• Droljo
    32.3k
    Liga noć
  • Mr Anderson
    22.5k
    Prestao sam išta pisati i čitati, jer nema smisla. Podrška moderatorima jer kad krene šizofrenija kao najprije oko trenera, pa sad oko stadiona, teško je sve to ishendlati. Imamo inflaciju debilnih profila, a još više debilnih komentara.
    Jedini prijedlog moj je da se trajno banira sve one idiote koji su prenosili laži vezane uz predsjednika, npr o njegovom nećaku, arhitektima i slično.
  • vjeko1701
    30.1k
    Evo, ni mene nije bilo cijeli dan, nema me ni sutra. Sad smo još prošli preko 25 novih profila koji su se pojavili zadnjih par dana.

Nisam još pročitao nijedan post napisan danas niti trenutno imam snage. Ovo u prethodnim danima se moglo samo riješiti masovnim baniranjem većeg broja profila i ključanjem tema. Najkritičnije jesam banirao, ostali kaj su ispucali su ispucali. Ako je netko pretjerao, nek se ne iznenadi nekim naknadnim banom za dan dva.
  • Paggini
    100k
    Jedini prijedlog moj je da se trajno banira sve one idiote koji su prenosili laži vezane uz predsjednika, npr o njegovom nećaku, arhitektima i slično. — Mr Anderson

I nadodao bih foru "hehe naš predsjednik ionako ne dolazi na utakmice jer mu je stresno šta ga briga kaki je stadion :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: "

Ako još jednom pročitam ovu pošalicu, oči ću si iskopat
  • FazeN
    9.3k

Jel se pravi "Paggini noć" kad hitaš 100K?
  • Paggini
    100k

Insider si legendo, insideaj malo i saznaj, najbolje da ti kažem ovako
  • vjeko1701
    30.1k
    Prihvaćeni prijedlozi.
  • Sajla
    24.7k
    Znam da ste prije koji tjedan pisali da ce pravila postat striktnija — Crni86

što se mene osobno tiče, a dok mi admini ne ukinu ovlasti ili daju drugačije upute, režem po kratkom postupku. tko si ne da truda barem malo proučiti o čemu (se) piše i argumentirano odgovarati, nema što ovdje tražiti. postoje društvene mreže, komentari na portalima, sasvim dovoljno mjesta za istovar frustracija i gluposti.
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Vidim da je izbrisana tema koju sam pokrenuo, mogu li pitati zašto? Htio sam da pišemo što želimo od novog stadiona, da se naš glas čuje.
  • mali M
    10.9k
    čekaj jesi ti ozbiljan? pa valjda odavno smo rekli, napisali i predali dalje što želimo od stadiona.. kako to misliš "da se naš glas čuje".
    Tu temu smo ovdje već prožvakali na stotinu puta i prije 10 godina i prije 5 godina i prije 2 godine.. koliko puta bi trebali pisati što želimo od novog stadiona...
  • vlatkomarkovic
    4.4k

Mislim da nisi dobro pročitao moj upis i da ne razumiješ što sam htio…. Dakle ove najbazicnije stvari su svima zajedničke i jasne! Ja sam pokrenuo dublju temu, o tome da li je bitnije više ulaza, šetnica, trg, sadržaji za djecu, muzej, Fan shop itd. Znaci da se uđe dubinski. Pa su ljudi vadili sadržaje i ideje koje im se sviđaju od odbačenih rendera. Prvi put smo isto tako stavili općenito i kao sve se zna, pa vidiš kako je završilo. Moje mišljenje je da članovi, ali i ne samo članovi, ali ponajviše članovi, općenito moraju što više gurati temu stadiona i jahati ovaj val koji imamo sada. Također da se napravi od strane članova, jasan predložak ili skup kriterija koji želimo da novi stadion ispuni, kao i način na koji će biti napravljen natječaj i kako će biti odabran stadion, pa da kasnije ne bi bio natječaj verzija 3.0.

Naravno nerealno je da ćemo dobiti sve, ali da na kraju price imamo crno na bijelo, što smo tražili, što smo dobili i kako smo tražili.

PS vidim da se kolega Cruseader javlja svugdje lajkicima, nevjerojatno je glasan bio onaj dan, a sada samo lupa srcelenca….
  • Droljo
    32.3k
    Znaci da se uđe dubinski — vlatkomarkovic

Ja bih to preskočio ako ikako može...
  • vlatkomarkovic
    4.4k

A odi u kurac :rofl: :rofl: :rofl:
  • NitkoBitan
    39.9k
    Htio sam da pišemo što želimo od novog stadiona, da se naš glas čuje. — vlatkomarkovic

Pa mozes sve pisat u vec postojecoj temi "Stadion Maksimir".
  • Infinity
    21.6k
    Ja sam obrisao temu, jer tema vec postoji. Nista osobno, ali sve se to moze pisati i u ovoj temi.

Slobodno napisi duzi post, svoja ocekivanja, netko ce se nadovezati. Znam da te zanima misljenje drugih i da si otvaranjem nove teme htio privuci ljude da komentiraju, ali ne mozemo od foruma praviti 'chat grupe'.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.