• Droljo
    32.2k
    Liga noć
  • Mr Anderson
    22.5k
    Prestao sam išta pisati i čitati, jer nema smisla. Podrška moderatorima jer kad krene šizofrenija kao najprije oko trenera, pa sad oko stadiona, teško je sve to ishendlati. Imamo inflaciju debilnih profila, a još više debilnih komentara.
    Jedini prijedlog moj je da se trajno banira sve one idiote koji su prenosili laži vezane uz predsjednika, npr o njegovom nećaku, arhitektima i slično.
  • vjeko1701
    30k
    Evo, ni mene nije bilo cijeli dan, nema me ni sutra. Sad smo još prošli preko 25 novih profila koji su se pojavili zadnjih par dana.

Nisam još pročitao nijedan post napisan danas niti trenutno imam snage. Ovo u prethodnim danima se moglo samo riješiti masovnim baniranjem većeg broja profila i ključanjem tema. Najkritičnije jesam banirao, ostali kaj su ispucali su ispucali. Ako je netko pretjerao, nek se ne iznenadi nekim naknadnim banom za dan dva.
  • Paggini
    99.6k
    Jedini prijedlog moj je da se trajno banira sve one idiote koji su prenosili laži vezane uz predsjednika, npr o njegovom nećaku, arhitektima i slično. — Mr Anderson

I nadodao bih foru "hehe naš predsjednik ionako ne dolazi na utakmice jer mu je stresno šta ga briga kaki je stadion :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: "

Ako još jednom pročitam ovu pošalicu, oči ću si iskopat
  • FazeN
    9k

Jel se pravi "Paggini noć" kad hitaš 100K?
  • Paggini
    99.6k

Insider si legendo, insideaj malo i saznaj, najbolje da ti kažem ovako
  • Sajla
    24.6k
    Znam da ste prije koji tjedan pisali da ce pravila postat striktnija — Crni86

što se mene osobno tiče, a dok mi admini ne ukinu ovlasti ili daju drugačije upute, režem po kratkom postupku. tko si ne da truda barem malo proučiti o čemu (se) piše i argumentirano odgovarati, nema što ovdje tražiti. postoje društvene mreže, komentari na portalima, sasvim dovoljno mjesta za istovar frustracija i gluposti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.