• Sibirski plavac
    10.2k
    Dvije i pol četvrtine smo bili dobri. Veliki pad se desio krajem treće kada ovi idu na +8 i nije više bilo povratka.

Mazalin top, Battle dobar, Mitchell ok, McGill dosta sebičan ali ne čini se loš igrački (iako obrana mu je dosta neodgovorna, slabo se vraća). Sikirić i Gnjidić ok, očekujem višeod njih u sljedećim tekmama. Lončar nastavlja gdje je stao lani, totalno beskoristan igrač.

Sad slijedi Galata sa Pozeccom na klupi i sa Aleksejem Nikolićem, Alenom Smailagićem, Nikolom Ivanovićem i Dyshavnom Pierrom u ekipi. Sve redom bivši igrači euroligaških ekipa. Bit će zajebano, ali mislim da uz krcat Draženov dom možemo do dobrog rezultata. Bio je i Dijon lani favorit pa smo ih dobili. Reggianu u gostima također.
  • Zagreb1992
    3.9k
    Samo što Dijon nije vrijedio 10m eura kao ovi hahah
  • Sibirski plavac
    10.2k

Ali im je opet budzet bio oko 6, 6 i pol milja. Svakako jača ekipa nego mi.

Ionako se ne očekuje da prolaz grupe tražimo protiv Galate nego protiv Legije i možda jednom protiv Strasbourga.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Po meni bi klub trebao malo bolje marketinški odraditi ovo u iduća 2 dana. Ipak ti dolazi Galata i igraš jako europsko natjecanje.
  • tigric
    1.5k
    jako slabo ide prodaja
  • Zagreb1992
    3.9k

Kupovat će ljudi u zadnji čas kao i uvijek
  • Sibirski plavac
    10.2k
    jako slabo ide prodaja — tigric

I to protiv imenom najatraktivnije ekipe u grupi...

Kaj će tek biti sa prodajom za Strasbourg i Legiju.

Očito se dvorana može fino popunit jedino kad igramo sa Splitom iili Zadrom u finalu te protiv BG dvojca u aba ligi. Ovo sve ostalo maksimum nekih 1500-1800 ljudi. Čak ni protiv Olimpije i Budućnosti koje su top ekipe ne bude već godinama više od 1500-1800 ljudi.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Ma bit će to dobra posjeta na kraju, neće bit rasprodano, al očekujem red do Amadeusa sat vremena prije utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.