• Kepec
    4.6k
    Za info o dinamu, samo Zona.Zagi

    Počeo sam više vjerovati insajderima na Zoni nego novinarima.
  • Zagi
    5k
    To bar znamo odakle ide i zašto.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Počeo sam više vjerovati insajderima na Zoni nego novinarima.Kepec

    Šta počeo, to si trebao otpočetka s obzirom da su novinari već godinama živi užas... Pogotovo sad kad mi se čini kao da je cilj što više oblatit Dinamo.
  • Zagi
    5k
    Ja sam ih sve eliminirao u zadnjih par mjeseci kada sam vidio da svi navedeni imaju neke svoje agende.

    Prvo Medu i taj portal ne otvaram. Ni pod razno.
    Onda ljigu i Germanijak. Ničotu još s vremena na vrijeme, samo ako je link sa zone i ovisno kakav mu je naslov.

    8_24 samo i isključivo ako šegrt nje tamo.
    Dribler ni u ludilu.

    Život je ljepši.
  • Draž
    1.1k
    Tak i ja. Otvorim jedino ako mi netko pošalje link da pročitam ili vidim na Zoni, inače da bi išao random surfati po portalima iz čista mira...nema šanse.
    Još da i facebook odbacim pa sam mirna i stabilna osoba u potpunosti.
  • Zagi
    5k
    Još da i facebook odbacimDraž

    Ah, to sam odavno.
  • hardek
    1.4k

    Posljednji će obrambeni red zacijelo biti identičan kao i na prvoj utakmici s Betisom u Sevilli - Ristovski, Bernauer, Theophile, Perković. Iako Bernauer nije briljirao protiv Varaždina, štoviše, Jakirović će mu opet ukazati povjerenje.


    Jel ima neki novinar da ne mrzi Bernauera? Dečko je odigrao sasvim dobru utakmicu minus tog glupavog penala koji se doslovno svakom može desit. 3/3 dueli, 92% točnih dodavanja, par solidnih dugih lopti.
  • Orc123
    5.1k
    doslovno svakog igraca koji je doveden a nije Hrvat se pokusava obezvrijediti, a pogotovo ako ga je doveo Simic. Npr. O Halilu, Ademiju, Kuletu, Brodicu necete procitati nista osim za neke kako ne dobe priliku i da trener ih ne stavlja da igra, a kad stranac ne igra onda je problem on i nije kvalitetan. Onda se cudimo kad neki nasi igraci vani imaju slicni tretman a mi to konstantno radimo i naravno samo Dinamu. Nitko ne propituje dovođenje Odjidje nakon kaj sada izgleda smijesno, Muffija, zaboravljenog Fere ili Dialla ali Dinamo je uvijek na tapeti. Oces neces nasi to citaju i uđe ti u narativ da su neki igraci prelosi za Dinamo. Jadno do bola.....
  • plavac173
    2.6k
    "Betis nikad nije prošao nakon poraza doma u prvoj utakmici."

    Zeleno-bijeli nikada u eliminacijskoj fazi europskih natjecanja nisu prošli dalje kad su u prvoj utakmici poraženi na svom terenu.
    U Kupu pobjednika kupova su 1998. kod kuće izgubili s 1-2 od Chelseaja, a premda su u uzvratu u Londonu poveli, poraženi su s 1-3. Prije dvije godine su, pak, u Sevilli izgubili s 1-2 od Eintrachta u osmini finala Europske lige. I u Frankfurtu su zatim vodili, ali je domaćin u produžetku zabio za konačnih 1-1.

    Chelsea i Eintracht su na kraju osvojili spomenuta natjecanja u tim sezonama.

    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/betis-nikad-nije-prosao-nakon-poraza-doma-u-prvoj-utakmici-a-ozlijeeni-napadac-porucuje-svi-vjerujemo-u-preokret/125929?fbclid=IwAR0kDQlZNgyDk3scRYu_NtD3WaIKjnfC-_9NvKihTv87ANjFUoDtZz-c334_aem_AUscm25eZP63Uzk88hX0AohS7igZx5-lFm1vhQXqSmO44OlRw8Ta0rOsWPb8wcqoAE0
  • Draž
    1.1k
    Na FB sam isključivo zbog jednog drugog hobija koji nažalost više nema (aktivnih) foruma.
    Za Dinamo srećom ima Zona :grin:
  • plavac173
    2.6k
    Počeo sam više vjerovati insajderima na Zoni nego novinarimaKepec

    Kad smo kod insajdera, gdje je nestao @Haza? Covjek rekao sastav za Betis 4 dana prije utakmice i od Betisa mu se gubi svaki trag, mozda su ga smaknuli? :rofl:
  • austrijanac
    2.7k

    Snimao podcast s Rogom pa nije stigao.
  • Petar86
    582
    Imam ja savjet za novine, ne citajte nista, dodite na Zonu, citajte sto ostala ekipa isfiltrira za vas sto valja, a sto ne valja ionako nije bitno

    Ja stedim vrijeme i zivce, a jednako sam informiran zahvaljujuci kolegama :razz:
  • Marley
    843
    Ne samo da otvaram glupe clanke i gubim zivce citajuci, nego se jos gluplje osjecam upustajuci se u uzaludne rasprave s pametnjakovicima... ali eto nikako se opametit, uzas :D
  • PlaviDuh
    39
    možda netko zna info....
    Koliko novaca dolazi prolaskom u četvrt-finale?

    Hvala
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.