• Omake
    21.8k
    To s ozljedama je bitna stavka kod oba igrača i procjena naše službe je ključna jer su obojica imali ozbiljnih problema. Mene kao laika je baš strah da Vrba ne bude imao opet problema s tom pubičnom kosti.
  • Xpert1992
    1.3k

Istu stvar mislim. Ja ga ne bi dovodio. Decko je zbilja sklon ozljedama.
    Pa nije bez razloga da Boban hoce prodat Stojkovica, isto je sklon ozljedama, fenomenalan igrac ali nemre odigrat ni jednu sezonu cijelu.

Zato me i iznenadilo dovodjenje Brumada.
  • ElDorado
    15.7k
    Kaj se tiče rasprave tko je bolji Vrbančić ili Pavić meni je bolji Fuzy :)
  • BiP1MD
    253

Naravno, nisu baš u klubu svi ludi, svega su oni svjesni a i sigurno imaju bolji uvid u "povijesti bolesti" i kapacitete igrača s kojima su godinama radili.
    U rotaciji dečki nemaju mjesta, agenti stišću i kombiniraju, igrači smatraju da su nadišli razinu B-momčadi i moraju negdje igrati u kontinuitetu...
    Nije klub Kim Jong-Un ni vlasnik roblja jebiga da će biti po mome ili nikako.

Stojkovica, isto je sklon ozljedama — Xpert1992

Još jedan primjer. A o psihi da ne govorimo.
    Ali se onda baš dogodi i jebena proljetna polusezona pa mu se cijena udvostruči.
    Pa te reprezentacija zaobiđe i opet psihički potoneš.

Da je Stojković odigrao 15 min za reprezentaciju već bi za 12-15 milijuna bio prodan u neki klub tipa Lazio, Feyenoord, Leeds, Fulham, Atalanta (ta razina).
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Ja se slažem sa većinom vas ovdje i oko Pavića i oko Vrbe. Ja sam bio jedan od skeptika i za jednog i za drugog. Ali po ko zna koliko puta se pokazalo da je za mladog igrača jedini pravi put minute i tekme u sredini bez ovolikog pritiska koji ti daje Dinamov dres . Mi smo prvi šipci,prvo pljujemo trenere koji ne daju priliku mladima,pa onda kad se miksa pljujemo trenera i tražimo otkaz kad nema rezultata . I etiketiranih klince må osnovu tih nekoliko utakmica . 10 utakmica u Dinamu ne pomaže ništa ako neće imati kontinuiranu minutažu. Bez pritiska. A to mislim kod nas neće nikad imati. Pravi put je ovaj kojim klub ide. Prodaj i ugradi buyback (jer niko više nije lud koristiti tuđe igrače i podizati im cijenu) i Ako to bude to došlepaš ga nazad po povoljnijim uvjetima , dobiješ igrača koji je tvoj,dinamovac i koji je stekao iskustvo i samopouzdanje. Win win. Dobar je ovo pravac kojim idemo. Sa Mikićem što prije vidit situaciju,popričati. Konstruktivni razgovor . Kraj ovakvog Valinčića on mora dobijati minutažu. Fuzzy treba biti dio prve momčadi najkasnije na zimu.
  • Kami
    65
    Neka Fuzy prvo odigra nekoliko ozbiljnijih utakmica pa ćemo pričati da li je bolji. I meni se sviđa ovo kaj smo vidili do sada, ali premalen je to uzorak i nisu to toliko ozbiljne tekme bile
  • Droljo
    32.5k

Koliko Fuzy treba odigrati utakmica kod nas da dobijemo onaj famozni graf šta nitko ne kuži al svi pametuju oko toga?
  • ElDorado
    15.7k
    Kod nekih igrača odmah vidiš nekaj. Znači na sve pridošle smo jamrali o prilagodbi, o kurcu, palcu, klimi, Fuzy je došao iz jebene kartonske kutije u Gani, prebolio malariju i ovdje igra kao da je odrastao na Pešči. Nema prilagodbe, nema nikakvih problema.
    On mora u prvu kao i Mikić.
  • Paggini
    101k
    šta nitko ne kuži al svi pametuju oko toga? — Droljo

Ne postoji jednostavniji graf u povijesti za čitanje :lol:
  • Fan
    2.9k
    Olmo vjerovatno od zime u Bayern 90mil je klauzula sto ima u Barci. Jucer je izaslo da je Sucic nezadovoljan u Interu i statusom i placom tako da je i tu moguc transfer. I Baturina ako ode na ljeto na ta 3 tranfera bi se lagano moglo doci od brojke 20mil za postotke i fond solidarnosti za razvoj — Lighttt

Malo preciznije, ako idemo realnom (više manje) pretpostavkom svih transfera (Olmo 80m transfer, od čega bi 2.2m eura solidarnosti išlo Dinamu, Sučić 50m transfer od čega bi 3.4m sell-ona te 600k solidarnosti išlo Dinamu, Baturina 75m transfer od čega bi 8m sell-ona i 2.3m eura solidarnosti išlo Dinamu), Dinamo bi dobio oko 16.5m eura. Nezanemariva cifra ako se sve ostvari.
  • BiP1MD
    253
    Olmu je otkupna klauzula €500 milijuna eura do 2030. Ako ćemo baš po papirima. Praktički doživotni ugovor.
    Barcelona to može jedino poništiti tako da prvo potpiše potpuno novi ugovor sa Olmom, pa uz suglasnost kluba, igrača i managera uđe u razgovor s Bayernom oko ponuđenih cifri.
    Drugim riječima, do Olma je da li želi preseliti u Bayern.
  • Droljo
    32.5k
    otkupna klauzula €500 milijuna eura — BiP1MD

Ne shvaćaš ti baš te klauzule?
    To da netko ponudi barcu se ne pita ništa a što se barcelone tiče oni mogu pristati i na ponudu od 10 eura ako Bayern ponudi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.