imaju obraza rec da im ‘nije sjela poruka’ pred Rijeku. To je odvratno, a ne zvizduci, itekako opravdani.
  • Pacho
    959
    Uz placu i uvjete koje imaju se ocekuje i odredena razina izvrsnosti i performansi. Ako to ne mogu podnijeti, ima hrpa klubova gdje ce im biti lakse.
  • Crni86
    10.3k
    Ekipa se cudi zas poslije slavena di se momcad borila, trcala, igrala se hvali i plijesce, a zasto kad se protiv lokomotive secu, dodaju u svojih 5 metara prvih 20 minuta utakmice, izgledaju kao mrtva puhala od kojih se nikom pomaknut neda ih se vrijeda :lol:
  • Felip
    534
    Meni se čini da je najbolje isključiti se od svega na više dana ili tjedana jer to će biti neizdrživo ludilo sa svih strana kakav god ishod bude na kraju ovakve sezone. Doći na stadion, podržati svoj klub, pa što bude. Ovo koliko se okolo sere, kemija, kalkulira, meni je to sve više neizdrživo. Nama igra samo pobjeda i ništa manje nam ti igrači ne smiju priuštiti. Nakon toga ovisi o Rijeci da li će nam predati trofej ili ne. Za mene osobno će trofej ove sezone biti bilo kakva pobjeda nad Varaždinom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.