• Ali
    1.9k
    Drmić je igrač manje na terenu, jednu polu kontru u prvom on umjesto da se napadne loptu koja mu je upućena i sjuri se prema holu pa ili faul za crveni ili gol on ju pusta i jedva dtize na aut liniji pa se nesto namjste preko dva laznjaka za centarsut. Ocaj zivi. O otvaranju prostova veznim igracima je suvisno spominjati. Kod gola, ok kriv je Sučić jer vuce loptu 50 metara i onda ju proda i iz kontre primimo glupi gol jer je ispao on kao zadnji vezni i perkovic kao bocni, ali na snimci sam sinic gledao kretanje drmica dok sucic donosi loptu, ocaj ocaj. Umjesto da mu otvori koridor odvuče cuvara ili utrci u prazan prostor drma paralelno trckara uz njega na 6-7 sa igracem koji ga cuva kao da je kadet, nema promjene ritma, smjera nista... A na kraju svi krive rileta i sutala (ok moras bolje reagirati) ali moras se bolje otvarati u fazi napada pa neces ni imati rekontru.

    Ja bih sve dok nemas Petka spremnog igrao ofenzivno na nacin da je 10ka Baturina, lijevo Emreli, desno Kaneko/Spikic i sredina Vidovic.
    Kule i Drmić na posudbu do isteka ugovora...
    Na klupu malog Koscevica pa neka ulazi po 15tak minuta.
  • morales
    128
    najzalosnije je sto su japanac i francuz najborbeniji na terenu.....
  • Tom Hanks
    2.5k
    I šta to nas ima dirat,jebe mi se sta puštaju i za kog navijaju ili ne navijaju. Nek nas mrze svi šta se mene tiče,samo je veći gušt jebat ih onda.
    na krc i u drugu ligu!NitkoBitan

    Potpis
  • Dudu9
    422
    Pa ne možeš pljunit na stopera jer primimo gol a hvaliti napadača koji zicera promaši, to da Kaneko počeo igrat dobro je odlično i zasluženo je u prvih 11 ali ne možemo jednog hvaliti na sva vrata a drugog pljuvati a isto su zaslužni
  • Orc123
    5k
    znaci tebi jw isto iz gluposti primiti gol i sam si iskreirati sanse biti, najbolji na terenu i donjeti na kraju remi?
  • Sajla
    3.2k
    naravno, da smo zabili 3-4 gola (a mogli smo), ne bi nitko spominjao ni stopere ni Sučića itd. lovimo se za ono malo pozitivnog, a to je manje-više samo ono što je odigrao Kaneko. stopere se kritizira jer smo primili gol iz ničega - opet, zato jer se to stalno ponavlja, jer se griješi puno previše. a ovoga se hvali jer je konačno stvorena neka šansa i napravljen potez, za razliku od jalovog kruženja lijevo-desno i udaraca izvana koje smo do sad gledali.
    i to je tragedija današnjeg dinama - da je kreirana, ali promašena šansa pomak unaprijed!
  • Dudu9
    422
    znači stoperi su katastrofa kad Dinamo primi gol a napadač ne mora ni zabijati bitno da su si napravili priliku
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.3k
    care , Kaneko nije napadač, mi osim Petka nemamo klasnog napadača (čak ni on nije rasna špica). Petko radi puno drugih stvari kojima čini ostatak momčadi 30% boljom.
    Emreli može poslužiti kada nema Petka, ali treba biti mozak i krenuti sa Emrelijem u prvih 11 a ne sa veteranom Drmićem
  • Orc123
    5k
    frende jel se ti kuzis u nogomet? Ako se ovak kuzis kolko ja vidim onda ti nek krila igraju Menalo i Marin a spicu Kule!
    Kaneko nije krilo ala Soudani ali ce zato u kombinaciji sa pravim napadacem biti iznimno koristan i dobar....drugaciji tip od Spikica i takva nam raznovrsnost treba....
  • scooniepenn
    1.7k

    Kaneko je promasio 2 zicera? Koju si ti utakmicu gledao? Ovu s Varazdinom ocito nisi. Decko ubija doslovno, cim primi loptu nesto se dogodi. Nadam se da su si neki pljunuli u usta nakon svega sto su o decku nasrali ovdje, a bez da je utakmicu u komadu dobio. Zadnje 3 utakmice ima 1 gol, 3 asistencije i iznudjen penal ako se ne varam.
  • Laugreano
    1.3k
    Da ima minutazu ko spikic i da mu je ovo 4 5 promasen zicer onda bi kritika imala smisla. Ona druga prilika uopce nije zicer. 12m iskosa.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.