• rioda
    18.7k
    Pa vec odvaja 2 posto place za Vukovar
    Sta vam nije dosta jebem vam majku
    — rokikaciga

Koliko sam ja iščitao iz svih članaka o tome, ne daje on direktno za Vukovar, nego kroz onu neku zakladu Juana Mate, a preko nje su onda pomogli nekim obiteljima iz Vukovara, i valjda Slavonskog Broda. Vidim da je dojam većine komentatora da on direktno Gradu Vukovaru uplaćuje 2 posto svoje plaće, ali mi to ne izgleda točno
  • Marley
    6k
    Ima jedna rijec koju inace nikad ne koristim jer mi je glupa, ali sada savrseno opisuje osjecaj zbog ove situacije.
    SUSRAMLJE. TESKO.
  • ElDorado
    15.7k
    Pa nije lud da daje nešto izravno. Vjerojatno daje u neku zakladu koja kontrolira kuda ide novac. Nije baš takav hlebinac. A ak ga budu i dalje ovako sramotno muzli liku će dopizditi. Mislim kakve on jebene veze ima sa stadionom u Vukovaru gdje su na vlasti oni koji upravljaju državnom blagajnom. 35 godina nakon rata i dalje se igra na sentiment a u igri su uglavnom osobni interesi. A sigurno se nitko ne bi bunio da se nađe neki model gradnje novih stadiona preko HNSa i Vlade. Ali jebatga kad je uvijek poznato pitanje IMT.
  • modri-kibic
    2.4k
    Ta priča za doniranje Vukovaru od strane Olma je stara par godina i ne kužim čemu sada svaki drugi članak o tome kako donira Vukovaru. Neki članci su otišli toliko daleko da se računa koliko je dosada Olmo novaca donirao + ovo da se sada političari cigane da donira za stadion Vukovaru.

Nadam se da će Dani dobro oprati cigana Baru da pazi kaj priča ubuduće. Jer ako nešto nogometaši ne vole kada doniraju, to je da njihovo ime bude javno objavljeno u medijima.

Dani ako čitaš Zonu: Neka Bara napravi istu donaciju kao i ti, pa mu više neće pasti napamet okolo pričati po podcastima o financijama i donacijama igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.