• Džudžan86
    242
    Do prije par mjeseci svi se "molili bogu" da se Bruni produzi ugovor, nekoliko losijih utakmica kasnije (sto nije nista novo jer da uz svoj talent posjeduje konstantu bio bi u Barceloni, a ne u Dinamu) bi ga se tjeralo iz kluba i stavljalo nekakve Brodice i Kulenovice ispred za koje je vecina osporavala je li uopce mogu biti druga ili treca opcija u dinamu, kakvo kolektivno ludilo
  • Kepec
    4.4k
    Petković je 10 klasa iznad Brodića i Kulenovića zajedno. Problem je njegovo zalaganje i htjenje u posljednje dvije utakmice koje je na nivou termina.
    Naravno da igrači imaju periode kada igraju lošije i kada igraju bolje i svi znamo kakav je Petković.
    Nema ga nema, a onda podvali dvije, tri perfektne lopte kao jučer.
    Ono kaj zabrinjava je njegov pristup u smislu da se malo trgne, pruži nogu korak dva, potrudi se bar 5% primit loptu i odigrat.
    Osim tih par dobrih lopti jučer protiv Istre, ja sam u njemu vidio ispodprosječnog igrača kojeg bi, da se ne zove Bruno Petković, već prognali iz Dinama.
    Nismo od jučer, znamo kakav je i kako igra, ali to koliko on može i želi je jedno, a koliko to sve pokazuje na terenu je drugo, a po tome koliko pokazuje po meni nije netko tko zaslužuje nositi kapetansku traku i držati ga se u igri 90 minuta.
  • dzg717
    928
    Dinamo ne moze bazirat rezultate na takvom igraču koji ce zabljesnut protiv Rudesa ili nekog takvog. On je igrac koji daje premalo za ono kaj igra(9). Usporedivat njega i Livaju uopce nema smisla jer je ovaj i statistički daleko ispred(korisniji)-svidjelo se to kome ili ne. Sta ce nama devetka koja to nije? Igrac koji daje do 10 golova po sezoni ?halo? Pa to je preopasno za bazirat se.Ne vjerujem ni da su Kule ili Brodic za 1.postavu ali za rotaciju-apsolutno. Dinamo je morao zavirit dublje u dzep i dovest ozbiljnijeg napadaca.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.