• Miro Vugrinec
    10.7k
    Ajde ne seri. Trebao bi on uvjetovat gradu I državi? pa da ga steraju u kurac i izgrade stambene zgrade na Maksimiru? Daj malo grama mozga — K3p

Da mi je vidjet tog mudonju od Plenkovica ili Tomaševića koji bi se zainatio jednom Bobanu jer je rekao mišljenje od gotovo 3.5 milijuna Hrvata i tražio da se napravi novi normalan projekt
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    meni je popravila ne samo večer . Polako vjerujem da može biti bolje nego prije objavljivanja pobjednika i slike stadiona . Jer sve nakon toga je bila noćna mora. Ovome sam se nadao . Da će se oglasiti ,i to na Dinamovoj stranici. Drago jesam, razočaran ,žalostan na neki način izdan. Kao i većina nas ovdje kojima je stalo. 99,99 posto Zone Dinamo . Ljudima je stalo , a svi smo različiti i svi se drugačije nosimo sa onim kad nam se dira u dinamo . Ovo mi daje nadu da će stvari krenuti pravim putem. Stadion je ono što će ostati iza nas. Gdje će i naša djeca ,unuci ići i spojiti se sa našim duhovima tamo , i šetati glasne žile za Dinamo. Za to se nadam da će stadion biti ponos svih nas a ne ovo ruglo
  • Hrvatski Gradjanski
    472
    Ništa Miro ne sere već kaže što predsjednik Dinama treba reći ako je većina dinamovaca protiv.

Tko će ga stjerati u kurac zbog toga?
    Grad? Država? HDZ ti je već izašao u javnost da osluškuju mišljenja javnosti o tome. Političari se ne žele zamjeriti javnosti.

Nema nikakvog razloga da se loš projekt stadiona gradi ako je većina navijača protiv. Ajmo to poništiti, a može se. Sve se može. To su formalnosti. Jedan od razloga zašto Vlada može poništiti je jer je protiv javnog interesa.

Ajmo ispraviti pogrešku. I idemo dalje.
  • flajšmašina
    558
    Ajde se skupite pa natipkajte priopcenje i posaljite na (to nam je nova domena) da objavi. I dajte mu odmah ChatGPT skicu stadiona kakvog hocete pa nek to proslijedi odmah izvodacu.
  • K3p
    500
    Ti si prespavao zadnjih 20 godina i na kojem ruglu mi igramo ? A svi su samo okretali glavu na drugu stranu. Da nebi bilo geopolitička situacija je takva da nemamo para sad za to nego idu pare Morhu, a i čistoća i holding bi htjeli povišice po 17ti put. Da se razmemo neće se to dogodit, ali s bahatim pristupom bi mogo završit ko tomašević kojeg sad karaju di stignu... malo prosvjed, malo promet, malo kurac, malo palac
  • Markelo
    4.1k
    Ozbiljan čovjek nakon svega neće napisat "progledao sam i vidio koliko griješim". Ispalo bi smješno. Vidim ovo kao neku pripremu promjene stajališta
  • Doktor Kunić
    7.1k
    Kakvo priopćenje očekujete od čovjeka koji NIJE INVESTITOR, NE PLAĆA STADION, NE PLAĆA ZEMLJIŠTE I NE DONOSI SAM ODLUKE O SVEMU TOME?!
    Što je frajer trebao napisati? Da će on osobno poništiti natječaj? Kako jebote?
    — FazeN

Daj ovo zakvačite na vrhu tema

Ja ne razumijem vas ljude. Ne valja kad se šuti, ne valja kad se izjasni predsjednik. Koji k hoćete? Kaj vama nije jasno??? Ili vam je krivo što se javio jer sad pada u vodu pljuvačina po istom?
  • Crni86
    25k
    Komentari ispod priopcenja :vomit:

Kakve sve karikature od ljudi postoje na ovom svijetu.
  • Antee
    56
    Idalje sam misljenja da ima dost "dinamovaca" kaj vise mrze bobana i ovaj nacin vođenja neg kaj vole di namo
  • modri-kibic
    2.2k

IMG-20260927-203011.jpg

Ova je na opasnim drogama
  • serbus
    6.2k
    Kaj je najgore što može bit ostajemo na Maksimiru, Loksa nek si uzme Kranjču.
    Ja dok ne vidim da imamo nacrt sa "generickim" spojenim tribinama i krovom bi rekao da d iz svoje kuće nejde pa nek se jebu sa svojim natječajima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.