• Švabo86
    137
    Gledam bas emisiju na maxsportu. Jebote pa ovo nije normalno da na televiziji imaš ova 2 "strucnjaka" koji su takve tovarcine. Samo placu zato što je Hajduk izgubio. Pa to vani nema nigdje
  • NORTE
    15.3k
    Inače danas je 35. obljetnica Hajdukove komemoracije za Tita održane 1990.
    (Kako vidimo održavana je zapravo tradicionalno svake godine do tad)

Novinski izvještaj s utakmice Hajduk-Cz odigrane 4.5.1980.
    mpmxy7p2a62fzo9n.jpg

4.5.1990.
    10 godina nakon smrti Tita NK Hajduk Split je u svojoj kino-dvorani to obilježio komemoracijom, a na njoj je bio i kapetan Crvene Zvezde.
    9p9nf1fz0uuzcxfk.jpg
    (9 dana kasnije izbili su veliki neredi u Maksimiru protiv Zvezde.)

3.5.2025.
    bad_blue_boys_dinamo_roko-7.jpg
  • Tvrdica McTvrdi
    14
    Šteta, nekako sam si u glavi posložio da će danas igrati barem remi, ali s druge strane nije možda ovo ni loše. S jedne strane nada Orjune sada je splasnula s 2% na 0.1%, a s druge našima podsjetnik da još uvijek nismo lovina i nema opuštanja. Ukoliko odradimo svoj posao uvjeren sam da Šibenik odrađuje drugi dio.
  • Jurki
    17k
    Nama slijedi Slaven koji se ocito oprostil od borbe za cetvrtu poziciju i sve snage budu uprli u finale Kupa.
    U kakvom god stanju oni dosli u Zagreb, mi se moramo baciti na glavu od prve sekunde.
    Rijeka koja ima jako tanku klupu, puno kartona ide na megdan Šibeniku koji se grcevito bori za opstanak i siguran sam da budu probali sve napraviti da se na kraju iscupaju iz govana. Isto tak Rijeka ima sjeban raspored i puno putovanja u roku od 7 dana. Idu u Šibenik, pa 4 dana kasnije vec trebaju biti u Koprivnici, odmah iza toga moraju u bus pa za Split.
    Tovari nakon meltdowna jucer idu Gorici koja je i danas pokazala u Rijeci da nije uopce bezazlena ekipa mogu zakucati zadnji cavel u tovarski lijes.
    Isto tak mislim da u slucaju kraha u Gorici nebudu se naguzili Rijecanima jer im je to zadnja utakmica doma ove sezone..

Mi moramo sve 3 dobiti i nadati se posrtaju konkurencije vec iduce kolo. Nadam se da nam zadnje kolo nebu nist ovisilo i da zavrsimo posel kak spada.

Edit: idealan scenarij:

Ši-Ri x
    Gor-žohari x
    Žohari-Ri x

I uz sve nase pobjede smo na 3 boda ispred Rijeke prije zadnjeg kola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.