• Herca
    108
    Slaven guzi Rijeku...
  • Jurki
    28k
    a mislili da je Peternac neznalica.. za sve nase pomocnike je Guardiola.
    Spičiš 20ak milja eura na momcad i dopeljas lajbeke.
  • NORTE
    27.9k
    Mislim da većina navijača dinama nije ni svjesna opasnosti u kojoj se dinamo nalazi, a tiče se titule.
    Za Klenxa pouzdano znam da je svjestan problema i da je jako zabrinut nakon ovog poraza u derbiju.

Ako vam Istra, Gorica, Osijek i Hajdug još nisu otvorili oči, vrijeme je da to učinite.

Sad idemo na noge Čabraji u Koprivnicu u kojoj je pregazio Rijeku.
    Zabrinut sam zbog svakog idućeg hnl suparnika, a o EL ni ne razmišljam.
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    9. Kolo je, kakva opasnost za titulu. Izgubili smo u gostima derbi bez stojkovica i misica na uzasnom terenu, njima krece europa, nemaju sirinu dok smo mi debelo poduplani. +20 opet ne brinem se uopce, a da treba mijenjat trenera treba
  • Brusa
    4.4k
    tako se i pričalo 2024/2025 iz kola u kolo... a onda je bilo: a što ako uspijemo?....
  • Sibirski plavac
    10.2k

Doslovce sam krenuo isto napisat hahaha
  • Zagreb1992
    3.9k

Samo što je razlika da se ima 27 kola još za igrati s tim da imamo utakmicu manje
  • Jurki
    28k
    svi smo itekak svjesni kaj bi se moglo dogoditi vrlo lako ako Kovacevic ostane trener.
    Svakome od nas je kristalno jasno da on vise ne moze preokrenuti stvari na nacin da momcad proigra.
    Govor tijela igraca, jucer kad je bil prekid, mi gubimo a tovari se bune zbog prekidanja utakmice.
    Nasi nista.
    Jbg nije samo rezultat pokazatelj da su stvari trule do kraja.

S ovim trenerom na klupi jedino kaj je sigurno da mi prvi necemo biti.
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    tada nismo imali sveukupno 5 spremnih igraca klub je bio u raspadu, mjenjali smo trenere ko na traci. Nista nije stimalo i u takvoj situaciji skoro smo osvojili
  • Thor
    4.6k
    a ista je kondicija i za Barcelonu,Dinamo ili OS Donji Kneginec. Konda je konda :lol:
  • Pacho
    22k

Ovo je suludo. Evo cak i da vjerujes da se u pedesetogodisnjem treneru Belupa skriva takticki genije pa zasto mu ne napunis stozer strucnjacima? Zasto bi kondicijski trener uopce trebao biti netko koga on bira i dovodi?

Imas proracun od skoro 70M, ekipu koja po TM-u vrijedi skoro 80M, za akademiju dovodis ljude iz Barcelone i onda u stozer glavne ekipe koja je kruna svega u klubu i zbog koje sve ostalo i postoji dovodis nizeligaske trenere i seoske osnovnoskolske profesore tjelesnog.

Cannavara se i danas sprda zbog cikle, jer je, pretpostavljam, pokusao uvesti vise standarde pripreme. ChatGPT kaze da je procijenjena prosjecna placa kondicijskog trenera u Bayernu oko $150k. Za NBA i NFL je jos visa. Kakve budaletine - toliko placati umjesto da svrate do lokalne osnovne skole.
  • Klenx
    12.3k
    Mislim da većina navijača dinama nije ni svjesna opasnosti u kojoj se dinamo nalazi, a tiče se titule.
    Za Klenxa pouzdano znam da je svjestan problema i da je jako zabrinut nakon ovog poraza u derbiju.
    — NORTE

Pa i ne baš.
    Titula mi je tu najmanji problem i najmanje upitna.

Razmišljam isto kao i kladionice koje i nakon Poljuda daju Dinamo za prvaka na 1.35, i mislim da su u pravu.
    Ovaj kadar je toliko jači od ostatka lige da bi gubitak još jedne titule u tako kratkom vremenu bila neviđena sramota i udar na budućnost.

Mene brine šira slika.
    Ovaj klub je jaja otegnuo da se konačno dokopa neke europske razine, razine koja nosi ozbiljne novce i koeficijent koji danas imamo.
    To se nije dogodilo preko noći, to su godine utakmica u kojima smo se dokazivali protiv ozbiljnih protivnika.
    A Kovačević to sad uspješno razjebava sa svih strana.

Financijski, jer smo ispadanjem od Vikinga ostavili na stolu dodatnih petnaestak milijuna eura.
    Neću ni raspravljat jel to za Dinamo neuspjeh ili ne. Neuspjeh je.
    Koeficijentom, jer svaka bačena europska večer jede ono što smo godinama skupljali i sutra nas može koštati nositeljstva.
    Na kraju i reputacijom, što mi je možda i najgore. Kako ćemo prodavati igrače za ozbiljne novce ako se vratimo u ono razdoblje kad nas je svaki iole jači europski klub otresao kao amatere?
    Jebe se kupcima za našu domaću tablicu, gledaju kako ti igrači izgledaju na nekoj jačoj razini i iz kakvog kluba dolaze.
    Ne moramo o Atalanti, Milanu, Chelseaju ili Sevilli.
    Nama su sad već i predstave kao izbacivanje Betisa, marširanje kroz Genk ili nekih 0:2 u Salzburgu ili 1:5 u Slovanu znanstvena fantastika.

O priključivanju i razvoju juniora i mladih igrača u prvoj momčadi neću ni pisati, to i slijepi vide.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.