• KtcGoat
    7.9k
    Vidi se utjecaj spanjolca na cehe, par puta su lijepo kombinirali
  • Wallace99
    277
    je, šteta šta nije ušlo nešto već u prvom poluvremenu ali da je gušt gledat, je. Konačno opet igramo.
  • miro
    10.2k
    za Španjolce bi samo izvadio Ivanovića i uveo Šutala za 5-4-1
  • NerminB
    2.1k
    Vidljiv napredak u svakom slucaju. Cestitke.

I da, nova tv i nogomet ne idu jedno s drugim. Boze me sacuvaj koliko ubijaju volju covjeku za utakmicom. Nekakvi su svi ko krepale macke.
  • Thor
    4.3k
    Nitko sretniji od mene kaj se repke tice (dinamo je posebna prica ovih dana i nisam sretan) kad je Miske usao kao zamjena za Modrica :heart: kakav simbolican trenutak :heart: :100:
  • jedan u nizu
    20.1k
    Prerano je reci kako nam izgleda igra, nakon samo par dana treninga.

Igracki kadar je 95% isti.
    Igrali su na isti nacin, trenirali na isti nacin, sa istim postavkama zadnjih 8 godina.
    Trebat ce vremena da se neke ideje promjene.

Mozda neke promjene budu vidljive tek nakon ovog ciklusa od 4 tekme, ipak ce tu biti 4 utakmice i jedno 15-20 dana treninga.

Vjerujem da Bilic nije htio drakonske promjene u kadru bas zato da ostavi ekipu koja zna igrati zajedno, da ne izgledamo kao raspadnuta kokos prvih nekoliko utakmica.
    Pozvao je neke igrace da ispravi nepravde i da pokaze da ce racunati na one koji su u formi.
    Zato vjerujem da ce u narednim godinama i do EP izgledati osjetno drugacije.

Sto se tice igre, zadovoljan sam, iako je prerano za reci.
    Igledamo opasnije, zeljni napadackog nogometa, a ne branjenja i kontroliranja lopte.
    Izgledamo okokmitije, sa nekoliko igraca koji se zele nadigravati, a ne da smo bezidejni i da se lopta uvijek vraca na Modrica.

Da li je to Bilicev potpis na vidiku, ili je samo nekakva sok terapija i zelja za dokaziavnjem pred novim izbornikom, ne znam.
    U svakom slucaju pozitivan prvi nastup u novoj eri repke :strong:
  • Benedikt
    356
    Znajući da je obično prva utakmica svakog miniciklusa za nas teški užas, ovo sinoć je čak i dobro izgledalo. Nadam se da će s vremenom to biti bolje.
  • KtcGoat
    7.9k
    Daliceva ostavstina su i ovi retardi po drustvenim mrezama koji su od sinocnje utakmice vidjeli jedino to da Bilic nije drzao ruku na srcu za vrijeme intoniranja himne, zabrinjavajuce koliko ih ima.
  • Jos-Optimus
    13.6k
    a ne znaju da je taj isti Bilić potpisao dokument za Gotovinu kada je većina naših poznatih šutila. Bili je gospodin za te kvazi nacionaliste
  • hb1
    1k
    Ne znam da mi ima stvari vezane za klub toliko da mi je krivo zadnjih godina kao ono što s Jagušićem nismo završili, baš šteta, i Škegro i sve...
  • Guinness
    3.5k
    Za ovu utakmicu nije moguće ostvariti bodove iz Programa vjernosti.

Stoji mi na webu kod kupljenih ulaznica za Španjolsku na Poljudu.
    Zna netko zašto i jesu li to komunicirali ranije?
  • ZG plavi 01
    640
    Mozda je najbolje da se Bilic u HDZ uclani, zamislite da se covjek mora ispricavati jer nije drzao ruku na srcu...
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    Sramota da se Bilic mora ikome ispricavati pa covjek je medu prvima potpisao otvoreno pismo u znak potpore Gotovini uz Zvonu,Sukera i druge, ali tako nesto sam i ocekivao od Dalicevih dupelizaca na fejsu i drugim mrezama koji domoljublje mjere po tome drzis li ruku na srcu za vrijeme himne ili ne...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.