• fakin
    6.6k
    Preko 15 tisuca ljudi za sad je potpisalo peticiju za povlačenje arhitektonskog rješenja za novi stadion.
    Hoce li zona objaviti peticiju na društvenim mrežama da se potpiše tko jos nije?

https://peticije.hr/inicijativa/0/peticija/143/stadion-maksimir
  • Antonio bbb
    318
    Zašto je uklonjena anketa koju sam postavio u vezi idejnog rješenja novog Maksimira? Mislim da nije nikakvo pravilo prekršeno tom anketom.

Inače, pozdrav ljudima koji vode forum – dobro izgleda, jednostavan je i ima puno tema. Hvala vam, znam da nije lako moderirati forum s ovoliko ljudi.

(Oprostite ako nije uklonjena, ali mislim da je jer ju nigdje ne vidim, mozda je samo meni neki bug.)
  • javolimtebejako
    6.4k
    vjv jer vec postoji ista na forumu
  • Antonio bbb
    318
    Znam to, nego sam postavio anketu (čisto da vidimo rezutate ankete, ne kako bi raspravljali s obzirom da već postoji tema za to).
  • vjeko1701
    29.9k
    Jer ima upitnik tema sa anketom.
  • Sesvećanin
    677
    Molim vas, koju sam smjernicu foruma prekršio da mi se izbrisala slika iz teme Zvone Boban?

Hvala na odgovoru
  • vjeko1701
    29.9k
    U svemu ovome zadnja dva dana povlačim granicu kod AI generiranih memova. Dovoljno ima svega da se još dodatno potpaljuje tim sranjima.

Ako već želiš sad potpaljivati i Kovom i stadionom barem daj truda da u paintu sam nešto složiš.

Generalno jeftine fore i forice složene u 15 sekundi preko AI image generatora nemaju nit išta ukusa nit išta truda i ovdje se dobro razmišlja koje se dopuste a koje se maknu.
  • Praskaton
    6.3k
    U svemu ovome zadnja dva dana povlačim granicu kod AI generiranih memova — vjeko1701

Pohvale.Memovi su jedna od rijetkih pozitivnih stvari koje je ovo doba donijelo i ovo što se u zadnje vrijeme događa sa AI je svetogrđe
  • Sesvećanin
    677
    Hvala još jednom, želim naglasiti da mi nije cilj bio trolanje nego ciljana poruka u obliku slike, a ako je AI problem, u redu, onda ću dotičnu sliku nacrtat pa ju uploadati
  • vjeko1701
    29.9k
    Generalno je zadnje kaj je trenutno potrebno potpaljivanje ovim ili onim šaljivim slikama ili slikicama. Jedino kaj donekle može smiriti situaciju na forumu a istovremeno doprinjeti nekom napretku je konstruktivna rasprava a ne sprdanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.