• Guzy91
    42
    nije stigla ta rijec do Slavonije.
    Sjedi u auto dođi platit nesto pa nam objasni.
  • Ijayi Atiemwen
    6.6k
    IMG-7759.png

Zašto nama postava ne može ličiti na ovako nešto? Evo Istra sada igra u Osijeku s puno mlađom ekipom i puno više igrača iz svoje škole nego mi. Mi dapače nemamo nijednog da je došao iz naše škole u seniore (da nije išao u tom prijelazu u druge klubove). Ova postava je mlađa, potentnija, bolja od trenutne, i po kvaliteti i po prodajnom potencijalu itd. Na klupi imaš još puno talenata poput Nsokija, Bozhkova, Zebića itd… te i iskusnije igrače poput Rusa, Galešića, Zajca…

“DiNaMo MoRa ImAtI InStAnT ReZuLtAt Ne MoŽe TrPiTi kLiNce” - Složio bi se s ovim da mi gazimo u HNLu jebeno konkuriramo u Europi pa bi reko. Al nas nadigraju Osijek i Hapoel u razmaku od 5 dana pa te Hajduk do kraja nokautira s pojačanjima s Madagaskara
  • Archangel
    472
    Makni McKenna iz zadnje linije i stavi Galešića.
  • Thor
    4.6k
    ne mozemo tak igrati,to je jasno. :wink:
    Fali Galesic
  • Gringo
    1.6k
    "Međutim, prema informacijama Indexa, Kovačevićev status trenutačno nije upitan i njegova smjena u Dinamu uopće nije tema.

Predsjednik kluba Zvonimir Boban i dalje vjeruje Kovačeviću i ne razmišlja o promjeni trenera"

Vice

Nadam se da se Vice zajebava
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Ovaj rezultat me sam po sebi ne boli nešto posebno, čim sam vidio prognozu imao sam osjećaj da će upravo ovako završiti s nekim sretnim odbijancima u našoj mreži. No zato sve ostalo je teško progutati. Da mi je znati koji su to misaoni procesi ekipe na klupi...

Već sam rekao, prema dosad viđenom gledamo reprizu sezone 24/25, spustili smo se opet na razinu ostalih. Samo ovaj ćemo put trenera trpiti do zime (ili čak i duže).

Od Europe sam se nekako na vrijeme pripremio da isključim bilo kakva očekivanja, ali izgleda morat ću i od HNL jeseni. Pomaka nema, vlak za promjenu trenera je prošao (nikad duža reprezentativna pauza) tako da čuvam živce za proljeće. Ukratko miriše na potraćenu sezonu. Samo se nadam da neće opet otići u totalnu katastrofu.
  • Thor
    4.6k
    il je pijan ili drogiran :lol:
  • d-Zg
    161
    Ne znam da li je itko od vas pročitao intervju Bobana u cijelosti?
    Naime, nazire se ipak neka mogućnost da se smjena dogodi na zimskoj pauzi.
    Kako je spomenuto, kaže da nije zagovornik da se trenera mijenja u prvenstvu kada se igra, nego ili na pauzi ili na kraju.
    S obzirom da smo sada imali vrlo dugu reprezentativnu pauzu, to se možda moglo i sad odraditi, ali naravno, na brzinu, što opet ne bi bilo dobro, jer ipak tu funkciju treba jako dobro i kvalitetno odabrati. Dojma sam da se možda već i radi na tom poslu i da možda i traju pregovori (možda ćemo to saznati na kraju) te da se možda čekalo da se vidi kako će proći sljedeće utakmice, a vjerujem i ova od danas isto tako pa da se onda bude siguran i da se na zimu ima spremno novo rješenje.

Ako već sad nije opcija da se mijenja trenera, barem se nadam ovom tračku nade iz ovoga intervjua da se ipak može na zimu dogoditi čudo...
  • fakin
    7k
    pa Boban je prije dvije godine imao nekoliko mjeseci vremena da dovede trenera po mjeri, da provede dobar skauting, prostudira sve i u miru dovede koga želi. i doveo je maria kovačevića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.