• Gringo
    1.6k
    Šifo i otvoreno navija, za naslov Hajduka. — Ivanmtk

Ne znam čemu čuđenje, pa zna se da je Šifo tovar.
    Njemu je Dinamo bio samo posao. Nema tu emocije.
    Ko ga jebe.

Pa prošle godine je izjavio:

‘Ako Hajduk osvoji naslov, stižem piti s Livajom! To će biti fešta‘
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Ako Hajduk osvoji naslov, stižem piti s Livajom! To će biti fešta‘ — Gringo

Ovakvih narativa ima kod Dinamovaca, što navijača što bivših igrača. Nikad mi ovo nije bilo jasno. Navijač si Dinama, voliš taj klub, živiš za njega, barem tako tvrdiš, i onda bi eto prihvatio jednu titulu najvećeg rivala jer eto, "fešta će bit ludilo". To mislim da nigdje u svijetu nema, da bi navijač nekog kluba potiho htio titulu najvećeg rivala i još bi bio prisutan na fešti. To je isti tip ljudi koji srčano navija za magarad u Europi jer su hrvatski klub. Ili tip ljudi koji je kao Dinamovac ali recimo na nekoj fešti, npr na jugu zemlje, rado će zapjevat neku hajdučku ako bude na repertoaru jer eto, "ponijela ga atmosfera". Znaš kad bi navijača magaradi "ponijelo" na nekoj fešti da pjeva Dinamovu pjesmu ili da dođe na naš doček titule ili jednog dana doček osvajanja europskog trofeja (teško ali tko zna)? Nikad ili vrlo rijetko.

A i ta potencijalna fešta magaradi nakon titule se mitomani na bolesne razine. Da ,bila bi fešta, nema sumnje, ali ovi to predstavljaju kao da bi doček Argentine 2022. bio goli kurac za Split tog dana. Sprdnja.
  • Ivanmtk
    2.2k
    Koliko se sjećam rekao je "Kao Dinamovac slavio bi naslov sa Livajom". Mislim on deklarativno kaže da navija za Dinamo. Meni je to dosta da imam minimum poštovanja. A sve i da ne navija, igrao je tu i taj klub mu je omogućio karijeru koja ga je dovela u Bundesligu i reprezentaciju
  • Gringo
    1.6k
    Navijač si Dinama, voliš taj klub, živiš za njega, barem tako tvrdiš, i onda bi eto prihvatio jednu titulu najvećeg rivala jer eto, "fešta će bit ludilo" — Sibirski plavac

To su labilne persone.
    Prešli bi u drugi tabor nakon malo duljeg vremena provedenog dolje među njima.
  • Gringo
    1.6k
    "Kao Dinamovac slavio bi naslov sa Livajom". Mislim on deklarativno kaže da navija za Dinamo. Meni je to dosta da imam minimum poštovanja. — Ivanmtk

Haha a dobro, meni je to dovoljno da nemam trunku poštovanja prema njemu kao navijaču Dinama.
    Al to sam samo ja.

On bi cugao i slavio sa likom koji skandira mrzim Dinamo srpsko ime to.

Poštovanje? Hahaha
  • Ivanmtk
    2.2k
    Poštovanje? Hahaha — Gringo

A nisam mislio poštovanje prema njemu, nego njegovo poštovanje prema Dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.