• ZGBhoy
    2.2k
    Mene od jučer proganja misao, kako ti netko može slomit onako suigrača kao što je to Rači učinio a tebe boli K**ac. Mislim Derbi je, gdje to je vatra gdje ti je želja?

Mislim ok odigrali smo tek 9 kola i Prvenstvo nije izgubljeno međutim brine me ta nonšalantnost.

A Kaj se teksta kolege @Dragon1Warrior123 tiče svaka čast. Sve ti stoji
  • NitkoBitan
    40k
    To dolazi tek na proljece kad se obuku kratki rukavi.
  • laznokretanje
    39
    Nevjerovatno mi je kako pojedini mediji pumpaju Hajduk nakon jučerašnjeg derbija gdje ističu kako su sad u velikoj prednosti ka šampionskoj utrci.

A kada Dinamo melje sve pred sobom mediji šute…što je jako frustrirajuće.
  • prefontaine
    11.7k

A, ništa onda, molit Boga da Kovačević do proljeća bude držao egal s Hajdukom i Rijekom
  • Antisha
    931
    Sjeti se one Magićeve da Dinamo u HNL-u ima normalne i loše rezultate. Jebi ga, od Dinama se očekuje da melje i gazi, a sve ostalo je anomalija.
  • flexXy
    3.4k
    Mene od jučer proganja misao, kako ti netko može slomit onako suigrača kao što je to Rači učinio a tebe boli K**ac. Mislim Derbi je, gdje to je vatra gdje ti je želja? — ZGBhoy

A bas, nakon onakvog starta bi oprastao i crvene da namlate smrada
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.