• Crusades1986
    10k
    Nije moja namjera bila sad ovdje "tiskat" komentare i lupatNavijač Dinama

    Nikad to ne radiš pa ne znamo kak je
  • db-izbjeglica
    13.2k

    apsolutno, kod ovakvih utakmica trener treba biti psiholog i motivator te igračima usaditi ideju da mogu, podignuti im vjeru u sebe i napaliti ih pozitivnom energijom.

    toga danas jednostavno nije bilo, čak i kad je rezultat bio 0:0, body language je odavao da to nije to. jedine svjetle točke, ivanušec i ademi.
  • Navijač Dinama
    7.5k
    da sam lupao, jesam, ne skrivam, ali da sam sad samo tiskao koemntare samo da se tiska, i to na svaku moguću temu, to ne. No ako ste ti i drugi( nenavedene "kolege") takvog mišljenja onda uredu. Jedino da vam pomognem mogu se povuć i ne pisat više i učinit vam uslugu. :smile:

    Lp
  • Crusades1986
    10k
    Nije nitko rekao da trebaš prestat pisat, nego da ne udaraš/te ko Max po diviziji. Nabacate rečenice bez ikakve veze, redosljeda, loše i uvredljive šale... 10 forumaša ti je to već reklo. Toliko brzo pišeš da ne napišeš jedan komentar bez pravopisne greške. Daj chill malo.
  • Ali
    2k
    Ovo je ipak visa razina, nama treba vise ovakvih utakmica. Jos jedino zalim za boljim kondicijskim trenerom, mora Petka dignut snagom.
    Nisu nas ponizili, a imaju 22 igraca koji su po svim parametrima top klasa. Gledao sam prije utakmice klupu, tih 11 na kluoi bi glatko izbacili sve ove druge Slavjju, Molde, Granadu, YB...
    Ali sto je tu je. Nemislim da nisu decki bili hrabri. Tesko je jer njihovi bokovi su brzi i odlicno primaju duge lopte sto tjera Orsu sa jedne i Ivanuseca sa druge da se spustaju do nase korner linjje, a to nam zaustave nas inace glavni forte (duga lopta na petka i ovaj spusta na orsu koji puca iz prve)

    Mene jedino strah da dva ovakva duela ne rezultiraju umorom i povredama , pa da padnemo u prvenstvu.

    Glavu gore i bit ce bolje
  • mniokl
    254
    Solidna utakmica s naše strane.Defanzivno smo odigrali super,jedna sjajna akcija njihova i jedna individualna greška su nas stajale golova.Prema naprijed je uvijek teže dobro igrati protiv boljih ekipa,šteta da nismo imali sreće u vidu jednog ekstra poteza koji bi nam donio gol.Teško je ovakvom protivnik igrati nekakav presing iz kojeg se rađaju šanse,gotovo nemoguće.Oni su dvije klase jača ekipa.Ipak i ova utakmica je pokazala da smo napredovali nekoliko svjetlosnih godina od 2018.U uzvratu treba pokušati,šanse su male ali nema predaje.
  • Bosna86
    11.6k
    Na ovakav volumen ubacaja je greška nešto očekivano... Jednako kao sto će Slaven kiksati protiv nas, tako ćemo i mi protiv ovih.

    Malo slabija momčad u uzvratu, rani gol i idemo se Ganjati.. ništa još nije izgubljeno
  • db-izbjeglica
    13.2k

    ta slavija, koju bi izbacile tottenhamovi igrači s klupe, je izbacila leicester, momčad koja ima valjda 10 bodova više od tottenhama u premierligi.

    ta slavija je izbacila sevillu u 1/8 finala pretprošle sezone, sevillu kojoj je ovo "privatno" natjecanje.

    kad gledaš tu slaviju protiv jačih klubova, točno vidiš ono o čemu ja pričam da dinamu fali.
  • Krizy
    37.8k
    Malo realnosti ne bi škodilo, kakve su ovo usporedbe s Dinamom kakav je bio do prije par godina. Pa sramotili smo se u skupinama poput one s Ludogoretsom, PSV-om i Chernomoretsom, o Ligi prvaka da i ne pišemo.. A zadnje 2 EL sezone rutinski riješili grupe i dalje ostavili vrlo dobar dojam no Tottenham je jednostavno jedna od recimo 15 najboljih momčadi na kontinentu.

