• Lighttt
    45
    Nsoki dobar , 2 odlicna centarsuta i jedan dobar prodor iz izolacije i solidan sut i dobra obrana. To su prakticki jedine 3 situacije gdje je imao loptu na sirem prostoru i na svakoj je nesto opasno bilo
  • d-Zg
    174

I barem jednom sam vidio da ga suigrači nisu ispoštovali dok je bio sam na boku.
  • ElDorado
    15.9k
    Svi su malo presebični naprijed
  • ElDorado
    15.9k
    nije ni mene ali danas je imao dobrih poteza. Vidi se brzina i tehnika
  • hardek
    13.8k
    Propustio sam od 8. do 13. minute i naravno da je onda pao gol. @FazeN pošto vidim da znaš dosta toga i o B momčadi i o d+ aplikaciji, jel postoji razlog zašto se prijenos ne može vraćati unazad, i da li će se to uskoro omogućiti?

Što se dečkiju tiče, osjećaj je gorko-sladak kad god gledam B ekipu. U jednu ruku sam presretan s time što pokazuju, a u drugu ruku sam tužan i razočaran jer znam da pod Kovom neće ni jedan do seniorske ekipe nikad.
  • Orc123
    17.5k
    Decki su odlicni i uzitak ih je gledati.....ovo je ja mislim i najjjace sto imamo u b ekipi ...najjaca ekipa slozena danas i to se vidjelo....prvanzamjena Sivalec i Ultra iako Ultru jos nismo vidjeli ali jakonga hvale pa ostaje za vidjeti.

Leko bi bolje poslozio 1. Ekipu od Kovacevica u to sam 10000% siguran....b ekipa igra odlican presing i re posjed.....
  • ElDorado
    15.9k
    haha bas to za presing i reposjed upravo napisah frendu
  • d-Zg
    174
    Žnuderl vrlo okretan i djeluje mi sigurno, odnosno daje onu sigurnost iza za suigrače.

A sebičnost, a jbg, znam i sam da mnogi žele dati gol, da ih se vidi itd, ali isto tako je bilo lijepo vidjeti kako je Šunta fino petom dodao za gol.
    Sve u svemu, da, znam da treba pucati po golu, a opet je dobro imati širi pregled igre pa dati igraču u boljoj poziciji. Ali i to dolazi sa iskustvom koje sada skupljaju i vjerujem da gledaju svoje utakmice kako su odigrali, a možda i prate ZD pa da prihvate i neke ovdje naše ideje. :blush:

Edit:
    Zamislite da Boban zamijeni trenere, da Kovu pošalje u B ekipu, a Leku u prvu? :nerd:
  • Orc123
    17.5k
    i da Žnuderl moze bez brige biti sljedece sezone 2. Golman Dinama......i tu i tamo nastupat za B ekipu....ima sve jedino malo ga jebe igra nogom ali popravio je i to vec malo, pa ce sigurno i napredovati ali moze biti bas dobar golman
  • Dzoni
    8.4k

Žele se dokazivati, ne čudi me to.
  • Orc123
    17.5k
    ima u Vukovaru jedan takav...18g i kapetan Vukovara..... zabio Lerkovic danas ali realno nikad od njega materijal za 1. Ekipu dinama...
  • Lighttt
    45
    Ovdje na ovu ekipu fali neki iskusniji stoper , koji bi bio vodja na terenu i jedan bas talentiran napadac da iducu sezonu odigraju bas natjecateljski s imperativom borbe za prvo mjesto da im se stavi pritisak kakav ih ceka u prvoj ekipi.
  • d-Zg
    174

Svakako može, da!
    Mlad je i vidi se da uči, da se nadograđuje, što je za naše golmane, do sad, bila znanstvena fantastika, a što vidimo od Livakovića npr koji nam je bio najbolji golmana.
    Dinamo sada ima dobru podlogu uz ovu B ekipu da tako svake godine čeliči mlade i da na vrijeme ulaze u A ekipu.
    Jedino se malo pribojavam, ako ode Leko za trenera A ekipe, tko će preuzeti B ekipu i tako dobro raditi s njima, jer mislim da taj trener mora biti jednak A treneru, ako ne i bolji, s više garda i muda za odigrati neke kombinacije i isprobati igrače, a najviše utjecati na njih i ono što će isporučiti na terenu.
    Mene B ekipa doista veseli i uživam ih gledati, čak u ovom trenutku više od A ekipe.
  • austrijanac
    14.3k
    Kako ekipa raste, tako i Leko.

Bas ih je lijepo gledati nakon one kalvarije jučer.

Treba radit na zadnjoj trecini jos, ali svi su bas odlicni danas.

Fuzy istegne vrat svaku tekmu koliko lik cesto okrece glavu.
  • Masto
    2.7k
    Ocel snimka bit dostupna odma nakon utakmice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention