• NitkoBitan
    39.8k
    Sve ide prema tome da Talijani nece odradit projekt, a javna tribina je zamisljena kao predstavljanje njihovog rada tak da ne znam koliko ima smisla.
  • vlatkomarkovic
    4.4k

Potreban je da se napokon krene komunicirati šta želimo i kada želimo!
  • Renato
    520

Objavili su dns na svom Instagramu
  • scooniepenn
    7.5k

Bas sam to htio linkati. Sjajan clanak koji toplo preporucam svakome. Znanstveno je ogolio ziri, njihovo postupanje i komuniciranje bez da se bavio izgledom stadiona. Svaka cast profesoru, nesto najbolje sto sam procitao na ovu nasu bolnu temu.
  • NORTE
    27.6k
    Sve ide prema tome da Talijani nece odradit projekt, a javna tribina je zamisljena kao predstavljanje njihovog rada tak da ne znam koliko ima smisla. — NitkoBitan

Javna tribina nije imala smisla onog trena kad je grupa objavila svoje priopćenje jer protiv toga arhitekti nemaju argumenata.

Ta tribina je praktički otkazana jer je ubrzo i Boban onda promijenio mišljenje pa na njoj više ne bi mogao braniti svoj stav, a poslije i premijer zaključio priču.

Diletanti iz ocjenjivačkog suda su ugašeni i nemaju više jedno slovo za reći o svom izboru jer je očekivano odbačen.

Što se tiče tko je tu koliko 'zaslužan' za rasplet situacije.
    Prije svega arhitekti su si sami iskopali rupu, javnost ih je odmah popljuvala, grupa objasnila što klub treba učiniti, Boban pristao i tu je kraj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet