• Papastrumf
    24.3k
    Kaj je najgore što može bit ostajemo na Maksimiru, Loksa nek si uzme Kranjču.
    Ja dok ne vidim da imamo nacrt sa "generickim" spojenim tribinama i krovom bi rekao da d iz svoje kuće nejde pa nek se jebu sa svojim natječajima.
    — serbus

Vec nekoliko puta objasnjeno. Nakon sto Kranjceviceva dobije uporabnu dozvolu, Maksimir vise nece dobiti licencu za odigravanje utakmica.
  • serbus
    6.2k

Ako nakon svega što su sam klub i njegovi navijači dali zemlji mi ne možemo izgraditi stadion sa 4 zatvorene tribine najmanji problem je licenca. A fala Bogu nije baš teško te licence odgoditi nije to babaroga. Pa svako malo se klubovima gleda kroz prste ali da ova je baš ta "zadnja."
  • Thor
    4.3k
    Iz sadrzaja priopcenja g. Bobana apsolutno je jasno (barem meni) da je shvaceno u cemu je pogrijesio i zasto se morao ispricati i korigirati svoj stav i nama to priopciti.
    Sto se mene osobno tice,ja prihvacam ovu i ovakvu ispriku. G. Boban i ja smo si stisli ruku,medjusobno prihvatili isprike i idemo dalje.
    Iako ova isprika g. Bobana ne mijenja puno na stvari,formalno, u svezi natjecaja, ja ju smatram vaznom radi nase jedinstvenosti i sinergije kako bi usmjerili zajednicke snage u ostvarivanju naseg cilja a to je dobiti stadion kakav zasluzujemo.
    Ljudski je pogrijesiti i oprostiti.
    Prema tome ajmo sad zajedno ostvariti nas cilj zajedno prema onima koji odlucuju zapravo i koji imaju moc to izabrano sranje promijeniti.
    :victory: :strong:
  • ElDorado
    15.4k
    Boban baš u ničem nije pogriješio. On samo prihvaća mišljenje većine.
  • emilperska
    18.9k
    Priopćenje je (bar meni) onakvo kakvo treba biti..

Čovjek je rekao da je i dalje suglasan sa žirijem, ali da shvaća da narod, odnosno krajnji korisnici su zgroženi tim rješenjem i da to nije u skladu s prvim dogovorima.

Kako će se oni svi skupa izvući iz tog, to nije nama.
    Klub odnosno Boban kao predstavnik istog, ne financira projekt.

Na državi i gradu je da omoguće svima da se odabere adekvatno rješenje.

Na Bobanu je isključivo da ne bude kamen smutnje i napravi distinkciju između onog što su njegovi privatni afiniteti, a što želje kluba i navijača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.