• Krulek
    1.4k

Mislim da nije tovar ali je usran jer su mu već prije prijetili preko društvenih mreža kao i Ljubi. Više kukavica.
  • Dzoni
    8.3k
    Loš derbi kvalitetom, dosta uvjetovan lošim vremenom. Bit će svega u 2.pol
  • Masto
    2.6k
    Šteta primljenog gola, ne bi ovi do božića dali
    Daj tog orsica na krilo zbog brzine ivanuseca u sredinu umjesto kača
  • jp23
    4.9k
    SA proštenjem, ne seri. Prvi komentar i prije neg je tekma krenula ti je bilo pljuvanje po odabranim igračima, daj se jebeno saberi i bodri svoj klub, bit će ti lakše
  • crophantom
    8.9k
    Uzasan, uzasan nogomet, od obje ekipe.
  • Masto
    2.6k
    jel trener kriv što mckenna zabije autogol
  • Jos-Optimus
    13.8k
    Jbg, dok je bio dobar teren smo imali priliku odiigrati na svom nivou, zakopati ih u miru i bok. Sad će biti kaos.
    Kriv je što ne igraju Radeljić ili Galešić jer su u duplo boljoj formi, kriv je što Ivanušec nije u vezi, a Oršić na krilu. Kriv je jer ne igramo ništa, ne dominiramo, ne stvaramo prilike, ti si zadovoljan?
  • d-Zg
    155
    Ako uđe Almena, biti će sigurno jakog fućkanja s tribina od tovarije, no, da im zabije gol, e to bi bio gušt.
  • IceMan
    4.6k
    Gleda Beljo McKennu na golu, brate pa tako ja nebi zabio.
  • Praskaton
    6.3k
    Ulazi Mudražija i uzimamo tri boda.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Hajduk očajan,zreo za primit 2-3 komada....oni ne znaju,mi ne možemo.
  • mrgud
    971
    Da i sto puta da jer ima Radeljića na klupi
  • hardek
    13.7k
    Utakmica sa 2 lica. Do gola hajduka i nakon gola hajduka. McKenna od utakmice s Brazilom jednostavno u totalnoj rupi
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Lisica ne znam koliko ima kredita u ovoj ekipi. Ovo je sad veci uzorak njegovih utakmica i covjek je totalno bezopasan. Nije problem sto nije zabio gol, ili sto je krivo dodao,ali njegovi udarci su 30m od gola, dodavanja nisu pogrešna nego uzrokuju mozebitnu kontru. I ovo nije samo danas,ovo je vec xy put.
  • vjeko1701
    30.3k
    Nažalost, slažem se. Jednostavno predugo i prevelik broj uktamica u kojima je starter ili ima dobru minutažu jednostavno ne pokazuje ništa. jednostavno je zreo za klupu i onda ispočetka u dokazivanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.