• ZgDLions
    2k

Ma griješe oni, nisu top ekipa, ali odgovornost i povratna trka je na nivou, još se Jakir ljuti ak malo zapnu, ni blizu Kovi.
    Evo remi završio.
  • Zg123
    4.8k
    Sopara uzeo litvanski kup
  • rokikaciga
    19k
    Prvi trofej u karijeri
  • Zg123
    4.8k
    mogla bi i dupla kruna biti...
  • KtcGoat
    8k
    Sosa odigrao cijelu utakmicu za Koln, zadnji put se to dogodilo u dresu Palace-a 19.02.2026 protiv Zrinjskog u Kl
  • rokikaciga
    19k
    Malo tko je vjerovao da neće biti zakucani pri samom dnu tablice

jSMfwcs.png
  • Dinaminjo
    2.5k

Pozicija je nebitna.
    Bitno je skupljati bodove
  • rokikaciga
    19k
    Pa na poziciji su na kojoj jesu...jer su skupili bodove što je logično.

Ako mu igrači nastave imati ovakvo zalaganje i fizičku spremu oni će ostat u Premiershipu bez većih problema.
  • Ivanmtk
    2.2k
    Želim sve najgore u sportskoj karijeri Gordonu Schildenfeldu Šifi i Mariju Cvitanoviću bivšim igračima Dinama koji u emisiji na maxsportu otvoreno agitiraju, a Šifo i otvoreno navija, za naslov Hajduka. Pamtim izjavu Cvitanovića koji je upravo rekao da Dinamo treba bit spreman na poraze u Europi i napravit sve da bude konkurentan Hajduku u borbi za naslov prvaka. Vratit ću se na nju na kraju sezone. Dečki, pogledajte Vejića i njegov odnos prema bivšem klubu. Čovjek otvoreno govori "Mi", nadam se da ćemo pobijedit, i bez trunke susprezanja navija za Hajduk. I prošle godine u trenucima kad se Hajduk tradicionalno raspadao na proljeće. Ovakav odnos igrača prema klubu koji im je dao sve pa u jednom trenutku i priliku da zaigraju za reprezentaciju vlastite zemlje nikada nisam vidio. Gadljivo
  • austrijanac
    14.3k

Nas klub je nazalost povijesno bio nakrcan poluidiotima. Prvo Lovren jucer pa ovi debili danas.

Zato mi je posebno drago da su isplivali Mara i slicni.
  • Filip 91
    2.7k
    Bakrar zabio za Al Ahly u derbiju protiv Zamaleka...
  • ZgDLions
    2k

Jal ti je nezgodna stvar, da ih se pozove četveronoške bi došli u klub.
    Nije meni problem kaj jedu govna, malo mi je degutantno kaj mljackaju kad to rade.
  • Ijayi Atiemwen
    6.6k
    IMG-7766.jpg

Doktor nastavio tamo gdje je i stao
  • Ivanmtk
    2.2k
    Nevjerojatno koliko loš status Dinamo, kao najveći hrvatski nogometni i sportski kolektiv, ima u medijima. Pogotovo kad se vuče paralela sa Hajdukom.
  • ZgDLions
    2k

Ni meni to nije jasno, uvijek borba i u jugi i protiv Tuđmana, Canjuge, Mamića…, a tretman prema nama ko da krademo milodar iz škrabice.
    Mi smo u stvari zrtve kojekakvih politika i likova, a ono barem pokazite malo poštovanja kaj smo navek na pravoj strani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.