• Zagreb1992
    3.9k

Glupa usporedba realno
  • VolimDinamoOo
    932
    realna je, koliko god ti glupo zvucala
  • VolimDinamoOo
    932
    Fuzy mi baca na yaya tourea
  • hardek
    13.8k
    Perković možda talentom ne pripada ovdje, ali biram njega ispred Ćutuka uvijek. 30 minuta kmečanja Mislava na suigrače, suca i protivnike.

Bravo klincima na pobjedi
  • Zagreb1992
    3.9k

Nije realno uspoređivati trenera 1. ekipe gdje imaš određeni pritisak i trenera ekipe u kojoj si bez pritiska nekog ...Leki svaka čast za ovo kaj radi sa B ekipom , ali i njega bi uzeli na zub čim bi krenuli loši rezultati
  • Ljubo
    1.9k
    Ćutuk ako želi može imati sjajnu karijeru u MUP-u. Posjeduje prirodni talent mahanja rukama, a fali nam prometnih policajca.
  • wolfgang14
    5.1k
    nadam se nekom sažetku na youtubu!!
  • FazeN
    9.7k
    FazeN pošto vidim da znaš dosta toga i o B momčadi i o d+ aplikaciji, jel postoji razlog zašto se prijenos ne može vraćati unazad, i da li će se to uskoro omogućiti — hardek

Stara aplikacija, rade punom parom stvarno ljudi.
    Izaći će nova verzija aplikacije za cca 15 dana, bit će više stvari, mogućnosti, prijenosa itditd
  • Omake
    22k
    Ni na koga se Leko me dere ko na njega. Svaki deset sekundi Mićo, Mićo. Mogli bi, Ban, Nekić ili Sirakov uskoro dobit minute.
  • hardek
    13.8k
    Ban koliki sam ispratio redovito zabija za juniore ali ga nisam pretjerano gledao. Ja ne znam da taj dečko(Ćutuk) nema nekog agenta da ga malo savjetuje o ponašanju na terenu. Na kraju ti suigrač zabije eurogol sa 30 metara a ti glava u pod, maltene tužan.
  • Goncalo Santos
    4.9k
    Ovo je za Bogu plakati kako nam je skola lijepo poslozena, toliko zanimljivih dobro skautiranih igraca sa svih strana, trener kao dobar pedagog..., i onda ih uz sve to kao sljedeci korak ceka mario kovacevic.

Da je on ikakav iskorak postigao nakon godinu i pol dana sad bi mogli razmisljati o promociji kojeg igraca iz naseg pogona, ali ovaj je na tragu toga da potrosi 2 sezone bez promocije jednog igraca iz nase skole u prvu ekipu.

Zalosno je koliko jedan covjek koci klub na svim razinama, a sigurniji je u sedlu od bilo koga.
  • d-Zg
    178
    Nakon odgledane utakmice (i uzevši u obzir i prethodne) mogu reći da sam zadovoljan kako se radi s B ekipom.
    Žnuderl, Šivalec, Fuzy, Mikić, Šunta svakako mogu lagano i za prvu ekipu, s time da Žnuderl kao drugi golman.
    Gledajući Ultru, ima trk i trči za loptom kada se čini i izgubljena, a Šivalec, iako dosta nizak, ima onaj Messijev način igranja, nisko težište i poprilično dobro baratanje loptom u slalomima te se ne libi ići 1 na 1.
    Fuzy je fakat odličan, sve bolji i bolji u svakom pogledu pa ga je danas i nagradilo golom.
    Šunta se malo popravio u igri i zalaganju kao i Mikić.
    Novi Makhfaui mi se dopao, mogao bi biti kao i Šivalec, samo kontra strana, vižljast i ne boji se igrati.
    Nsoki je još kao rezerviran, vjerojatno u glavi misli da je on velika zvijezda iz PSG-a, ali mora dati još više, no vidi se da ima brzinu, tehniku, ali još fali prodornost kao Šivalecu i ako to popravi, biti ce to dobro.
    Molčan mi isto izgleda vrlo dobro, angažirano na terenu, ali ne znam di je Božkov, nisam ga vidio već neko vrijeme, a isto mi se čini dobar materijal.

Sve u svemu, veseli to što se radi usporedno s A ekipom, a isto se čini da se radi puno bolje u odnosu na prvu ekipu.
    Doista se nadam da će se dinamo konačno posložiti u svim segmentima i da ćemo uživati u igrama i pobjedama, a i ako se izgubi, da se vidi od igrača do trenera da su dali sve od sebe na terenu, ali da je protivnik jednostavno bio bolji.

Nema predaje!
    Samo dinamo! :strong:
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    Srce mi je na mjestu prateći vaše pozitivne i stručne komentare ovdje. Hvala vam puno dečki. Eto kako smo ovdje svi pozitivni kad momčad ima ideju,kad se dečki bore ,kad se vidi igra koju težimo. Pa i kad izgubimo opet budu pohvale. Drago mi je čuti da novi igrači su se super uklopili. Da se neki brže prilagođavaju(Taylor) a neki polako pokazuju zašto su dovedeni (Nsoky) npr. Kakav je prvi dojam za Ultru? Što je sa ovim Bugarima i Korejcem
  • Omake
    22k
    Kadeti nabili Solin 5-0. Sirakov opet dva gola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet