• Antee
    100
    3LHD iznutra mi daje feeling da bi bio stadion s najboljom atmosferom u Europi, a izvana mi nije nes ko da ga cackalice drze
  • fakin
    6.7k
    btw. šefica komore arhitekata govori da bi novi natječaj bio svjetski presedan i međunarodna sramota.

ne znam što se nju tiče kako će izgledati Dinamov stadion. ubuduće za velike projekte staviti minimalno arhitekata u ocjenjivački sud, a ne da su većina kao sada.
  • Antee
    100
    Međunarodna sramota je ovo kaj su oni izabrali mamu im. Kako ih boli kita kaj narod misli
  • Wallace99
    285
    Struka i je kriva za sve ovo jer su po putu mijenjali uvjete natječaja i izabrali rad koji je trebao ispast odmah na početku, a ne zadovoljava osnove. Neće bit problem srušit natječaj. Stvarno, sklonite više ove arhitekte s naslovnica, nepodnošljivi su.
  • serbus
    6.2k
    Ta struka je zaslužana da nam stadion danas liči na ne znam kaj , možda je vrijeme da narod izme stvar u svoje ruke.

A ovom tovaru je bolje da ni ne dolazi na Maksimir ako i bude tribina , taman da nam tovar soli pamet nek si dole radi kaj hoće..
  • Paggini
    100k
    međunarodna sramota. — fakin

Jedina međunarodna sramota bi bila ugledu toj kamarili jebenih idiota.

Slina im je išla na usta razmišljajući o svim tih ugrofinskim arhitektonskim mjesečnicima za koje će davati svoje izjave, postavljajući se kao avangarda koja je nama babunima dala ovakvo remek djelo.

Svi bi se predstavljali kao vizionari, njihovi španjolski, talijanski, njemački kolege, od kojih imaju ekstremni kompleks manje vrijednosti jer ovi zapravo rade nešto dobro, ti isti briljantni umovi kojima se žele svidjeti bi im drkali kurac tih 10 minuta dok bi im ovi na simpoziju idiota u Lausannei prikazivali na mobitelu slike i videe.

E ali neće moći ići, mamicu vam bahatu, sebičnu i nesposobnu jebem, na našoj grbači ste sebi mislili stvarati ime među tim kružokom drkaroša. Odakle vam sram više, u rupe se sakrijte i neka vam se cijeli arhitektonski svijet, svi ti ultradrkaroši kojima se divite neka se smiju što i zaslužujete.
  • ElDorado
    15.4k
    Nadam se toplo da nece biti novog natjecaja. Koji bi uopce bio smisao? Kao da bi se javio bilo tko novi. Treba naći način da se izabere neko od ponuđenih rješenja s ekipom u drugom sastavu. Na brzaka.
  • emilperska
    18.9k
    Arhitektonska "struka" = epidemiološka "struka"

Bezglavi smušenjaci i politički diletanti..
  • badjibadara
    10.8k
    the-homer-ft.jpg

Navijaca Dinama tesko mozes zajebati nakon svih sranja koje je prosao, i jos uvijek prolazi.
    Ovaj put smo napravili veliku stvar, i ujedinjeni mozemo sve. Nisu nam prodali muda pod bubrege i uvalili Homer car, zato vam se svima zahvaljujem, uz zelju da predstavnici navijaca ucestvuju u izboru Maksimira po nasim zeljama a za buduce generacije.
  • Makedonion
    467
    Što mislite kome će sve ići? Po meni sigurno su u igri Sirrah, Barić, moguće Belgijanci jer su bili drugi u natječaju i eventualno 3LHD.

3LHD i GE+

Po meni dve najbolje ideje kaj se tice interijera i eksterijera stadiona, i cijelog tog sportskog kompleksa.
  • criticus
    9.5k
    "...
    Gledam na stol - nema alkohola
    Bižim u wc, pravin se da mi se piša
    U biti sam iša skrollat
    Zaključa sam vrata, okriće se kvaka
    Čuje se tata, tata, tata, tata
    Noću se probudi svako pola sata
    Čuje se mama, mama, sisa, sisa
    Spavam na kauču, bole me leđa
    Cili sam krepan, umoran repam
    Gledam na mobitel, Coby izbacuje singl svaki tjedan
    A ja u godinu dana izbacim jedan
    Podignem maloga onda ga držim ovako
    Al stručnjaci govore moraš ga držat onako
    Kad vidim stručnjaka brate probitću ga nogom
    Udriću stručnjaka nogom! "
  • Pacho
    21.5k

Dvoumim se da li pobjeci u srce dzungle kao lazun ili se ritualno samozapaliti skupim dizelom ili baciti sa vrha zapada gore kao Japanci na Okinawi kad polugodisnjem izdanju Krakow Architecture Digesta izadu dvije crtice o ovome.

Nek se crvene pred stranim kolegama na homoerotskim seansama nakon degustiranja vlastitih prdaca. Ko ih jebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet