• ElDorado
    15.9k
    Jebomepas ova B organiziranija od prve
  • d-Zg
    169
    A tko je dao gol?
  • Dzoni
    8.4k
    Ne može mi nitko reći da Šunta, Perković, Benkotić, Taylor, Molchan, Mikić itd ne mogu napraviti slično dobar posao za drastično manje novaca s klupe Dinama donijeti učinak umjesto dosadašnjih rezervi. Ne moraju nužno svi uspjet i bit u kadru prve ekipe, ali da ga jebeš mogu barem jedan ili dvojica po utakmici

Perković
  • ElDorado
    15.9k
    Dobro ruku na srce Perkovic je bas taraba
  • d-Zg
    169

Hvala!

A slažem se da bi barem dvojica, a sigurno i više njih imati ulogu, i to zapaženu, u A ekipi.
  • d-Zg
    169
    Uh, šteta za Nsokija.
    A lijepo je vidjeti kako se brzo radi reposjed lopte
  • ElDorado
    15.9k
    Mikić školuje Kukoča
  • ElDorado
    15.9k
    sad je imao bas odlican prodor. Fali malo cvrstine
  • ElDorado
    15.9k
    Ali Fuzy opet odusevljava
  • CastAway1986
    6.7k
    ma Fuzy gotovo svaku odigrao jako dobro a Nsoki me uopce nije impresionirao gotovo ni jednu utakmicu koju sam ga pratio ..
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    Nadam se ds ce iskocit neki mladi spic kojeg mi mozemo dovesti za B momcad pa ga razvijati. Jer nam bas fali koliko vidim i u juniorima i u b momcadi
  • d-Zg
    169

Vidi se da ima tehniku i da fali te čvrstine, ali super je što je prihvatio igrati za B ekipu i da tu stječe iskustvo na naše terene i grublju igru, a onda ako tu pokaže neki pomak, onda će biti spreman za prvu momčad.

S time da si dajem za pravo reći da mislim da bi onda (ako ne na zimu) za sljedeću sezonu nekoliko igrača moglo participirati za prvu ekipu bez problema.
    Jedino, trener bi nam trebao koji će sve to znati posložiti.
  • FazeN
    9.7k
    S time da se dajem za pravo reći da mislim da bi onda (ako ne na zimu) za sljedeću sezonu nekoliko igrača moglo participirati za prvu ekipu bez problema.
    Jedino, trener bi nam trebao koji će sve to znati posložiti
    — d-Zg

Odlično odraden posao s B ekipom, jbg palo malo u sjenu radi kasnijeg prijelaznog roka u seniorima.
    Fuzy, Mikić, Zeba se kali u HNL-u, Molchanov i Ultra su isto kažu jebeni, ovog prvog danas već vidimo da je, nadamo se i Ultru.
    Šivalec da se nastavi razvijati lijepo, Benkotić, Paunović...pa Šunta, Radnić itd
    Da sad ne zaboravim nekog, baš fino poslozeno, i baš to lijepo Leko vodi.
  • d-Zg
    169

Da, apsolutno se slažem. I ova sezona je bez pritiska pa Leko može kombinirati i isprobavati.
    Nadam se da ćemo danas vidjeti i Ultru.
    Ne očekujem nešto previše za prvi puta i možda u neko kratko vrijeme, ali volio bih vidjeti govor tijela na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet