• emilperska
    3.1k
    Apsolutno niceg smislenog nije bilo, a na kraju nas je Rile i spasio u sudackoj. Ono je gol trebao bit. Nijedan mehanizam.
    Nepravdano drvlje prema Petku, u ovoj nikakvoj utakmici predasistenciju imao (pozrtvovnu). Ovakva igra, gdje se lopta beskonacno carini, nabija, milijun dodavanja nazad, je antipod Petkovica. Ne znam sto ocekujete s ovakvom taktikom od njega, a iza njega kao za inat, najsporiji igrac na terenu - Ademi..
  • austrijanac
    2.7k
    Zadnjih pet minuta je dokaz da Vidovic i Baturina mogu skupa.

    I to u sredini.
  • Praskaton
    1.8k
    Ima li gdje kakva izjava klauna da se nasmijemo malo?
  • Ban
    698
    Ne dijelim misljenje oko Petkovica s vecinom ovdje. Petko je igrac poteza, a kad igramo na preskakanje onda to ide puno teze. Dodat na to teren i cinjenicu da nam prakticno svi igraci posjeda izgledaju losije pod ovim poludebilom i dobijes to sto smo dobili. Trener i vizija igre je sve, mi to nemamo. Doveli smo davljenika da nas transformira u Goricu i on to radi. Nije to Bjelica koji zna i razumije razliku.Efes Pilsen

    Ovo. Jest da je loš, ali znamo njegovu kvalitetu. Ne treba padati pod recency bias. Isto vrijedi i za Baturinu. To su klase za puno više od HNL-a i Dinamu treba više igrača poput njih, ali problem je debil na klupi. Petku je problem i to što mu fali motivacije kada nema ozbiljne konkurencije, ali zato i jest i dalje u Dinamu. On je tip kojeg treba goniti bičem da bude najbolja verzija sebe i to je okej.
  • Boycie
    458
    nema nikoga. Nemrem ga ni ja vidjet nekad kad se teli po terenu, al to je jednostavno on, takav dojam ostavlja. A upravo je on medju zadnjima koji je zasluzio da ga se vrijedja. Dao je Dinamu puno.
  • Endeavour
    414
    Onaj tko misli da Petko nije da sve od sebe očito prati njegovu igru od jučer. Ne znam jeli ikada više pretrčao nego danas. Druga stvar što mu skoro ništa ne polazi za nogom, ne pogađa suigrače žmirečki sa protivnikom na leđima.
  • Patrik11
    120
    S nestrpljenjem iscekujem izjavu profesora nakon utakmice u Puli da cujem kako je on vidio danasnji ogled
  • Oluja
    3.7k
    U tekmi koja je po prikazanoj igri bila ništa-ništa smo pobijedili i to je u ovom trenutku jedino bitno.
    ...tražili smo pobjede, nije važno kako...
  • marcio amoroso
    32.4k
    S nestrpljenjem iscekujem izjavu profesora nakon utakmice u Puli da cujem kako je on vidio danasnji ogledPatrik11

    Otprilke će to zvučati ovako:

    Zadovoljan sam današnjom izvedbom na ovom teškom terenu. Moram staviti naglasak na karakter koji je momčad pokazala. Posebno me raduje što protivniku nismo dopustili ništa.

    Eto ti izjava unaprijed
  • Sibirski plavac
    1.3k
    Evo izjava

    Odigrali smo borbenu i čvrstu utakmicu na zahtjevnom terenu. Cijelu smo utakmicu kontrolirali, zabili smo gol, zabili bismo još koji da je teren dopustio. Bili smo pragmatični, bila su važna tri boda i to smo uzeli. Momčad je pokazala zajedništvo nakon svega što se događalo u utorak i to mi je jako važno.
    Više smo se mentalno pripremali, napravili smo analizu da vidimo gdje smo sve griješili i da ih ne radimo opet. Puno smo razgovarali, rekao sam da smo napravili što smo trebali u ovoj utakmici. Rekao sam da igrači moraju svoju ljutnju pokazati na terenu i to su i napravili

    Kako se osjećao kad su Puljani u nadoknadi imali veliki priliku?

    "Moramo prepoznavati situaciju, iako pomogao je i loš teren da do toga dođe. Ali, mislim da nas je nagradilo s obzirom na pristup i htijenje koje smo pokazali."

    Sučić je zamijenio Mišića, kako ga se dojmio?

    "Sučić je budućnost kluba, upija sve, odlično je držao sredinu, baš sam zadovoljan njegovom igrom. I Živković je bio stabilan iza, ima liderske sposobnosti. Hoxha je, također, odigrao odličnu utakmicu."

    Josip Brekalo odlazi u Hajduk, bio je nadomak Dinama?

    "Meni su moji igrači najbolji! Imali smo najbolju volju da se realizira Brekalo, imali smo Josipa blizu, nije se dogodilo, idemo dalje."

    Kako je vidio igru Petkovića?

    "Bruno se muči, imao je problema s koljenom, nije mu lako, ali on je jako važan za našu igru. Sigurno da treba i bit će bolji nego sad, samo da bude zdrav."

    Je li ovom pobjedom kupio mir na klupi?

    "To je pitanje za klub! Jasno mi je da je u Dinamu mir samo do sljedeće utakmice, da se očekuje pobjede. I ja sa svojim stožerom trudim da napravimo pobjednički niz."

    Kako se nosi s tom situacijom?

    "Mislim da se dobro nosim s time, neki mi kažu da sam i premiran."
  • austrijanac
    2.7k
    Jedan od rijetkih koji nakon svake izjave samo pokazuje još više da ne zna.


    Nemoguće sam iznerviran nakon ovakve tekme i još on da ovakve izjave.

    Teren nije dopustio više udaraca. Sereš govna, Gorica Rijeka igrano na još goreme pa je frcalo.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Floskula, floskula, floskula.. znate vi da sam ja trener s najboljim prosjekom osvojenih bodova Maribora? Floskula.. miran sam, premiran mozda. Hvala.
  • Patrik11
    120
    i malo samopohvale "nakon utakmice sa lokomotivom kaznio sam igrace danas vec pobjedujemo istru"
  • sanjinlego
    1.9k
    Svaka čast Ademiju, ali protiv Gorice odigrati ovako.

    Zagi, Ristovski, Živković, KTC, Perković, Sučić, Mišić, Kaneko, Baturina, Hoxha, Petković

    Vrijeme je za 4-2-3-1, i vrijeme je da Sučić zajedno sa Mišićem zaigra od prve minute i da se dobije nazad koliko toliko čvrst blok. Svaka kontra je opasnost po nas.

    Uz to se i Sučić a i Mišić znaju ubaciti prema gore.

    Ogiwara? Veliki upitnik! Nadam se da će u nastavku dati meda, jer bi htio Perkovića na stoperu, dečko daje sve od sebe (gol) ali ne može ispratiti tempo gore - dolje kao bek cijelu utakmicu.
  • mali M
    3.5k
    Nije poanta Petkova vrijednost, poanta je da ga izvadiš kad vidiš da je stao i nemre više. Petko, Ademi i Bulat su trebali van na poluvremenu. Ja bi stavio i Maxa na poluvremenu da donese kvalitetu dugih lopti
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.