• ElDorado
    15.7k
    ćalete nema
  • Unodinoii
    364

Ak nemre odradit onda nek rađe stavi kombinaciju P.Sučić - Mišić
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Biliću su trebale samo dvije šamarčine i to poprilično sramotne da mu dođe iz guzice u glavu da Kovačić i Modrić trebaju nekoga da im čuva leđa plus da im pomogne pokrivati prostor. Jakić kao šestica pretpostavljam u ovom sastavu SN, dok ne nađemo boljeg mi je ok.

Vlašić mi je smiješan, ali je svakako defanzivno odgovorniji od Marca Pašalića. U svakom slučaju nema puno filozofije. Slaven je danas ili pukovnik ili pokojnik.
  • flexXy
    3.4k

Znam, pisem teoretski jer mi je bolji fit sa Sutalom od Vuskovica, Pongracica i Gvardiola koji su tip stopera slican njemu. Igraju visoko, pokusavaju izac sa loptom i pokusavaju zaustavit napad iskakanjima iz linije. Jednostavno nemamo ostatak momcadi da tako mozemo igrat, treba nam uz jednog takvog i netko poput Calete da zna uzet duel. Vusko/Gvardiol su na papiru savrsena stoperska linija al za ekipu poput Spanjolske a ne za Hrvatsku.
  • ElDorado
    15.7k
    Ipak kao i uvijek kljuc defenzive su veza i krila koja se vracaju u blok. A tu smo blago u kurcu
    Meni je komično da od svih najvise minuta imaju Modric, Kovacic i Perisic koji bi zapravo trebali imati najmanje. A imam blagi osjecaj da su ovi mlađi lagano raspižđeni tom činjenicom.
  • Unodinoii
    364

To je najveći problem, uvijek će svi pričat o stoperima kad se primi 7 golova ali to je zadnja linija obrane... Puno tog prije ne štima
  • ElDorado
    15.7k
    ili ništa ne štima :)
  • hardek
    13.6k
    Meni je čak sastav načelno ok. Vlašić je realno odigrao malo minuta u ovom prozoru i to me iznenadilo. Ja bi ovdje dodao Baturinu na lijevo krilo umjesto Perišića kojem će ovo biti 4. utakmica u 10 dana sa 37 godina na leđima i Luku ili Petra Sučića umjesto Modrića.
  • KtcGoat
    8k
    Jakic iznenadenje, bumo vidli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.