• Zg123
    4.8k
    Hajduk je bio bezvezan ali bome satrali su nas s visokim presingom pa mi nismo centar mogli preci do 65. minute. Dok kod naseg strucnjaka presing izgleda kao da se okupilo 10 igraca u polju na nekom terminu i samo trce ko muhe bez glave
  • hardek
    13.7k
    Onda se dogodi nekakav kiks i potonemo. Tu treba trener i stozer pricati sa deckima, davati im samopouzdanje i vjeru, utuviti u glavu da jedan kiks nije strasan. Kiks na kiks je problem. I onda manjak agresije, kasnjenje na drugu loptu itd. To sve mora trener prolaziti svakodnevno sa igracima. — rokikaciga

Ekipa ima neku mentalnu blokadu kada dobije gol. Ovo gašenje nakon autogola za 1:1 je bilo stravično. Mi od 25. minute do 60. nismo mogli 2 dodavanja spojit. Ja razumijem da te nešto može uzdrmat, ali tako nešto nebi smjelo trajati više od par minuta.

Buildup uzasan, Hajduk nas stisne igraca na igraca i umjesto da ide duga na Belju pa na treceg i izbacis 5-6 igraca Hajduka. — rokikaciga

Zbog te mentalne blokade i ovaj dio pati. U prvih 25 minuta mi smo par puta lijepo izašli preko Kotarskog sa njegovim dodavanjima po podu na 6-icu ili 8-icu. Ali ekipa kad upadne u tu rupu, jedino što zna je lupat loptu što dalje, ne pokušava/ne zna uspostaviti kontrolu utakmice i dati protivniku do znanja da ne pritiskat u nedogled.
  • Pacho
    21.9k

Pa kad osoba koja bi ih trebala smiriti, reorganizirati i motivirati hiperventilira na rubu zivcanog sloma kraj aut linije. Sasvim jednostavno.
  • rokikaciga
    18.9k
    Ali taj pad se dogada svaki put. Oba puta protiv Vikinga smo usli top u utakmicu, odlicna priprema i ulazak u utakmicu. Uraganski. Onda gol i jednostavno znas da je gotovo. To jos nisam vidao da se dogada ekipama kao sto je Dinamo.
    Kova ocito neke stvari radi na top razini ali ne poveze to i nema tu psiholosku stranu.
  • hardek
    13.7k
    Moguće da je zbog toga, ali kako onda objasnit da ta blokada nije postojala u prošloj polusezoni? Ti si nama na proljeće mogao zabit 3 gola al mi bi ih spakirali 6 u drugom pravcu.

Jedino objašnjenje mi je da Kova nema problem sa utjecajem na igrače kada je grupa manja. Jer isti su problemi kao i prošle godine prije nego je Zvone provjetrio svlačionicu na zimu.

Da, ekipa jednostavno ne zna patit na terenu.
  • Sava Krpa
    1.1k
    nisam troler ali me kao navijaca/laika zanima sta to po tvom misljenju i po tvojim rijecima Kova radi na top razini?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.