• Mr Anderson
    22.7k
    Ako dobijemo porciju i shodno tome Bilić dobije otkaz za to će si biti sam najviše kriv.
    Kad je preuzeo reprezentaciju, trebao je presjeći, liga nacija mu je bila idealna za to.
    Znači...Modrić, Perišić, Kramarić, Budimir, Mario Pašalić, pa možda čak i Kovačić. Dečki hvala vam na svemu, nacija vam je duboko zahvalna, ali mi sad moramo dalje bez vas i sve pet. Nikom ništa, smjena generacija i svi svjesni da će biti uspona i padova. A ne ovo muženje do iznemoglosti uz rasipanje ugleda. I što kad prođe liga nacija? Opet si na istom, kad tad to moraš napraviti.
  • Unodinoii
    364
    Kog boli k za tovare i njihovo plemensko ponašanje
  • Wallace99
    323
    Lik je totalno pogubljen, sluzav, licemjeran, plašljiv i što prije odleti s klupe reprezentacije, to bolje za sve, a ovog Modrića i Perišića treba nabit nogom u guzicu ko što su Portugalci riješili onog svog manijaka. Dosta terora više jebote bog. Čitave dvije generacije pate jer se čeka da se Luka jebeni Modrić konačno oprosti od reprezentativnog nogometa, a ovo šta rade Majeru je za Haag!
  • Tom Hanks
    5.8k
    Sumnjam,pogotovo poslije vijesti o Olmu i Vukovaru
  • ElDorado
    15.7k
    Livaković - Stanišić, Šutalo, Vušković, Gvardiol - Modrić, P. Sučić, Kovačić - Perišić, Budimir, Baturina.

Ak je ovo stvarno sastav za večeras onda je Bilić stvarno potpuno pogubljen
  • Time
    2k

Sta je loše ovdje ? Najbolje što imamo,mozda jedino Beljo ili Matanovic umjesto Budimira ali to je otprilike to.
  • hardek
    13.6k
    Izbornici kao da Budimira guraju u onom kockarskom fazonu "pa mora jednom proći"
  • Unodinoii
    364
    lineup-(1).png

Daj nam Peru na šestici!
  • flexXy
    3.4k
    Iskreno mislim da na ovaj nacin tesko vise mozemo funkcionirat. Na Kovi se vidi manjak klupskih tekmi, Modric ne moze ovoliko minuta odigrat u tolko malo dana. U obrani smo propuh pa mi je stoga jos cudnije bilo preskakanje Calete koji je uvijek u repki bio solidan. Trebala se bar jedna tekma iskoristit za test sto bi bilo bez senatora. Rekao bih da nam je ovo trenutno najekipa u formi, bar bi probali igrat drugaciji nogomet:

Livi
    Stanisic Sutalo Caleta Gvardiol
    L.Sucic Jakic P.Sucic
    Marco/Jagusic Matanovic Baturina
  • Unodinoii
    364

Kova da igra 3 minute godišnje i ima slomljenu nogu je svemirski brod za Jakića
    Isto vrijedi za usporedbu Vušković - Ćaleta Car
  • hardek
    13.6k
    Početna postava Vatrenih (4-3-3): Livaković – Stanišić, Šutalo, Vušković, Gvardiol – Modrić, Jakić, Kovačić – Vlašić, Matanović, Perišić.

Ovo kaže SN malo prije
  • fakin
    6.9k
    Opet vuskovic. Vlasic i Jakic u prvih 11. Puno ovdje nema smisla. Da ne govorim opet modric i kovacic zajedno
  • flexXy
    3.4k

Fizicki nemre odradit 4 tekme u ovako kratkom razdoblju na visokom nivou, vidilo se vec u drugom poluvremenu protiv Spanjolske kolko je pao zbog visokog ritma utakmice. Caleta je definitivno bolji igrac od Pongracica i Erlica koji su pozvani, a ne bih se dao kladit ni da je Vuskovic za ovu repku bolji fit od njega.
  • ElDorado
    15.7k
    a kaj da ti objasnjavam stari. Tko ne vidi da Modric i Kovacic ne mogu igrati sestice… To kaj Kova napravi tri lijepa prodora po tekmi ne znaci bas nista jer je u defenzivi uzasan. Modric vrlo slicno. A da Perisic odigra 4 tekme u dva tjedna je suludo.
    Ja prije svega gledam defenzivu i tu ova postava tesko ce protiv brzine Španjolaca. A Budimir? Ne razumijem to.
  • Unodinoii
    364

Vrijeme da se Slaven vrati tamburanju po girati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.