• Dendle71
    613
    Tok misli kao da imas mozdani — rokikaciga

Dosta si iritantan i bahat! Ovim bas opisujes sebe.
  • badjibadara
    10.8k
    Veća mi je sramota ono žicanje dresa Yamala na poluvremenu nego 7:0 poraz.
    Gdje vam je čast i dostojanstvo?
    Jeb'o vas Batistuta
  • don
    22.6k
    veće su šanse da Kovačević sutra dobije otkaz nego da ga Bilić sad dobije.
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Svi ju shvaćaju ozbiljno, samo se nama još u eteru provlači da je “zamjenila prijateljske utakmice”. — Mathiasovi Chageri

Zasto onda svabe pozovu dvije ekipe da doslovce testiraju igrace, ako svi osim nas ovo shvacaju ozbiljno?
  • hardek
    13.6k
    Screenshot-20261003-202808-X.jpg

Sad su neke stvari jasnije
  • ZG plavi 01
    680
    a sad da je svi shvacaju ozbiljno ne bi Klopp zvao rezerne bekove iz klubova sredine tablice i ne bi za Francuze startali Cunha i Le Paul. Liga nacija i sluzi da isprobas nove igrace.
  • rokikaciga
    18.8k
    Dosta si iritantan i bahat! Ovim bas opisujes sebe. — Dendle71

Pozdrav shimano
  • db-izbjeglica
    22.5k
    Gvardiol je u zadnje vrijeme najgori igrač u reprezentaciji, čovjek izgleda kao strano tijelo i ne znam zašto je siguran za punu minutažu.

S druge strane, šutalo koji je najsigurniji obrambeni igrač u zadnje vrijeme je prvi pedro za ispadanje iz momčadi. Nejasno!
  • Jos-Optimus
    13.7k
    ovo je baš teška činjenica koja se ignorira
  • vjeko1701
    30.2k
    Ne vrijedi 100M, zato.
  • hardek
    13.6k
    Gvardiol je u zadnje vrijeme najgori igrač u reprezentaciji, čovjek izgleda kao strano tijelo i ne znam zašto je siguran za punu minutažu. — db-izbjeglica

Ja imam teoriju da je on sebe upropastio sa požurivanjem povratka za svjetsko prvenstvo.
  • Nolifer
    15.8k
    Ovo je baš rasprodaja ugleda i sramota i ona moja obrisana fora, koja je tu osvanula, je baš podsjetnik na to kakvog trenutno izbornika imamo. Umjesto da bude dva tri koraka naprijed, mi smo 7 koraka ispod.
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Zasto onda svabe pozovu dvije ekipe da doslovce testiraju igrace, ako svi osim nas ovo shvacaju ozbiljno? — GeneralNapoleon

Nisam vidio da ju Njemačka shvaća neozbiljno. To što je Klopp zvao 40 igrača ne znači da se igrači doslovno zajebavaju na terenu. Odigrali su tri korektne utakmice, u jednoj samljeli Srbiju, u jednoj nesretno primili gol u zadnjoj minuti, a u jednoj bili puno bolji od Grčke, ali fantastični Tzolakis i malo promašaja su im uzeli bod/ove.

Nama se Bilić igrao sa slanjem igrača na tribinu i natrag, testirao igrače kao da igra protiv Latvije u prijateljskoj i momčad nam je izuzev 60 min prve utakmice izgledala tragično. Generalno nam je stav u naciji kao da su utakmice LN nekakve glorificirane prijateljske utakmice.

Barem ja to tako vidim.
  • Masto
    2.6k
    de zovi dalica nazad, pitanje dal bi se odrekao ugovora tamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.