• Filip85
    144
    A gle, ja sam samo napisao ono što sam u više navrata davno pročitao. Kao što rekoh pravu istinu teško da ćemo saznati :)
  • Jurki
    17k
    sve ok, ali mi vec idu te price na zivce u smislu "Dinamo je kupio sve naslove" ili "Dinamo kupuje igrace od hnl sirotinje i svi mu skidaju gace"
    Samo je prije 20 godina na posten nacin osvojeno prvenstvo, ostalo je sve kupljeno... (jebiga kad platis za posteno suđenje, onda je to u redu).
  • Noel
    11.1k
    Sad sam nekaj novo saznal od novinara a to je riječ "poguranac". To se nekad drukčije zvalo..
  • Zagi
    9.6k
    Taj Brane je klinac koji kurca ne kuzi cim sere kak on spaja jug i sjever a kad mu odvale sljagu onda ide spika: pa moj tata je hajdukovac nemojte me tuc. Klinac je, zelen jeRitam Ulice

Možda samo kopira furku našeg kapetana?
  • Ritam Ulice
    311
    kreno sam nes pisat za kapetana pa sam se zaustavio ipak. Neka ga
  • Omake
    7.9k
    Kompleksi i mržnja su zajebana stvar. Teško je živjeti u stvarnosti kad se svaki drugi dan doli hapsi po pet dilera. Istina je vrlo jednostavna. Da su tovari i sva ova ostala kukavelj što povremeno zakmeči, sve ove godine bili bolji od Dinama, imali bi i bolji koeficijent Od Dinama. Stvorili bi pola reprezentacije koja se bori za medalje. Igrači bi im igrali za Real, City, Chelsea, Barcu, a ne bi se vraćali u Dugopolje oživiti karijeru s 26 godina nakon godina lutanja po Italiju kao Židovi s Mojsijem kroz pustinju.
    Tovari nam nikada neće ozbiljna prijetnja jer se nikada neće pogledati u ogledalo i zapitati se, A šta smo mi sve zajebali zadnji 20 godina pa da nas svaki tri četiri godine ili ribari ili stolari razjebu u Europi kao zadnju kuravu. Aleksandar Šolženjicin u Gulag Arhipelagu ima taj moment nakon što ga osude na 20 godina. Pa vrti film unazad, pita se što je sve u životu napravio da bi se doveo u ovu situaciju. Oni nemaju snage doći do te mentalne točke. To je grad nadrkanih vozača i propalih klubova. Grad koji ima zablude, loše namjere, lažne nade i lažne bogove baluna.
  • Jurki
    17k
    i dok je tako.. je vrlo dobro za nas.
    Boli me kiki za nas nogomet.. nek se svako bori za sebe.
    Gledanje njihovih meltdownova svake godine mi nebu nikad dosadilo.
    Dapace, nadam se da im tek slijedi jos veci raspad.. uz raspad na terenu.. da im se financije raspadnu do kraja.
    I da se svi tovari vrate u svoje rupe iz kojih su izgmizali.. pogotovo domaci izdajnici.
  • Zagi
    9.6k
    Odgledao sada taj vlog. Lik je na mjestu.
  • Hrc-Vg
    666
    da je Istok u opticaju, i da takav tovarski bloger dođe na derbi, neki bivši BBB bi ga napenalio 100%.
  • prefontaine
    2k
    Napenalio bih ga i ja da sjedi ispod mene i non stop snima i krevelji se u kameru, a djeca i ja se vidimo u pozadini i konstantno u kadru.

Ali valjda to tako ide danas, odu na utakmicu pa kasnije tu istu utakmicu gledaju na youtubeu (ako je uopće i pogledaju), jer uživo nisu ništa vidili obzirom da su radili "lajv".
  • Georg Koch
    5.9k
    na tom tragu sam i ja cijelo vrijeme.
    Pisao sam i ovdje, trubim to i u drustvu dinamovaca, a i u drustvu prijatelja hajdukovaca (onih par posto s kojima se moze normalno diskutirati).
    Najveca prednost Dinama jucer-danas-sutra je njihov izopaceni, bolesni um koji funkcionira na taj nacin da krivca za 20 godina neuspjeha vidi u Dinamu, Tudjmanu, Zajecu, Canjugi, Markovicu, Sukeru, Mamicu, Lovrenu, Svilokosu, Maricu...i svima, samo ne ondje gdje treba (Bogu hvala) u sebi samima.
    I dok je god tako, a bome jos je, nama je dobro.
    Nedavno je cini mi se Ivan Katalinic imao duzi intervju gdje izmedju ostalog govori bas to kako su si sami krivi, nitko drugi...i slicno. I popljuvan je momacki.

Dok god tako gledaju (a zaludjena masa zivi sa statusima crnih kesa, sa njima se budi i sa njima zaspe), to znaci da ce krivca traziti u svemiru.
    Dok ga god traze tu, a ne na pravom mjestu, nece rijesiti nista po tom pitanju.
    A dok je god tako, nama je dobro :victory:
  • Pacho
    790

Odlicna je ta teorija da bi za hr nogomet bilo sjajno da oni budu prvaci :rofl:
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Najače mi je kad kažu da smo kriminalna udruga jer je Mamić osuđen...onda im kažeš da je Mamić osuđen jer je krao od Dinama pa se prebace na Vrsaljkovu ruku u nebitnom derbiju...bolest je gadna i uzela je maha...ali zaista mi je nevjerovatno da se nikad ne pitaju to što ih mi pitamo, gdje su svi ti velebni igrači koji su bili potkradani u HNL-u, kako to da nitko nije uspio vani? Baš nitko, od svih tih silnih majstora
  • Pacho
    790

Jebala ih ta ruka vise. Vrsaljko je u meduvremenu odradio cijelu karijeru, promijenio X klubova, uzeo srebro na SP i otisao u mirovinu. Jos se ta ruka, ako se ne varam, odvila na nekih standardnih -25 za njih.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    kako to da nitko nije uspio vani? Baš nitko, od svih tih silnih majstoraJos-Optimus

Kako ne? Pa Tino Sven Sušić je unatoč propalom transferu u Inter (neki tamo Brozović mu je ukra misto :groan: ) uspio dogurati do Cityja.
    Doduše, onog Tuzlanskog, ali svejedno, City je City. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.