• Crni86
    25.2k
    Lose.

Opet na individualnu kvalitetu. Di bi nama bio kraj da imamo bar nesto taktike?
  • Praskaton
    6.3k
    Sve osim Belje nije vrijedno spomena.Loše
  • striko
    4k
    Tri potencijalna da napuste igru. Kačavenda, Lisica i Tabinas. Jedva čekam 62 minutu.

Silic mi izgleda pogubljen. Šteta što se ne puca više
  • Plava balada
    387
    Drugo poluvrijeme tko se bolje snađe u vaterpolu.
  • Str1nger Bell
    4.2k
    Nadam se da Lisica igra svoje zadnje minute u HNL-u, dat mu minute protiv Bedema,Vukovara i Segeste.
  • Navijač Dinama
    13k
    Rus je spor, ali van toga je sasvim solidan i defenzivno jako odgovoran. Stoperi naši i njihovi kao četri lopova+ Kačavenda i Zajc ispadaju baš dosta.

Sve u svemu, da nemamo Belje pogotovo ove sezone, bosi bi hodali.
  • Laugreano
    6.1k
    Desnu stranu mjenjat obavezno na poluvremenu. Galesic i Almena
  • austrijanac
    14.2k
    Kacavenda igrac manje nazalost. Nadam se da ce se trgnut jer Stojke ne znam koliko moze po bazenu.

Tekma ocekivana, nikad nismo gledali lijep nogomet protiv komunjara.
  • fakin
    7k
    Realno, losi smo. U 45 min imali smo 1 akciju i dali gol iz nje. Tovari bez udarca u okvir naseg gola imaju 1:1.

Sad u drugom poluvremenu krece kaljuza i potop.
  • jp23
    4.9k
    Šotiček je ukupno u 2 navrata prošao Tabinasa, prvi put mu gurno kroz noge, drugi put se Tabinas okliznuo. Možda mi je promakao i treći put, ali u ta 2 navrata je izgubio loptu u roku od 3 sekunde.

Ne vidim zašto glorificirate tog jebivjetra, kad ni protiv Tabinasa, našeg beka kojeg mnogi ovdje pljuju pod krinkom "kritike", lik nije sposoban ništa napraviti.

Čitam ovdje kako ga uništava, a istovremeno vidim kako se Šotiček u čistoj kontri posklizne i sjebe.
  • Xpert1992
    1.3k
    Ma ovo je katastrofa zasad. Pa valjda imamo ijedan drugi plan osim ovoga da izbijamo na Belju pa da se on hrva. Pa daj odigrajte nekaj, nekakv build up, pa kaj radite na treningu 3 tjedna? Probudite se.
  • Markelo
    4.2k
    Neće više biti puno nogometa u derbiju. Lupaj loptu po zraku pa šta bude
  • IvanS
    603
    Lisica, Kačavenda beskorisni. Kiril odličan. Beljo klasa.

Mijenjaj odmah na poluvremenu, a i ovakvi smo bolji.
    Ne kužim da tu hvalite Šotičeka i Babmbu, na tolikom prostoru bih i ja bio dobar. Ništa korisno osim što Šotiček nije dobio žuti za start na Dominguezu.

Bolji smo i idemo uzeti sva tri boda!
  • Navijač Dinama
    13k
    ovo ni Capellas ne bi napisao da osbrani Tabinasa. Čovjek je malo manje strano tijelo nego Lisica.
  • Facke
    9.1k
    Dejte nam sposobnuga trenera el ovu tragediju od nogometa vise nemrem gledeti. BOBAN probudi se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.