• Orc123
    5.1k
    to ti po svojem stavio ili znas?
  • NORTE
    9.2k
    Jel tko zna koliko je karata pušteno za jug?Big Daddy
    Točno pola juga.
  • Orc123
    5.1k
    taj sastav sigurno ne starta tak da bar napisi da je to tvoje predviđanje a ne insajd info. U utakmici gdje moras biti defenzivno stabilan staviti Vidovica na krilo bi bilo ne pucanje u nogu nego u glavu! Betis ce ici maksimalno napadacki i uvesti Vidovica na krilo bi bilo toliko idiotski potez da bi cak i za Jakira bilo previse....gdje moraju krila maksimalno pripomagati bekovima odmah u startu bi izgubio tu pomoc na l. Krilu....isto tako nema sanse da Sucic bude ispred Bulata pogotovo ne kad ti jedan sut izvana ili prekid moze preokrenut utakmicu tako da, a i Bulat nije igrao u Nedjelju i odmoran je. Tak da nema osnova u nicem ta postava ...bit ce ili ista postava kakva je bila u sevilli ili ce Spika upasti umjesto Hoxhe ili Kaneka.....
  • plavac173
    2.6k
    Ne očekjujem nimalo lakšu utakmicu, već da će se Betis mobilizirati i pokušati nas napasti od prve minute. Imamo mi svoj plan, vidjeli smo da možemo biti mirni na lopti, da ih možemo staviti pod pritisak, moramo biti konkretniji u završnici. A u fazi obrane moramo biti odgovorniji, koncentriraniji. Puno toga se vrti oko Fekira, gledali smo Bakambua protiv Alavesa, morat ćemo i na njega obratiti pažnju.", kazao je Dinamov trener, koji nije sklon velikim promjenama u momčadi.

    "Ne razmišljam o promjeni formacije! Nadam se da ćemo biti spremni, nemamo ništa manje probleme nego Betis, ali svi su spremni i htjeli bi igrati. Osim Ogiware, radimo sve da on bude spreman za Rijeku."

    Znači, recept je sličan kao i u Sevilli

    "Nema drugog recepta, kad igrate protiv takve momčadi, moramo biti maksimalno gusti i čvrsti. Volio bih da budemo još gušći u nekim dijelovima utakmica. Može se s njima igrati, ali oni će morati više riskirati."

    Krila imaju slab učinak, tko je u prednosti?

    "Volio bih da su krila konkretnija, da imaju veći učinak, ali mora im i momčad pomoći. Kad su u situaciji jedan na jedan, imaju slobodu. Smiju izgubiti svaku loptu, ali moraju preuzeti rizik, pokušati proći."

    Razmišlja li o tome da bi prolaz Betisa mogao donijeti probleme u nastavku HNL-a. I, razmišlja li već o Rijeci?

    "Imamo do Rijeke 68 sati, nadam se da ćemo biti spremni. Ne preskačemo utakmice, želimo odigrati maksimalno i pobijediti. Protiv Varaždina su krenula četiri nova, pet smo uveli još pet s klupe, došlo je do cirkusa zadnjih 10 minuta utakmice. Ne bi bilo tako da nije bilo jedanaesterca. Svaku utakmicu želimo proći, želimo i sutra. Naravno da ja razmišljam o budućim utakmicama, ali samo mi je Betis u glavi. Odmah iza Betisa ću se okrenuti Rijeci. Ne možeš uživati u pobjedi ni minutu, samo se okrećeš novoj utakmici da izvučeš što više."

    Vidi i još mjesta za napredak u odnosu na prvu utakmicu.

    "Mi moramo još bolje reagirati u prekidima, pogotovo nakon prve odbijene lopte i da imamo još više pasova u posjedu. Žurili smo u nekim trenucima, nepotrebno."

    Mauro Perković opet će biti u prvih 11, vjerojatno na lijevom boku, kao i u Sevilli.

    "Znamo da nije sve gotovo, imamo dobar rezultat iz pre utakmice, ali morat ćemo dati sve od sebe.", reći će Perković.

    Nije igrao dosad puno ovakvih utakmica, pred punim stadionom, protiv kluba iz Španjolske?

    "Sigurno da je dobar osjećaj igrati ovakve utakmice, pred punim stadionom. Odmah si nabrijaniji, motiviraniji, želimo svi igrati te utakmice i dati sve od sebe za prolaz."

    Za koju se poziciju priprema, možda bude stoper?

    "Štogod treba, spreman sam i za stopera i za lijevog beka."
  • Kepec
    4.6k
    Konačno će sa Sjevera "ajmo cijeli stadion" imati neki smisao.
    Kap po kap, moglo bi i na Jugu biti dosta prodanih karata, znam par ljudi koji rijetko idu i sad su uzeli karte za Jug.
  • Nolifer
    6.6k
    Sutra ne treba čak rani pogodak, ali ne bi bio loš, da im bude voda u ušima. Ciljam na neki penal i lijepi gol. Uz Plavi huk sa punih tribina, Betis sutra mora pasti!

    Daaaj mi samo pobjede!

    :strong: :cheer: :fire:
  • Riot
    1.7k
    Sutra bunkerčina i vidimo se u osmini finala, nema tu filozofije
  • Zagi
    5k
    Treba loptu "spustiti na pod" i nema problema. Ako ćemo igati kao zadnjih 20-30 minuta u Betisu, biti će to još jedna duuuga noć.
  • blackbully
    4.4k
    vidimo se u osmini finalaRiot

    Ždrijeb je u petak u 13 sati.
  • Dinamosaur
    958
    Konačno će sa Sjevera "ajmo cijeli stadion" imati neki smisao.Kepec

    Puno jos fali, cijela tribina :eyes:
  • Orc123
    5.1k
    Jbt, znam da je koma deckima igrati svaka 3-4 dana ali razmisljam si jbt meni nikako da ta 3 dana prođu a kamoli da je to svakih 7dana ..uzas heheh
    Jedva cekam sutra tekmu!
  • blackbully
    4.4k
    Ako netko želi sjest na piće :grin:

  • Dinamosaur
    958
    zagrebacko druzenje :lol:
    Zakasnit ce na tekmu
  • hardek
    1.4k
    Nadam se da zbog ove minimalne pobjede u gostima nećemo izaći sa razmišljanjem "idemo ne izgubiti".

    Mi smo sasvim solidni kombinirali u prvoj utakmici, pogotovo prvo poluvrijeme i žao mi je što se srljalo i išlo pre-direktno u nekim situacijama tada. Mi definitivno imamo imamo kvalitete za uzet im posjed lopte i sa punim stadionom trebali bi ići po još jedan gol u prvom poluvremenu jer me strah da ćemo zbog velike potrošnje u zadnjih par utakmica ostat bez goriva na kraju.

    Igramo doma i tu su padale puno veće ekipe od ovog Betisa
  • Ivek3009
    55
    Na radiju Kaj lijepa najava utakmice s Betisom i pjesma Nebo boje Dinama, dugo nisam cuo neku Dinamovu pjesmu na radiju. Cetvrtak je lijepo poceo, nadam se da ce tako i zavrsit
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.