• Sajla
    24.9k
    veliš, nisi baš pratio kaj se događa oko ovog natječaja zadnjih 10ak dana?
  • blue heart 72
    3.8k
    Mene ne čudi Bobanov stav nakon proglašenja pobjedničkog rješenja. Ne mora ni u kojem slučaju značiti da je Zvone bio za to rješenje. Sasvim je normalno da "Vijeće mudraca" raspravlja o nečemu i na tim sastancima frca sve u 16, doslovno do granice incidenta gdje svatko rukama i nogama brani svoje argumente. Međutim, kada se izglasa to "pobjedničko rješenje" onda svi koji su sudjelovali u tome, stoje iza toga bez obzira jesu li u samom procesu bili za to ili ne.
  • Jurki
    27.9k
    ovo kaj si napisal nije nimalo daleko od istine.
    Politika kakva god ce prije baciti pod autobus bezvezne arhitekte nego se iskompromitirati jos vise.
    Dapace, ovo im je idealna prilika da se pokazu i pred domacom i svjetskom javnoscu kako rade po propisima.
    Slozili su si sve na penal.
    Popravak rejtinga doma i nakucavanje politickih bodova.. te slanje slike u svijet kako Hrvatska ipak nije africka vukojebina sa strujom u kojoj se ne postuju zakoni.
  • The Undertaker
    10.4k
    Tu si tek tri godine. Da si malo više znao bi da pratim.
  • The Undertaker
    10.4k
    Evo ti sa prezentacije...
    "Mi smo duboko uvjereni da je ovo najbolje za Dinamo. Uvijek je to tako, mi moramo biti hrabri i živjeti s našim odlukama. U ovom slučaju, mislim da će posljedice biti sjajne."
  • Sajla
    24.9k
    kak si onda došao do zaključka da "Mi ovdje polazimo od pretpostavke da svi stadioni koji su ušli u odabir zadovoljavaju propozicije"? praćenjem zone si zaključio da "mi ovdje" mislimo tako?
  • CISCO
    1.8k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/nogomet-mix/otkrivamo-zvonimir-boban-staje-na-kocnicu-na-potezu-je-grad-a-evo-sto-planiraju-talijani-15753263?cx_linkref=jl_home_vijesti_prva_pasica

"A prema onome što znamo, pobjednička tvrtka VG13 iz Milana svejedno sljedeći tjedan stiže u Zagreb kako bi koncizno i naširoko predstavila pobjednički koncept, uz brojne video-vizualizacije, presjek cijelog projekta, statičku i financijsku održivost, sklonost redefiniranju koncepta koji navodno već postoji i koji bi, kako čujemo, trebao dati bitno drugačiju sliku i time umiriti ovu stadionsku ne baš savršenu oluju."

Ne razumijem što će oni to pojasniti dok traje žalbeni postupak.

Brojne video-vizualizacije, presjek cijelog projekta, statičku i financijsku održivost, to sve je trebalo biti dostupno i objavljeno nakon provedenog postupka ocjenjivanja.

A vidim da se juranović svim silama trudi pojasniti i objasniti zašto smo mi svi zapravo glupi i slijepi te da eto sve se to može popraviti, doraditi, izmijeniti, redefinirati....

Čak mi zgleda ko da on ima neki interes u tome svemu, čim tako, na stražnja vrata brani tu nakaradu.
  • The Undertaker
    10.4k
    To jest polazna točka jer je tako odlučio žiri i to jest trenutno stanje. Rješenja koja, prema žiriju, ne zadovoljavaju propozicije, su izbačena. To što Pero ili Marko misli da ima 28000 mjesta, da krov ne pokriva teren, da nema semafora, da se ulazi na dnu tribina, da će biti propuh itd... nisu relevantna dok ih stručniji ljudi ne provjere.
  • Xpert1992
    1.3k
    Al meni nije jasno zakaj je bas Boban morao bit u ziriju i davat bodove za stadione. Pa jbt, Bobanov glavni forte je kaj se kuzi u nogomet, igrace etc.. i umjesto da je covjek proveo 3 mjeseca birajuci igrace za novu sezonu, on je moral birat stadione. Pa di je Naukovic jbt, kaj on nije biral, covjek je zaduzen bio za stadion, komotno je mogao tamo biti sa zirijem osam sati dnevno. To bi bilo najbolje za sve.
  • hardek
    13.6k
    Zamisli sad dođu talijani, predstave projekt i svima se svidi a žalbe već poslane :lol:
  • Denle
    1.3k
    Al meni nije jasno zakaj je bas Boban morao bit u ziriju i davat bodove za stadione. Pa jbt, Bobanov glavni forte je kaj se kuzi u nogomet, igrace etc.. i umjesto da je covjek proveo 3 mjeseca birajuci igrace za novu sezonu, on je moral birat stadione. Pa di je Naukovic jbt, kaj on nije biral, covjek je zaduzen bio za stadion, komotno je mogao tamo biti sa zirijem osam sati dnevno. To bi bilo najbolje za sve. — Xpert1992

Zato sto je Naukovic "samo" u Dinamu. Boban je u ziriju sluzbeno bio predstavnik Hrvatskog Nogometnog Saveza, ne Dinama.
  • flexXy
    3.4k

Projekt ima tolko nedostataka da vjerojatno ova dva tjedna rade punom parom da to na nesto lici dok dodu u Zg. Imam osjecaj da ovo naknadno sta stave nece licit na ovo iz prvog projekta, sto ponovno nije fer prema ostalim sudionicima
  • NORTE
    27.8k
    sklonost redefiniranju koncepta koji navodno već postoji i koji bi, kako čujemo, trebao dati bitno drugačiju sliku i time umiriti ovu stadionsku ne baš savršenu oluju." — CISCO

Potpuno napuštanje projekta i poništenje natječaja bili bi jedini dobri potezi za naš dinamo.

Sljedeći dobar potez bio bi novi žiri koji odabire nove prijedloge, a može i stare.

Pa neka se od nekog dobrog izabranog prijedloga redefinira još bolji koncept.
  • pešća
    2.1k
    Boban je u ziriju sluzbeno bio predstavnik Hrvatskog Nogometnog Saveza, ne Dinama. — Denle

Ja sam mislio da su tu radi o nekoj grešci, zanimljivo. Jer ovo kaj je Boban branio doslovno krši sve ono kaj je Dinamo kao klub godinama zagovarao.
  • Sajla
    24.9k
    To jest polazna točka jer je tako odlučio žiri — The Undertaker

Polazna točka za kaj? Za zakonsku proceduru? OK. Dok "stručniji ljudi ne provjere" mi ćemo se praviti da nemamo oči i da je gornji dio tribine zapada i istoka manji od donjeg, a da ogromna rupa između tribina ne utječe na komfor itd. Baš bezvezan smjer rasprave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet