• NerminB
    2.1k
    Bara kaze za svakog igraca fantastican igrac, ja mislim da je to dobra odluka, super grad.. majer u aeku :rofl:
  • ElDorado
    15.7k
    I svi su divni dečki, za lige petice i svi ce vrijediti 100 milja nečega. Lik je imao dobrog učitelja. Ima spiku ko on
  • ZG plavi 01
    695
    Izbacilo mi sad na yt gostovanje Sopica kod onog idiota Stjelje. I reko da pogledam. I pocne Sopic pricati kako on slavi Hajdukove pobjede u Europi jednako kao i Dinamove. Da skace na njihove golove i da se veseli. Da covjek ne povjeruje. Jedan veliki Dinamovac, nas bivsi igrac...
  • Jos-Optimus
    13.8k
    A što bi ti sad htio? Da kaznimo Jarnija što navija za Betis protiv Dinama i da kaznimo Sopića što navija za Hajduk protiv Žalgirisa? Čovjek govori javno ispravne stvari, kao da si sa kruške pao
  • Crni86
    25.1k
    Isti taj Sopic koji vodi klub u Litvi, dode u pauzi u Zagreb i ode sa zenom na jug gledat futsal dinamo.

Lik je sportas, naravno da ce rec takve stvari. Kakav bi sportas bio da kaze kao Vlasic da navija protiv Hajduka u europi? Moze bit svakakav ali bome je dinamovac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.