• Fatos Beqiraj
    3.5k
    on onoj situaciji nebi nikad dobio priliku, mi u rasulu, misic mora igrat sve jer se borilo za svaki bod. Ovako nam je super ispalo, ne moze on iz osijeka vrijedit preko 3 miliona da ne znam kako igra. 40 posto je milion i 600
  • BiP1MD
    250
    Pa ne može dinamo trpit klinca godinu i pol da odigra tri dobre utakmice nakon toga. — Droljo

I to stoji. Konkurencija isto stvarno bila gusta u veznom redu a Vrbančić je baš proigrao kad je dobio kontinuitet u Osijeku što ne bih imao u Dinamu.
    A i uvijek će dati 110 posto u utakmicama baš protiv Dinama.

Buy-back klauzula bi po meni trebalo u Dinamu postati ne samo praksa nego pravilo bez kompromisa koje bi vrijedilo za svakog igrača do 22. godine starosti a kojeg se prodalo u drugi hrvatski klub.

Baš zbog kontinuiteta igranja u HNL-u.
    A time dugoročno otvaraš i veći prostor igračima iz Dinamove škole u B momčadi kao i mladim nadarenim strancima koje se isplatilo skautirati.
  • hardek
    13.7k
    Ako se imala buyback na Soldu onda se moralo stavit buyback na Luku — Kujtim Shalla

Brate praktički nema razlike između buy-back i postotka od buduće prodaje. Ponudiš im 2 milje, što nas zapravo košta 1,2 jer 40% ide nama i mirna Bosna. Još posolimo deal sa Mudrim i svi sretni
  • blue heart 72
    3.8k
    Svi oduševljeni Vrbom. Izgleda da sam jedini koji je skeptičan prema njemu. Po meni je to unatoč par bljeskova, još uvijek premalo da bi se oslonili na njega da nam bude nosioc igre. Bolje da nastavlja skupljati minute u KONTINUITETU (sa svim usponima i padovima) u Osijeku, nego da ga vraćamo reda radi, pa da kod nas skuplja minute na kapaljku.
  • BiP1MD
    250

Osijek upravo zbog 40% buduće Dinamu vjerojatno neće s nikim ni za stol sjesti a da nije velika zarada u pitanju. Za manje od 4 mil. sumnjam da bi upit do kraja i pročitali.
    A Osijek drži sve karte u rukama zbog nedostatka BBK.
    Za novce je Dinamo dobro pokriven u svakom scenariju ali za igrača imati u svojim redovima ipak nije.
  • hardek
    13.7k
    Svi oduševljeni Vrbom. Izgleda da sam jedini koji je skeptičan prema njemu. Po meni je to unatoč par bljeskova, još uvijek premalo da bi se oslonili na njega da nam bude nosioc igre. Bolje da nastavlja skupljati minute u KONTINUITETU (sa svim usponima i padovima) u Osijeku, nego da ga vraćamo reda radi, pa da kod nas skuplja minute na kapaljku. — blue heart 72

Budemo čekali onda dok ne dosegne cijenu Jagušića pa nam postane preskup.

Osijek upravo zbog 40% buduće Dinamu vjerojatno neće s nikim ni za stol sjesti a da nije velika zarada u pitanju. Za manje od 4 mil. sumnjam da bi upit do kraja i pročitali.
    A Osijek drži sve karte u rukama zbog nedostatka BBK.
    Za novce je Dinamo dobro pokriven u svakom scenariju ali za igrača imati u svojim redovima ipak nije.
    — BiP1MD

Imaš toliko mogućnosti za suradnju s Osijekom koji nema za biber. U najgorem slučaju damo im Topića, koji bi njima bio veliko pojačanje. Ono bitno je da se ovaj posao odradi što prije, Vrba ako nastavi ovako igrat, nije nemoguće da ga i Bilić ubrzo pozove ukoliko bude isprobavao sa 6-icima ovo što je u ovom prozoru iskušavao sa napadačima.
  • blue heart 72
    3.8k
    ma da ajmo ga odmah uzeti, platiti ga recimo 2 milijuna i onda ga fino klupiramo i još neka mu ne krene po planu, i svi sretni i veseli. Ali nebitno, ovo je samo moje mišljenje o Vrbi i svjestan sam da sam sa svojim stavom u debeloj manjini.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    ko budali šamar bi nam to bilo . Daj bože da i Boban to vidi. Neka igra i skuplja iskustvo ,minutažu još do ljeta i na ljeto doma šnjim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.