• Antee
    116
    Kova trlja ruke totalno se zaboravilo na njega
  • MolonLabe
    828
    Nije usko vezano uz klub ali se radi o stranici sa 10k+ ljudi pa me zanima. Ovaj bradati kaj drzi Dinamove kronike, ako ima ovdje ljudi koji ga prate - da li je lik ok u svojim stavovima?

Pitam jer sam maloprije vidio tko su mu frendovi ali to ne treba nuzno nista znaciti tako da iskreno pitanje bez zle namjere.
  • Robi T
    415
    da li je lik ok u svojim stavovima? — MolonLabe

Zavisi kaj je tebi ok?
    Meni je lik odličan!
    Umjeren i realan,barem za mene.
  • Archangel
    436
    To će brzo nestat ako na Poljudu budu izgledali kao protiv Osijeka
  • jedan u nizu
    20.1k
    Al jebes mi sve.

Da mi je netko prije 5 godina rekao ovo sto se dogada ovih dana potpisao bih odmah.

Da sam tad znao da cu za 5 godina brinuti o tome kako ce novi Maksimir izgledati, i da ce se oko toga svadati dinamovi navijaci, Plenkovic i gradonacelnik Zagreba koji nije Bandic, i na kraju Boban, kao predsjednik dinama koji ima upravu i skupstinu izglasanu na potpuno demokratskim izborima, svaku moc bi zaspao sa osmijehom na licu.

Na rubu smo histerije i masovnog harikirija, a nismo ni svjesni koliko SF to sve zvuci nekome u 2020. godini. :cool:
  • ElDorado
    15.4k
    moglo je i bez harakirija
  • Antee
    116
    Ovi kaj se svađaju na zoni trebali su bacit sparing na sveticama danas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.