• CastAway1986
    6.7k
    Opcenito ovo što je uslo s klupe je tanko ,Mario Pasalic nevidljiv na terenu ,Budimir isto nista posebno ..Volio bi u skorije vrijeme neke mlađe vidjeti tipa Segecic i Jagusic !
  • San Lorenzo
    24.4k
    Jedna od smislenijih utakmica reprezentacije u posljednje vrijeme.
  • Facke
    9k

V obrane sme jake dobre stali dok nam opet nije pala koncentracija. Nije mi te nikak jasne. I ceste nam se dogada. Same se treba setiti kak su Sutalo i Erlic igrali protiv Francuza u Parizu. Sutalo je vodil loptu a Erlic je se zive pokosil.

Fucka se mene kaj su Gvardiol i Vuskovic dobri s loptu.
    Ombramene su daleke daleke od jednoga Kovaca, Corluke, Simunica, Vide ili Lovrena. Mene te na zivce ide da denes stoper mora biti jaksi na lopte nek v ombrameni zadatki.

Mene Vuskovic podseca na Tudora. I Tudor je bil bik takuv ko i Vuskovic. :lol:
  • ElDorado
    15.3k
    Konacno vidis neke kompaktne linije i smislena kretanja. Kornere su ocito vjezbali. Bit ce to ok ali ne prek noci. I dalje mislim da smo trebali presjeći i krenuti bez Modrića. A funkciju Budimira pored toliko napadača opće ne kužim. Uostalom Matanovic, Beljo, Ivanovic su nam sasvim dovoljni
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Bit će ovo sve ok. Vidi se ideja. Mislim da dugo nisam vidio bolji presing od nas i reposjed, jako dobar Matanović.

Svaka čast Biliću na ovom treneru prekida, još jedan do dva prozora i bit će nam svaki prekid pola gola, ovo je već danas izgledalo solidno, u svakom slučaju nije bilo kao u ranijem periodu Modrićevo dobacivanje do prve stative i onda kontra.

Tvrda Češka, malo iza nesigurno u drugom poluvremenu, u prvom je bilo to sve super. Kad bi negdje našli pravu šesticu zlata bi vrijedila ovoj ekipi, a i stoperi ne bi ostajali na vjetrometini.
  • ZG plavi 01
    635
    Vuskovic je ovo ljeto placen 60 milijuna i prvotimac je u top 3 trenutno ekipe u Engleskoj, dok je Sutalo presao u Lazio.
    Volim ja Sutala, ali Vuskovic igra na razini vise kaj se klubova tice. Realno mogu oni bez problema obojica igrati, a Gvardiol lijevo, ali ne moze ostaviti igraca od 60 milijuna na klupi.
  • hardek
    13.4k
    A to je sve pitanje rizika kojeg si spreman preuzeti. Bilić je danas izašao s gardom, visoko podignuo ekipu i naravno da si onda ranjiv na kontranapade i dubinske lopte. Također njima dvojici je ovo bila prva tekma zajedno, bude to bolje s vremenom. Još na klupi Šutalo, slatke brige
  • d-Zg
    90
    Kako je @hardek rekel da bi Šego bio konkretniji od Budimira u napadu, ja bih pak ispred Matanovića stavio Belju, jer igra repke i dinama je dosta slična i mišljenja sam da bi bio bolje rješenje i da bi bio konkretniji u realizaciji. Iako ne mogu reći da Matanović nije igrao, da, imao je dobar presing, ali u repki ga nikako neće gol, kao ni Budimira.
    Zato sam dojma da bi Beljo bio bolja opcija, pogotovo protiv ekipa kao što je Češka, jer su bliskiji igrom našem HNL-u.
  • hardek
    13.4k
    Ma Matanović i Beljo moraju biti 60-30. Neka Bilić bira ko počinje ovisno o protivniku ali ovo s Budimirom je samo gubitak vremena. Ima 35 godina, u repci je zabio valjda 3 gola a ne nudi ti apsolutno ništa u igri.
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Jako sam zadovoljan. Česi djeluju puno bolje nego prošli ciklus pa mi je i ova pobjeda značajnija. Bili smo hrabri i to nam je toliko nedostajalo kada smo mi favoriti, vidjelo se puno toga dobrog, a loše će se popraviti. I bili smo bez našeg ponajboljeg igrača, uz Kovu...Kova je čudo. Mišić kapetanski
  • d-Zg
    90

A da, baš ga neće u repki, a u Osasuni stalno zabija, ali to opet ide u onu rubriku kako tamo igra cijela ekipa.
    Realno, napadač je i daje golove u jakoj ligi. I ja sam nekako (prije još) mislio da je Budimir super stvar za naš napad, ali jbg... nekako ne ide kako bi svi htjeli.

No generalno, mišljenja sam da imamo čisto ok ekipu koju Bilić sada treba dobro posložiti, a igrači moraju igrati srcem za dres i zastavu.
  • ElDorado
    15.3k
    Prvi gol Čeha dva zadnja vezna šeću nazad
  • vjeko1701
    29.9k
    Vuskovic je ovo ljeto placen 60 milijuna i prvotimac je u top 3 trenutno ekipe u Engleskoj, dok je Sutalo presao u Lazio.
    Volim ja Sutala, ali Vuskovic igra na razini vise kaj se klubova tice. Realno mogu oni bez problema obojica igrati, a Gvardiol lijevo, ali ne moze ostaviti igraca od 60 milijuna na klupi.
    — ZG plavi 01

Ne može ostaviti igrača od 60 milijuna na klupi, ne može ostaviti Modića na klupi, ne može ne dati minute kapetanu Torina, ne može ne dati minute igraču sa 100 golova u primeri.

A di je tu učinak u samoj reprezentaciji? Di je tu kompatibilnost igrača? Di je tu profil igrača. Prema vrijednostima transfera ekipu možeš slagati na FM-u.

Šutalo je po meni najkonzistetniji obrambeni igrač u repzerentaciji. Ispred Gvardiola od 100 milja, ispred Vuškovića od 60 milja, ispred igrača Bayerna a izgleda kao da ga svi najbrže idu klupirati jer eto iza sebe nema neki impresivni pridjev radi kojeg nije u kategoriji onih koji moraju igrati.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    ne znam šta mu je
  • ElDorado
    15.3k
    Ova Nova tv stvarno ima najužasniju grupu komentatora i voditelja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.