• sport
    2.3k
    Za one koji nisu zadovoljni,Petko u prvom pol.Radeljić izbija iz gol crte,u 2.pol.Petko preko gola,Baturina pokraj gola,Kaneko na prazan gol u ništa(oprošteno),Ademi glavom pokraj gola s 5 metara,Špika u Labrovića.A igrali smo protiv trkački odlične Rijeke koja se je 6 dana pripremala za utakmicu.Bravo svi,bravo dinamovo proljeće.
  • jedan u nizu
    6.1k
    Glavni na stangi (vecina zna tko je on) SIGURNO zna zakaj se okrece sa megafonom malo na jednu malo na drugu stranu.NitkoBitan

    Drugo je dok se dere i potice druge, ali kada izgovara pune recenice, objasnjava nekome, onda to treba izgovoriti sve dok je usmjeren u jednu stranu.
  • Nino Bule
    11.5k
    Ovu tekmu je mirkofon radio, i u pocetku se pricalo preko razglasa.jedan u nizu

    Crklo je i ovu utakmici, na pocetku drugog poluvremena cini mi se
  • ksapi
    2.2k


    Misliš li na jednostavne proširene rečenice ili baš na složene rečenice?

    Dajte ljudi, stvarno pretjerujete :rofl:
  • plavac173
    2.6k
    Za one koji nisu zadovoljni,Petko u prvom pol.Radeljić izbija iz gol crte,u 2.pol.Petko preko gola,Baturina pokraj gola,Kaneko na prazan gol u ništa(oprošteno),Ademi glavom pokraj gola s 5 metara.A igrali smo protiv trkački odlične Rijeke koja se je 6 dana pripremala za utakmicu.Bravo svi,bravo dinamovo proljeće.
    8m
    sport

    Zaboravio si i ono progitavanje Baturine za Spikica kad je isao 1 na 1 sa Labrovicem, a vjerujem da smo jos neku priliku zaboravili i ti i ja.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    Prekriticni ste, prvo pol vrlo dobro navijanjeNino Bule

    ne, treba biti realan i reći kad nije dobro. Napisao sam maloprije i neću se ponavljati a problem nije mikrofon ili ozvučenje. Svatko nakon par sekundi može ubrati što se pjeva, samo se ekipi ne da. Možemo reći da fali taj istok i da je dio ekipe sada na sjeveru, ali ako je moglo protiv gorice može i na derbiju. Ne treba sada praviti od toga temu, samo treba biti realan i to spomenuti jer sigurno i ovdje ima "spavača" :)
  • miro
    3.2k
    A možda se može par grupica iz sredine porazbacat lijevo i desno da drže tempo ostalima kroz tekmu
  • kibic
    1k
    Razglas i imat ekipu po bokovima kaj navija i potiče.

    Pred kraj podjebavanje Armade je bila ludnica i pozdrav igračima jer ostane vatrena ekipa.
  • M94
    512
    Šta je ono na borongaju bilo? Porječkali se neki obični iz kafića i Armada pa je poletilo par boca čini mi se. :lol:
  • Nino Bule
    11.5k
    neću se ponavljati a problem nije mikrofon ili ozvučenjeGražvydas Mikulėnas

    Naravno da je problem, nije rješenje svih problema niti je nemoguce bez njega dobro navijati ali tribina je takva da bez ozvucenja vec prvi sektor do sredine ima problem s hvatanjem pjesme, da ne pricamo o tome da vođa vise moze utjecat na navijanje kad ga cuju iz drugih sektora i tako dici atmosferu.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    Pred kraj podjebavanje Armade je bila ludnica i pozdrav igračima jer ostane vatrena ekipa.kibic

    Vrhunac dana :cool:
    Teško prskanje
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Kad svi komentirate navijanje, dati cu i ja osvrt.

    Navijanje je bilo solidno sa dvije dobre koreografije koje hoces neces isto ruše ritam navijanja,pogotovo prva koja je bila taman sredinom poluvremena.

    Znači u četvrtak kako igraci, tako i navijaci dozive emotivno pražnjenje i današnji raniji termin i nas je malo usporio.

    Slazem se sa vecinom da mladji moraju vise potegnut, a ne da ja sa 4 banke "revem" jače od 20 godina mladjeg pokraj mene, a dušu sam ostavio na Betisu.

    Zapad je baš podbacio danas,nikakva energija,s ručka uspavani.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Što se tiče terena,suludo mi je od Jakira da nije krenuo bar sa dva svježa igrača.

    Najveci umor je bio evidentan, kod Perkovica i Petka,sa svjezim bekom mislim da bi dobili puno lakše.

    Mi moramo dobit nekog u širini napada,jednostavno mora isforsirat ili Brodica ili Kuleta,prva prigoda je idealna u kupu.
  • Rakovica1986
    537
    Teško izborena pobjeda, vidi se da su neki vukli teške noge za sobom (Petko, Sučić itd.) dok je Mišić pronašao neku dodatnu energiju i držao tu veznu liniju. Tri boda su tu i to je najbitnije.

    Navijanje je moglo bolje, dobro je bilo dok je razglas radio, iza toga ponekad ok, ponekad gotovo nemoguće ispratit ritam sa sredine pogotovo kad samo par ljudi oko tebe pjeva dok klinci koji su zauzeli prve redove stoje ko gazde tamo.
    Na tome moramo radit, mi smo odrasli na galami i uz galamu, a oni čini mi se imaju neke druge ideje i dugoročno me brine kako će to izgledat kad stvarno više ne budemo mogli gurat.

    Sve u svemu lijepi vikend za dinamovce, ugodan radni tjedan želim i nadam se lijepoj brojci na Gorici unatoč terminu.
  • plavac173
    2.6k
    Kakvi majmuni srpski
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.