• Efes Pilsen
    17.1k
    Mene osobno dizajn ne jebe, moze mi se svidat ili ne, ali prigovarat oko toga necu. Ono sto me zanima je funkcionalnost istog - da je krov povezan, da su tribine spojene i da su do igralista, da ima dovoljan broj sankova i wc-a.
    Ovo ostalo nek si hrane arhitektonski ego do mile volje.
  • db-izbjeglica
    22.2k
    kad je sirrah već projektirao opus arenu i kranjčevićevu može i max
    ovaj njihov projekt mi nije loš
    https://www.sirrah.hr/en/projekti/stadion-maksimir
    — dd29

ja bi ga odbacio jer mi je ta fora sa biljem koje visi po stadionu već otrcana, doslovno srbi rade nacionalni stadion koji je sličan ovom rješenju....al i tako, nebrojeno mnogo puta bolje od pobjedničkog rada
  • db-izbjeglica
    22.2k
    Mene osobno dizajn ne jebe, moze mi se svidat ili ne, ali prigovarat oko toga necu. Ono sto me zanima je funkcionalnost istog - da je krov povezan, da su tribine spojene i da su do igralista, da ima dovoljan broj sankova i wc-a.
    Ovo ostalo nek si hrane arhitektonski ego do mile volje.
    — Efes Pilsen

ma upravo to... kog briga, samo da je normalan stadion.
    od 88 pristiglih radova, brijem da bi mogli naći 44 rada od kojih bi mogli birati pobjednika izvlačenjem iz šešira i reakcije bi bile uglavnom pozitivne.
  • Paggini
    99.9k
    Nešto netlify zeza, probaj ovdje https://maksimir.netlify.app/ — dzgkt

Aj napokon netko iz Kutine a da je koristan ovom forumu!
  • ElDorado
    15.4k
    ček jel bu Kranjča imala ovu kakti drvenu ovojnicu? Krov mi trenutno nije niti sličan ovome kae nacrtano.
  • Droljo
    32.2k

Ovo je zapeklo više od svih brutalističkih krovova ravnih linija ovog svijeta. Sad smo neprijatelji.
    Nemoj se iznenadit kad u mračno jesensko poslijepodne izađeš iz busa u kt zapalit pa te netko polije sa 2 litre vode od sarme...
  • db-izbjeglica
    22.2k
    ček jel bu Kranjča imala ovu kakti drvenu ovojnicu? Krov mi trenutno nije niti sličan ovome kae nacrtano. — ElDorado

neam pojma za kranjču, ne pratim to nešto posebno
  • Masto
    2.5k
    Ako se ne varam netko je objavio sliku tih panela oko kranjce kako izgledaju izbliza i nisu drveni
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Košnica, što ju više gledam to mi je sve bolja, točno ono nešto drugačije,fora
    Malo podsjeća na Velodrome od Marseilea
  • ElDorado
    15.4k
    Košnica iliti dojka
  • Unodinoii
    299

Jedino kaj bi stadion bi na vrućini postao prava košnica, a navijači bi se topili poput voska
  • Markelo
    4.1k
    "Fabijanić je u Splitu već ušao u gotovo isti sukob kakav sada gledamo oko Maksimira. Dok Hajduk i velik dio navijačke javnosti traže novi, suvremeni stadion na mjestu Poljuda, on kao nositelj autorskih prava na Magaševo djelo poručuje da rušenje ne dolazi u obzir. Hajduk je još u ožujku službeno objavio da je novi stadion „jedina opcija za grad i klub“, dok Fabijanić inzistira na obnovi postojećeg Poljuda"

S takvim likom u žriju nećemo se mi maknut nikad od Turine a čini se niti tovari od Magaša. Stvarno me ne bi čudilo da je ova pantelija odigrala ključnu ulogu kod odabira pobjednika
  • Unodinoii
    299

Strašno kaj si daje za pravo
  • puxigadjurdja
    3.4k

Oćeš da sad ljudima napišem šta si meni komentirao na projekt 3LHD?
  • immerwieder
    1.8k

a sin mu je sportski direktor futsala i naš predstavnik u ZNS
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention