• striko
    2.1k
    Nakon Gorice će računica biti jasna :)
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Ma ja sam uvjeren u tri pobjede naše na Maksimiru. Mi smo se psihički digli i vjerujem da ćemo rutinski odraditi sve tri utakmice. Biti na 100% i uzimamo 9bodova. Za ostalo vjerujem da će se posložit.
  • gaTeDZG
    1.1k
    Stjepan Badrov je opet bio u centru pažnje. Dobio je crveni karton.

Nedavno je nakon utakmice protiv Lokomotive verbalno napao suca i gurao ga u prsa.
    "Nikad nećeš biti sudac, znaš gdje ćeš biti sudac, bit ćeš sudac u Arbanasima."

A javnost ga pamti i po tome što se u Varaždinu prošle sezone žalio na ispumpane lopte.
  • Noel
    11.1k

Tog lika je dovoljno samo vidjet na tvu. Da ništa ne govori. Faca i glava sve govori.
  • gaTeDZG
    1.1k
    Napumpana ega puna frustracije izlaze na vidjelo, pogotovo kad opet dođu na mjesto gdje pripadaju a to je broj tri, njihov omiljeni.
  • Omake
    7.8k
    xG tablica nakon 33 kola lijevo i desno drugi dio prvenstva. Osijek se pod Rožmanom diže. Zadnja 4 kola su najzabavnija momčad lige, i ofenzivno najpotentnija. Stvaraju 2,04 xG, a dopuštaju 1,22. Ukupno 3,26 očekivanih u ligi gdje pada 2,2 gola je odlično i nadam se da ćemo vidjeti više ovakvih trenera u budućnosti, a što manje ovih kojima je jedini cilj ne primiti i tu i tamo uvaliti kakvu kontru. Od 19og kola mi smo samo 2 put dozvolili momčadima preko 1 očekivanog gola, Rijeka oko 2 i Istra 1,6. Od tog kola smo na prosjeku od 0,72 po utakmici što je dosta dobro, a bez te 2 utakmice na 0,55 što je odlično. Ukupno smo na 29 očekivanih primljenih golova ove sezone dosad. U prvih 18 kola smo bili na 1,1 po 90 minuta.

aJQjXGC.png
  • Dani Olmić
    1.4k
    znaci moraju ic po pobijedu pod svaku cijenu
  • ElDorado
    3.6k
    Ma ja mislim da je to definitivno odustajanje i motivacija nikakva
  • tp1997
    1.3k
    Znači, osim ako tovari nekako ne otkinu bodove Rijeci, Riječani mogu početi slaviti naslov.
  • NKDZ86
    3.8k
    je je, rijeka inače igra konstantno dobro i ne oscilira, ne budi smiješan
  • tp1997
    1.3k
    Mogu oscilirati koliko hoće, baš će im težak posao biti protiv već ispale, demotivirane zadnje momčadi lige, i Belupa između dvije utakmice finala.

Jedina šansa je da tovari protiv njih odigraju poštenu utakmicu, i u doslovnom i u prenesenom značenju
  • ivanzg
    303

Postoje metode kojima se motivacija dodatno diže, pogotovo ljudima koji nisu mjesecima vidjeli plaću .
  • Droljo
    15.4k
    Nije jednom već ispala ekipa krojila ljestvicu. Nogomet se igra 11 na 11 i svakako obje ekipe žele pobjedu u bilo kojem trenutku.
  • Jay
    1.4k
    Sinoc Sporting- Gil Vicente, ekipa koja je izjednacena s Benficom na vrhu i ekipa koja je sigurna od ispadanja i ne mogu ni gore ni dolje. Sporting u 93' jedva do pobjede, gubili su do 81'
    Lako je igrati kad si rasterecen, zabijes gol i mirno se branis cijelu utakmicu. Ocekivati da Rijeka nece kiksati u tempu koji ih ceka je neozbiljno. Ajde da su se prosetali ligom do sad, ali ljudi uspjeli dobit Goricu nakon 3 uzastopna poraza. Sve je na nama, bas sve, s 3 pobjede smo prvaci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.