• Jurki
    28k
    Danas ocekujem smjene.

Ovo je sramota na kaj ova skupina nogometasa izgleda.. namjerno sam napisal tak jer momcad nismo.
  • rokikaciga
    19k
    kakva je to stavka da uđeš bolje od protivnika u tekmu? — Sava Krpa

Tebi nije, meni je. I to je legitimno. Zakljucak je isti...da nam treba drugi trener
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    Dobro jutro prije svega , mi se ovdje još raspravljamo i svađamo oko Kove. A Boban želi da ispadne vizionar i da je on jedini koji vidi nešto što mi ne vidimo. Kovin jedini plus do sad je bio da je razmontirao Hajduk u svakoj tekmi. I eto nakon par utakmica Garcia evolvirao ,naučio lekciju i zatvorio nas totalno ,po meni i nadigrao. I ta jedna stvar se više ne unapređuje a nakon 3 tjedna odmora momčad ne da nije uigrana nego su postavljeni ko da nikad nisu skupa igrali . Ako je to vizija onda mi baš smo slijepci
  • Omake
    21.9k
    Napretka u igri nema. Baš suprotno, defenzivno smo u gorem HNL puno gori. Lani smo završili sezonu s 0,67 očekivanih primljenih golova po 90 minuta. Nakon 8 utakmica ove sezone smo na 1,08. Lani smo nakon prvog kvartala bili na 0,74. Mi smo na papiru ofenzivno bolji, ali budimo realni to je sve do Belje i njegove povijesno dobre forme. Da čovjek ne igra kao najbolji napadač od Da Silve nama bi sada Net xG praktički bio pola lanjskog. Trenutačno smo na 72 očekivana osvojena boda, Lani smo bili na 80, a osvojili 86.

HNL je gori i neiskusniji. Nema izlika za ovakav pad
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    På jednostavno ne možeš sa njim na klupi unaprijed upisati bodove ni protiv Rudeša . A sezona je još jako duga . Ne treba ti analiza da to vidiš da ti 90 posto igrača igra na nivou 3. Lige
  • Facke
    9.1k

Kak nema izlike? Tek smo godinu dana zajedno, nikad teze kvalifikacije u europi, baklje, igraci su pali u formi, ocekivao sam vise od nekih igraca, dobro smo se pripremili, kasio sam sa zamjenama. :lol:
  • Crni86
    25.2k
    ali kako onda objasnit da ta blokada nije postojala u prošloj polusezoni? Ti si nama na proljeće mogao zabit 3 gola al mi bi ih spakirali 6 u drugom pravcu. — hardek

Jer su igrali bez pritiska. Odvojili smo se bili od tovara, nisi vise imao europu i imao si malo toga za izgubit.

Nakon par utakmica su se napucali full samopouzdanjem i to nas je drzalo jer smo individualno klasa za sve.

Ne poznaje se momcad u lijepim trenutcima, momcad se poznaje bas u ovakvima gdje mi konstantno padamo (viking x2, istra, osijek, hajduka)
  • modri-kibic
    2.4k
    Jedno od objašnjenja zašto je počeo Tabinas, a ne Galešić na desnom boku je to da ne ispadne da igra sa tri stopera.

Znači nije važno da u tom trenutku igraju oni najbolji, nego da tebi kasnije netko ne prigovori zašto si počeo sa tri stopera. Tu počinje i završava svaka rasprava o Kovačeviću kao treneru Dinama. Čovjek se boji za svoj posao i onda ide slagati po pozicijama da se zadovolji formacija. Zašto onda kada si počeo gubiti nije ušao Valinčić odmah na mjesto Tabinasa? Nego ajde Galešić uđi i spasi me. U tom trenutku si igrao sa tri stopera nekih 15 minuta.
  • Logistika
    1.6k
    Najgore je sto mi kad primimo gol toliko se raspadamo da vise nije sigurno ni ako si prije toga vodio 3-0. Mi da smo usli sa 3-0 u tekmu i primili gol u 20oj minuti. Kova bi nasao nacin da sjbe do kraja.
  • javolimtebejako
    6.4k
    da ne ispadne da igra sa tri stopera. — modri-kibic

znaci na pobjedu nije ni racunao, jer da pobjedis kog briga jesi poceo sa tri stopera
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Čovjek se boji za svoj posao i onda ide slagati po pozicijama da se zadovolji formacija. — modri-kibic

Jos je puno gore, jer nije rekao "da ne bi *igrali* sa tri stopera" nego "da ne *ispadne* da igramo". Galesic je doslovce vec redovno igrao beka. Mozes i sa tri i sa cetiri cista stopera i dalje igrati sa 4 otraga.

On ovom izjavom ubiti govori da takticki plan prilagodava ne znam cemu, javnom misljenju? Da ne bi ljudi *rekli* il *mislili* da igramo sa tri stopera, sto je kao defanzivno il sto vec. Doslovce izjava za otkaz sama po sebi.
  • Unodinoii
    379
    Kova je izvukao momčad prošle godine i svaka mu čast na tome - od ovog ljeta jednostavno ne ide više .
    Momčad ne izgleda dominantno čak ni u HNLu koji bi trebao ovoj ekipi bit poligon za treniranje europskih utakmica.
    Odluke koje se donose su u najmanju ruku upitne: Radeljić i Galešić dobivaju minute u utakmicama gdje si upisao bodove unaprijed a McKenna ,Dominguez i Valičić su ti daleko od forme.
    Lisica je zacementiran kao da je Robben iako je zadnju normalnu utakmicu odigrao proše godine.
    Imaš lijeva krila kakva god da jesu tebi jučer starta Ivanušec lijevo
    Kačavenda ti je bio na odlasku iz kluba sad je odjednom starter u derbiju?
    Puno previše loših odluka = rezultat su ti tekme gdje izgledaš kao potpuni amater (Viking vani,Hapoel,Osijek,Hajduk)
    Situacija na tablici je odlična s obzirom kako mi izgledamo …
    Bobane nadam se da tražiš novo riješenje jer gurajući izgubljenog Kovu možemo spušit i ovu amatersku ligu …
  • Jos-Optimus
    13.8k
    On danas mora biti bivši, apsolutno ništa drugo me ne zanima. Prevara i katastrofa, što su igrači dulje s njim sve lošije izgledaju. Mehanizama nema, igre nema, svi nositelji igre, izuzev Belje, su drastično pali, a oni koji pokazuju stav i igru sjede na klupi. Čovjek ne zna javno prozvati nikoga, zadovoljan je sramotnim predstavama protiv Gorice, Lokse, Hapoela...nakon Osijeka izjavljuje da su dobro trenirali, wtf čovječe? Teraj to iz Maksimira da ga više ne gledam
  • ZgDLions
    2k
    Čak i kužim Tabinasa jer je brz i dobija neki skok duel, nisu mu ni prave kopačke dali pa se stalno klizao i samim time postao sporiji i oprezniji i odmaknuo se od igrača.
    Nije dobro odigrao, ali nakon tri tjedna da nema kome aut baciti i da nema ni jedna fora za izvest ga mi je pravo čudo.
    Ak Beljo ne dođe pokupiti aut nema kome baciti.
  • Orc123
    17.5k
    Ljudi pomirite se s tim da nikakve smjene nece biti...sramotno ali istinito.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.