    14 igrača iz trenutne momčadi prije 2 godine je igralo finale Lige prvaka, stalno u vrhu engleske lige i nemoguće je očekivati da dođemo u London i napadamo 90 minuta.. Imali smo 3 udarca u okvir i nije bilo nekih velikih prilika Tottenhama a prije par sezona su nam razni "bezvezni" klubovi radili dar mar u obrani i zabijali kako su stigli.

    Zadnje 3 godine smo jako napredovali a ima prostora za još više, pogotovo ako u iduće 2 sezone još pojačamo klupski koeficijent te ne izvučemo ovako rano odmah favorita za osvajanje EL.

    U uzvratu ćemo valjda nešto i napraviti, svaki "bod" je bitan za koeficijent a i naravno da će se boriti za prolaz :strong:
  • Ali
    2k

    Nije da nismo imali sanse.
    1.Petko korak kasni na Lukinu loptu, a otvoren put ka golu.
    2.Njihov bek isprati i skida sa kopacke Kastratiju zicera.
    3. Lauritsen odlican u skoku i buca glavom, i lopta pogadja na putu u mrezu u kopacku njihovog stopera.

    Protiv ovakve ekipe nema ni Chelsea vise prilika, a oni su ulozi 200x vise love u ekipu
  • db-izbjeglica
    13.2k


    ma nije uopće problem u napadanju, brani se 90 minuta, al brani se kako treba, sa stavom, koncetracijom, vjerom u sebe i idejom da to možeš.

    meni je dinamo od prve minute izgledao kao "janje pred klanje" koje je još k tomu impresionirano svime što se nalazi okolo. kad uđeš s takvim stavom, onda i primiš onakve golove i događaju se induvidualne greške koje su na ovoj razini nedopustive.

    stavi s druge strane (šta ja znam) wolfsberger, lauritsen kupi loptu kod prvog gola, bogoljub onaj ubačaj šalje u kuruzu.
  • Ali
    2k

    Lisice nisu toliko mocna ekipa, njihov uspjeh je disciplina u defanzivi u PL i Vardy koji kad ima dan moze pobjeci. Totenham ima sirinu, i motiv u EL.
    A nadam se da se slazes da bi ovogodisnji Dinamo prosao i Slaviju i Rangerse, ali nisu nas htjele kuglice
  • Majki2111
    2.7k
    Nije istina. Evo i Mourinho je rekao da smo se dobro branili. U napafu treba odlučnije i ambicioznije u uzvrstu, više riskirat jer imamo nepovoljabn rezultat. Ima još nade.
  • Majki2111
    2.7k
    Tako je svejedno. Turnir se igra da ga osvojiš. Ovo je nila prilila da pokažemo da imamo snagu osvojiti ga i promaknemo su dobrane favorite za osvajanje EL. Mada opet. 2-0 nije nedostižno. Trebat će i malo sreće. Danas ju sa ovom strategijom nismo zaslužili niti tražili ehh :groan:
  • Crusades1986
    10k
    Bez obzira na evidentnu razliku u kvaliteti, ostaje dojam da smo ostali malo nedorečeni/uplašeni. Čini mi se da su ih previše respektirali pa ih je to zablokiralo u igri. Naravno, nećeš se otvorit protiv Tottenhama u gostima, ali fali ona jedna- dvije malo veće šanse za gol. Plus dva glupa gola na našu grešku i dobije se dojam da se moglo nešto više a pitanje je na kolko su % svojih mogućnosti oni igrali. Probat skuplje prodat kožu na Maksimiru i zabit gol pa šta bude.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.