• rioda
    18.7k
    Pa vec odvaja 2 posto place za Vukovar
    Sta vam nije dosta jebem vam majku
    — rokikaciga

Koliko sam ja iščitao iz svih članaka o tome, ne daje on direktno za Vukovar, nego kroz onu neku zakladu Juana Mate, a preko nje su onda pomogli nekim obiteljima iz Vukovara, i valjda Slavonskog Broda. Vidim da je dojam većine komentatora da on direktno Gradu Vukovaru uplaćuje 2 posto svoje plaće, ali mi to ne izgleda točno
  • Marley
    6k
    Ima jedna rijec koju inace nikad ne koristim jer mi je glupa, ali sada savrseno opisuje osjecaj zbog ove situacije.
    SUSRAMLJE. TESKO.
  • ElDorado
    15.7k
    Pa nije lud da daje nešto izravno. Vjerojatno daje u neku zakladu koja kontrolira kuda ide novac. Nije baš takav hlebinac. A ak ga budu i dalje ovako sramotno muzli liku će dopizditi. Mislim kakve on jebene veze ima sa stadionom u Vukovaru gdje su na vlasti oni koji upravljaju državnom blagajnom. 35 godina nakon rata i dalje se igra na sentiment a u igri su uglavnom osobni interesi. A sigurno se nitko ne bi bunio da se nađe neki model gradnje novih stadiona preko HNSa i Vlade. Ali jebatga kad je uvijek poznato pitanje IMT.
  • modri-kibic
    2.4k
    Ta priča za doniranje Vukovaru od strane Olma je stara par godina i ne kužim čemu sada svaki drugi članak o tome kako donira Vukovaru. Neki članci su otišli toliko daleko da se računa koliko je dosada Olmo novaca donirao + ovo da se sada političari cigane da donira za stadion u Vukovaru.

Nadam se da će Dani dobro oprati cigana Baru da pazi kaj priča ubuduće. Jer ako nešto nogometaši ne vole kada doniraju, to je da njihovo ime bude javno objavljeno u medijima.

Dani ako čitaš Zonu: Neka Bara napravi istu donaciju kao i ti, pa mu više neće pasti napamet okolo pričati po podcastima o financijama i donacijama igrača.
  • Crle
    1.4k
    Pomozi sirotu na svoju sramotu.
  • mali M
    10.9k
    Jer ako nešto nogometaši ne vole kada doniraju, to je da njihovo ime bude javno objavljeno u medijima. — modri-kibic

Tako je.. znalo se i za Mandžu da je baš bio široke ruke a nikad se o tome nije pričalo.. Ma zapravo hrpa nogometaša
  • Droljo
    32.5k

Ronaldo, full anonimno dok se Modrić nije izlauno u sportskima.
  • mali M
    10.9k
    Ronaldo, full anonimno — Droljo

ma za Ronalda se zna već godinama, nema to veze s Modrićem. Pa imaš hrpu već ispričanih priča o Ronaldu.. Nisam ni popratio kad se Modrić izlanuo.. Zanimljivo kako to nije zaboravio... :rofl:
    Šalim se, da se sad ne razvuče priča o krivim Drinama!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.