• Miro Vugrinec
    10.7k
    Ajde ne seri. Trebao bi on uvjetovat gradu I državi? pa da ga steraju u kurac i izgrade stambene zgrade na Maksimiru? Daj malo grama mozga — K3p

Da mi je vidjet tog mudonju od Plenkovica ili Tomaševića koji bi se zainatio jednom Bobanu jer je rekao mišljenje od gotovo 3.5 milijuna Hrvata i tražio da se napravi novi normalan projekt
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    meni je popravila ne samo večer . Polako vjerujem da može biti bolje nego prije objavljivanja pobjednika i slike stadiona . Jer sve nakon toga je bila noćna mora. Ovome sam se nadao . Da će se oglasiti ,i to na Dinamovoj stranici. Drago jesam, razočaran ,žalostan na neki način izdan. Kao i većina nas ovdje kojima je stalo. 99,99 posto Zone Dinamo . Ljudima je stalo , a svi smo različiti i svi se drugačije nosimo sa onim kad nam se dira u dinamo . Ovo mi daje nadu da će stvari krenuti pravim putem. Stadion je ono što će ostati iza nas. Gdje će i naša djeca ,unuci ići i spojiti se sa našim duhovima tamo , i šetati glasne žile za Dinamo. Za to se nadam da će stadion biti ponos svih nas a ne ovo ruglo
  • Hrvatski Gradjanski
    472
    Ništa Miro ne sere već kaže što predsjednik Dinama treba reći ako je većina dinamovaca protiv.

Tko će ga stjerati u kurac zbog toga?
    Grad? Država? HDZ ti je već izašao u javnost da osluškuju mišljenja javnosti o tome. Političari se ne žele zamjeriti javnosti.

Nema nikakvog razloga da se loš projekt stadiona gradi ako je većina navijača protiv. Ajmo to poništiti, a može se. Sve se može. To su formalnosti. Jedan od razloga zašto Vlada može poništiti je jer je protiv javnog interesa.

Ajmo ispraviti pogrešku. I idemo dalje.
  • flajšmašina
    561
    Ajde se skupite pa natipkajte priopcenje i posaljite na (to nam je nova domena) da objavi. I dajte mu odmah ChatGPT skicu stadiona kakvog hocete pa nek to proslijedi odmah izvodacu.
  • K3p
    500
    Ti si prespavao zadnjih 20 godina i na kojem ruglu mi igramo ? A svi su samo okretali glavu na drugu stranu. Da nebi bilo geopolitička situacija je takva da nemamo para sad za to nego idu pare Morhu, a i čistoća i holding bi htjeli povišice po 17ti put. Da se razmemo neće se to dogodit, ali s bahatim pristupom bi mogo završit ko tomašević kojeg sad karaju di stignu... malo prosvjed, malo promet, malo kurac, malo palac
  • Markelo
    4.1k
    Ozbiljan čovjek nakon svega neće napisat "progledao sam i vidio koliko griješim". Ispalo bi smješno. Vidim ovo kao neku pripremu promjene stajališta
  • Doktor Kunić
    7.1k
    Kakvo priopćenje očekujete od čovjeka koji NIJE INVESTITOR, NE PLAĆA STADION, NE PLAĆA ZEMLJIŠTE I NE DONOSI SAM ODLUKE O SVEMU TOME?!
    Što je frajer trebao napisati? Da će on osobno poništiti natječaj? Kako jebote?
    — FazeN

Daj ovo zakvačite na vrhu tema

Ja ne razumijem vas ljude. Ne valja kad se šuti, ne valja kad se izjasni predsjednik. Koji k hoćete? Kaj vama nije jasno??? Ili vam je krivo što se javio jer sad pada u vodu pljuvačina po istom?
  • Crni86
    25k
    Komentari ispod priopcenja :vomit:

Kakve sve karikature od ljudi postoje na ovom svijetu.
  • Antee
    63
    Idalje sam misljenja da ima dost "dinamovaca" kaj vise mrze bobana i ovaj nacin vođenja neg kaj vole di namo
  • serbus
    6.2k
    Kaj je najgore što može bit ostajemo na Maksimiru, Loksa nek si uzme Kranjču.
    Ja dok ne vidim da imamo nacrt sa "generickim" spojenim tribinama i krovom bi rekao da d iz svoje kuće nejde pa nek se jebu sa svojim natječajima.
  • Antee
    63
    mene isto malo hvata strah da ko rijeka nebi zavrsili
  • Thor
    4.3k
    Cestitam predsjednice na mudroj odluci.
    Nadam se da su i ostali iz procesa shvatili i da ce donijeti takodjer mudru odluku.
    :victory:
  • Antee
    63
    ja vam garantiram da su jos najsjebaniji arhitekti u tom žiriju
  • Borovljanin
    878
    Ajde jednom za svagda: prestanite se baviti fejsbuk komentarima.

Zamislite da jedan plenki ili tomasevic idu po index komentarima i smatraju da je to nekakav presjek javnog mijenja? Totalno apsurdno. Jel znate koliko spodoba hoda kuglom zemaljskom?

Dobro da netko nije napisao da su ga na tik toku popljuvali... Treba napravit forum na koji mogu pristupiti samo članovi. E tamo bi možda i uvažio koje mišljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.